Milwaukeemarkabolt

Milwaukeemarkabolt
Cégnév
DL'1 Kft. Milwaukee Center
Alapítás éve:
2006
Cím:
1173 Budapest, Pesti ut 237 /F (Hagyományos bolt)
Email:
Tel.:
253-7441
Fax:
253-7442
3.5
3
0
0
0
2
Bemutatkozás
A DL'1 Kft magyar tulajdonban lévő, 1994 óta működő villamossági nagykereskedés, amely jelenleg 50 fővel a magyar villamossági piac meghatározó szereplője. Viszonteladókat, kivitelezőket, beruházókat és üzemeltetőket lát el villamossági anyagokkal. A nagy szakmai múlttal rendelkező vállalkozás 3 telephellyel folytatja tevékenységét országszerte, így budapesti központunkon kívül már közvetlenül vásárolhatnak ügyfeleink miskolci és nyíregyházi üzleteinkben is.

A cég értékesítési filozófiája, a magyar piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodva minőségi termékeket, reális áron forgalmazni.

A DL'1 Kft. közel 200 termékcsoportot, több mint 60.000 féle terméket forgalmaz. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. A vállalat olyan a világon meghatározó márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a Bals ipari csatlakozók, Raychem kábelvégelzáró szerelvények, vagy az LG mágneskapcsolók, kismegszakítók, stb...

Telephelyeink és saját kiszállító autóink segítségével az ország egész területén jelen vagyunk, így a megrendelt és raktáron lévő termékeinket belföldre 24 órán belül díjmentesen kiszállítjuk a vidéki és budapesti partnereknek egyaránt.

Ügyfélszolgálatunk minden munkanapon várja telefonos vagy elektronikus megrendelésüket. Internettel rendelkező ügyfeleink számára online megrendelésre is lehetőség van az internetes áruházunkon keresztül, ahol pontos készlet és árinformációt kaphat a keresett termékről.

Rugalmasságunkat és a családias hangulatú kiszolgálásunkat tapasztalja meg Ön is, amit a tulajdonosok munkában való aktív részvételével sikerül megvalósítani!

A célunk elsősorban olyan minőségi ipari kéziszerszámgépek promóciója és árusítása, melyek minden egyes piacszegmens minőség-, szolgáltatás- és árigényét kielégítik. A szerszámgépeknek tökéletes megoldást kell nyújtaniuk minden ezermester-munkához, lehetővé kell tenniük a problémamentes használatot. Ehhez mindenkinek jó minőségű, megfizethető szerszámokra van szüksége. A villamosiparban tevékenykedő vállalkozások és szakemberek számára ajánljuk a www.haupa.hu webáruházunkban megtalálható és rendelhető magas követelményű igényeket kielégítő HAUPA termékeinket.

Beszerzési forrásként számos külföldi, ismert gyártóval tartunk fenn üzleti kapcsolatot. Cselekvésünket ügyfeleink határozzák meg: folyamatosan figyeljük igényeiket és ennek megfelelően alakítjuk termékpalettánkat

A széles termékválaszték mellett gyors és hatékony kiszállítást, rugalmas vevőszolgálatot és az általunk forgalmazott gépekhez kapcsolódó szervizszolgáltatást kínálunk.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Milwaukeemarkabolt boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
ITcrowd

Bár a kínálatban az árú szerepelt, de minimum 1 hónapos szállítási időt ígértek aztán kiderült az is, hogy garanciát még sem tudnak vállalni a megállapított határidőre. Abszurd. Miért árulják a terméket, ha nem kapható?

 
Vásárlói vélemény

A rendelés és a szállítás rendben ment. Kisebb reklamációm volt, amit jól kezeltek (általában itt látszik meg, hogy milyen is a hozzáállás). Ajánlom a boltot.

 
Vásárlói vélemény

Nagyon korrekt ügyfélszolgálat! (Fizetés emelést nekik! ) Gyors és precíz ügyintézés. A tapasztalatom : 5 csillagosak a fiúk! Csak ajánlani tudom mindenkinek a boltot!

 
Vásárlói vélemény

A bolti kiszolgálás alul mùlta a tőle elvártakat. Lekezelően bántak az eladòk a hölgy vásárlòval.
G -Rol

 
Vásárlói vélemény

Megbízható és rendkívül nagy választék, korrekt gyors ügymenet.
Köszönöm a lehetőséget.

 
Üzletek

Üzletek

Milwaukeemarkabolt(hagyományos bolt)
Cím: 1173 Budapest, Pesti ut 237 /F
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 253-7441
Fax: 253-7442
Nyitvatartás
hétfő 07:30 - 16:00
kedd 07:30 - 16:00
szerda 07:30 - 16:00
csütörtök 07:30 - 16:00
péntek 07:30 - 14:30
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
MILWAUKEEMARKABOLT
1173 Budapest, Pesti ut 237 /F