Metal Earth 1908-as sötétzöld Ford T-modell - lézervágott acél makettező szett (502111)

Metal Earth 1908-as sötétzöld Ford T-modell - lézervágott acél makettező szett (502111)

6 490 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Metal Earth 1908-as sötétzöld Ford T-modell - lézervágott acél makettező szett (502111)

Gyors szállítás | Átlátható weboldal | Kiemelkedő minőség

6 490 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
reflexshop.hu
Termékleírás
Kedves Hölgyeim és Uraim! Engedjék meg, hogy bemutassuk az 1908-as sötétzöld Ford T-modell -t!
Úgy gondoljuk, nem kell sokat mesélnünk a mindenki által ismert népszerű T-modellről, beszéljenek inkább a képek! Az első tömeggyártásban készült járművet most Ön is összeszerelheti otthonában, azonban nem kell beszerezni hozzá futószalagot, elég lesz a Metal Earth Szerszámkészlet és egy kis kézügyesség. Tudja, hogy hogyan tud mégelőkelőbb lenni sötétzöld Ford T-modellje? Egy Napelemes forgótalpon , vagy a LED-es állványok egyikén!
Új vagy a lézervágott acélmodellek világában? Nézz körbe webshopunkon, és válogass kedvedre az újabbnál újabb modellek között! A csomag tartalma2, a jármű elemeit tartalmazó lézervágott, kipattintható acéllapAz összeállított modell mérete8,5 cm x 4,2 cm x 4,5 cmKorosztály14 éven felüliek Figyelem! A csomag apró és éles alkatrészeket tartalmaz, ezért a 14 éven aluliak számára csak felnőtt felügyelete mellett ajánlott a termék használata! 3 év alatti gyermektől távol tartandó!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.