Patika24

Patika24
Cégnév
DrugStore Kft.
Alapítás éve:
2016
Cím:
1033 Budapest, Vöröskereszt u. 11 (Nem átvételi pont)
2.5
17
2
0
2
37
Bemutatkozás
Gyógyászati készítmények, vény nélkül kapható gyógyszerek, vitaminok, baba-mama termékek, szépségápolás. Több, mint 6500 termék közül válogathatsz.
Nálunk szinte mindent megtalálsz, amit egy patikában megtalálnál, de általában olcsóbban, gyorsabban, kényelmesebben és diszkrétebben juthatsz hozzá, mintha ezt egy boltban tennéd.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Patika24 boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
29.3 %
3.4 %
0.0 %
3.4 %
63.8 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Szuper az internetes felület és telcsiről is működik! Mindig tőlük rendelek, nem is értem a sok negatív kommentet... jóval olcsóbb, mint patikába bemenni és megvenni. Gyorsan itt van és sok helyen van lehetőség személyes átvételre. Nem csoda, hogy a konkurens oldalak működtetői tele spamelik negatív kommentekkel az áruházat, nem kell velük foglalkozni.

 
Vásárlói vélemény

Ügyfélszolgálat elérhetetlen telefonon, emailre válaszolnak de ritkán. minden termék raktáron volt 1-2 napos szállítással. A 4. nap már elfogyott a türelmem. Érdeklődtem emailben, hogy mikor jön a csomag, jött a sablon válasz, hogy az ÁSZF szerint 2-6 nap a postázás. Erre visszaírtam, hogy ebben az esetben nem kérem és a pénzt küldjék vissza. Persze, gyors feladták a csomagot, nem fogom

 
Vásárlói vélemény

21-én leadott rendelést 25. -én átvehettem a kiválasztott gyógyszertárban. Igaz, hogy a telefonon nem sikerült elérnem őket, de az első e-mailemre még az nap érdemben válaszoltak. Átvételkor a céges többször használható szövet szatyor, mint figyelmesség meglepett. Jó, jó reklám, de akkor sem megszokott minden netes rendelésnél. Látszik az igyekezet a negatív tendencia ledolgozására.
A

 
Vásárlói vélemény

1. -jén leadott rendelés 3. án megérkezett a pick pack pontra, két krémet rendeltem ezen felül elküldtek még egy kisebb tégely ajándék krémet ugyan attól a márkától és egy gyönyörű neszesszert a 2020 as karácsonyi kollekcióból. Minden zökkenőmentesen gond nélkül gyorsan ment.

 
Vásárlói vélemény

Nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt... söt! !!

Hétfön reggel rendeltem meg a termékeket, elöre fizettem bankkártyával.
Szerdán irtam a boltnak, hogy amennyiben lehetséges szeretném legkésöbb pénteken megkapni a csomagot, mert szombaton már szükségem lesz rájuk.
Ma (pénteken) megkaptam meg a termékeket és azt kaptam amit rendeltem.

 
Foxx

Rendeltem tőlük egy krémet, nem érkezett meg, futárnak nem adták fel. Aztán küldtek email-t hogy teljesítették a rendelést és ki van fizetve. Válaszul írtam egy emailt a vásárlástól való elálásomról.

Sajnos amikor rendeltem nem néztem meg ezt a rengeteg negatív véleményt. Nem ajánlom senkinek!

 
Vásárlói vélemény

Te jo ég. Ha lehetne mínuszt adnék.. katasztrofa ez az oldal . Be kéne tiltani .. az egy probléma hogy elérhetetlenek, manapság melyik cégnek nincs telefonos elerhetősege? ?? Hát nekik ...
De az is kritikán alluli hogy rendelsz valamit amire szükséged van .. es kikuldenek egy teljesen masik terméket... sajnos csak akkor neztem a véleményeket amikor.. mar késő volt .. 70x probaltam hiv

 
Vásárlói vélemény

Egy hete leadott rendelésről a számlán kívül semmi információt nem küldtek, a szállításról, annak késlekedéséről sem.
Az ügyfél szolgálaton nem veszik fel a telefont.

 
Vásárlói vélemény

Kicsit megijedtem a rossz értékeléseket látva ezért is írok pozitívat! Minden rendben ment szombat este rendeltem online bankkártyás fizetéssel és kedd délelőtt a pick pack ponton volt a csomagom!

 
Vásárlói vélemény

A rendelést csak többszöri próbálkozás után tudtam leadni, mindig hibát jelzett az oldal a fizetésnél, ami elég bosszantó volt. A termékek egy hét alatt rendben megérkeztek, szerintem nagyon jó árban vannak. A szállítási idő lehetne kevesebb.