Patika24

Patika24
Cégnév
DrugStore Kft.
Alapítás éve:
2010
Cím:
1033 Budapest, Vöröskereszt u. 11 (Nem átvételi pont)
4
6
0
0
1
1
Bemutatkozás
Gyógyászati készítmények, vény nélkül kapható gyógyszerek, vitaminok, baba-mama termékek, szépségápolás. Több, mint 4000 termék közül válogathatsz.
Nálunk szinte mindent megtalálsz, amit egy patikában megtalálnál, de általában olcsóbban, gyorsabban, kényelmesebben és diszkrétebben juthatsz hozzá, mintha ezt egy boltban tennéd.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Patika24 boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

kedvesel és gyors a kiszállítás. Nagyon jók az árak.

 

Gyors kiszállítás, kedves és precíz ügyfélszolgálat!

 

Én elégedett vagyok a szolgáltatással. A csomagomat időben megkaptam, a weboldalon írt szállítási határidőn belül. És amikor érdeklődtem telefonon, hogy minden termék elérhető-e, -vagyis nem hiánycikk-e valami, ami egy patikánál előfordulhat- az ügyfélszolgálatos hölgy nagyon kedvesen válaszolt minden kérdésemre. Köszönöm!

 

Az árak sokkal olcsóbbak mint abban a patikában ahol korábban vásároltam, a termékek gyorsan megérkeztek, nagyon szépen , gondosan voltak csomagolva, legközelebb is tőlük fogok rendelni.

 

A rendelésemet problémamentesen megkaptam, kérdéseimre kézségesen válaszoltak.
Máskor is innen fogok rendelni.

 

Jó árak vannak és gyors a kiszállítás, csak ajánlani tudom.

 

Megrendelés pillanatában sőt azóta is a termék raktáron volt a weblapjuk szerint. Árukereső szerint 3 napon belüli kiszállítás. Egy hét után érdeklődtem hogy hol a rendelésem. A válaszuk az volt hogy a héten érkezik, igyekszenek küldeni, legyek türelemmel. Visszakérdeztem hogy mit jelent az hogy érkezik? Hozzájuk vagy hozzám? Választ utána már nem kaptam több levelemre sem illetve telefo

 

A webshopban nem lehet külön szállítási címet, illetve számlázási adatokat megadni.
Írtam nekik messengeren, majd e-mail-ben is, vissza is jeleztek, de mégsem arra írták a számlát amire kértem. Online számláznak, újra kértem, hogy javítsák, de válaszra sem méltattak.
Telefonon lehetetlen őket elérni (kb. 50x próbáltam napokon keresztül)
A terméket átvettem, mert ajándéknak lett vás