MUZIX

MUZIX
Cégnév
MUZIX Group
Alapítás éve:
2014
Cím:
1139 Budapest, Fay utca 20. (Hagyományos bolt)
Tel.:
+3619070709
3.5
3
0
0
0
2
Bemutatkozás
MAGUNKRÓL
Szeretjük a zenét, életünk fontos része. Egyben elkötelezettek vagyunk az egyre szélesedő és folyamatosan fejlődő „digitális életmód” iránt. Ezért szenvedélyesen keressük azokat a megoldásokat, melyek a hozzánk hasonlóan gondolkodó, okos eszközöket és okostelefont használók számára a zenehallgatást és annak kellékeit olyan minőségben biztosítják, hogy arra büszkék lehessünk, és őszinte elhivatottsággal ajánlhassuk őket mindazoknak, akik hasonló érdeklődésűek.

Az okostelefonok elterjedése és térnyerése alapjaiban változtatta meg a zenehallgatási szokásokat, de ezen túl átformálta életünk szinte minden területét. Mára igaz: ha okostelefonod van, mindened van. Épp ezért nem csupán a zenében „vagyunk otthon”. Számos, a digitalizációhoz köthető olyan területen mozgunk egyre otthonosabban, amely fizikai és mentális jólétünkre gyakorol kedvező hatást, vagy segít minket annak elérésében, mint az egészségtudatos életmód és annak digitálisa eszközei. Célunk, hogy az okostelefon és az okos eszközök által nyújtott előnyöket kínálhassuk érdeklődési területek szerint mindazoknak, akik nemcsak követik folyamatosan változó világunkat, de lépést is tartanak vele.

KÜLDETÉSÜNK
A ránk bízott márkákkal felelősen bánva, átgondolt stratégia szerint igyekszünk erősíteni hírnevüket, megismertetni értékeiket és tovább növelni az azokat használók elégedett táborát. Márkáink és termékeink a saját kategóriáikban mind kiválót alkotnak és egyetemlegesen elmondható róluk, hogy nemcsak öröm őket használni, de ár-érték arányuk minden esetben kiváló.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) MUZIX boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Különleges, és nagy választék, jó ár-érték arány. Olcsónak nem mondanám, de nagyon jót kapsz a pénzedért, szóval ha minőséget keresel, ne habozz. Bátran vállalj be itt ismeretlen márkákat, értenek hozzá ezek a srácok, hogy mi is a hangminőség! 3 fülest hallgattam meg, vagy fél órát foglalkoztak velem és még azt is elmondták hogyan kell bejáratni egy fülhallgatót (! ) Olyan márkát vettem

 

A garanciális ügyintézésük egy nagy nulla, egyáltalán nem vásárló központú cég. Nem ajánlom senkinek.

 

1. Óriási nagy választék.
2. Ólcsó. De ár-érték alapján. Nem bóvlikat adnak itt párszázért, azért azt érdemes szem előtt tartani.
3. Ki lehet próbálni a füleseket, még a fülhallgatókat is.
4. Tájékoztatás. Aki csak bemegy egy fülesért, ha elmondja mire használná, és mit, milyen minőségben szokott hallgatni, annak megfelelő terméket ajánlanak.
5. Metrótól 6 perc gyalog, buszmegáll

 

A 14 napos termék visszaküldési - elállási jog érvényesítésének közlése során előszőr nem is akarták visszafizetni az összeget - higéniai okokra hivatkozva(! ) Mellékesen nincs ilyen jogszabály a tartós fogyasztási cikk/műszaki termékekre vonatkozóan.

Majd miután közöltem velük, hogy akkor a Fogyasztóvédelemhez fordulok, utána azt lebegtették be, hogy levonhatnak bizonyos összeget az

 

Nagyon megvagyok elégedve a bolttal és a termékkel is. informálnak mindenről emailben.

 
Üzletek

Üzletek

MUZIX(hagyományos bolt)
Cím: 1139 Budapest, Fay utca 20.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +3619070709
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
MUZIX
1139 Budapest, Fay utca 20.
^