Az Árukereső.hu, a hazai piacvezető árösszehasonlító oldal 2015 áprilisában bevezette weboldalán az online rendelés lehetőségét. A Kosár Program célja, hogy még könnyebbé és gyorsabbá tegye a vásárlást az internetes felhasználók számára, és egyúttal növelje a programban részt vevő webáruházak eladásait. A „megvásárolom” gomb kihelyezésével az Ön webáruházának oldalára történő átirányítás mellett a felhasználónak lehetősége nyílik az Árukereső.hu oldalon leadni megrendelését a kiválasztott termékre. A programhoz csatlakozó webáruházak ajánlatainál az „irány a bolt” gomb a „megvásárolom” gomb alá kerül, így a vevő dönti el, melyik lehetőséget választja.

Milyen termékeket érint?

A program olyan termékeknél érhető el, amelyek:

Mely termékkategóriákban érhető el?

Jelenleg több mint 1750 kategóriában érhető el a „megvásárolom” gomb. A kategória listát folyamatosan bővítjük. Az aktuális kategória listát itt tekintheti meg.

Milyen feltételeket kell teljesítenie a csatlakozni kívánó Partnereinknek?

A követelmények teljesülését ellenőrizheti a Partner Portál „Követelmények és azok teljesítése” menüpontja alatt.

Mennyibe kerül a csatlakozás?

A Kosár Programhoz történő csatlakozás és az abban való részvétel ingyenes. Csak a tényleges vásárlás után kell százalékos jutalékot fizetni.

Hogyan csatlakozhat a programhoz?

A programba való belépéshez a Partner Portálon található "Kosár Program Felhasználási Feltételek" elfogadása szükséges, amelyet a "Kosár Program: Csatlakozó nyilatkozat" menüpontban talál.

Hogyan történik az elszámolás?

A PPC megjelenéssel ellentétben nem átkattintás alapon keletkezik költsége, hanem kategóriánként egyedi mértékű százalékos jutalék kerül levonásra a Kosár egyenlegéből. A kategóriánként fizetendő jutalék mértékét itt tekintheti meg.
FONTOS! A jutalék számításának alapja a termék árának összege szállítási költség nélkül.

Kérdése lenne?

Tekintse meg Partner Portálján a „Kosár program: GYIK” menüpontot.