SIKU 1001 Porsche Carrera GT kisautó (43180)

SIKU 1001 Porsche Carrera GT kisautó (43180)

2 070 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

SIKU 1001 Porsche Carrera GT kisautó (43180)

2 070 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webjatekbolt.hu
Termékleírás
Szállítási költség 990
EAN 4006874010011
Arukereso.hu Export Kategória Játék > Játékautó és jármű > SIKU Játékautó és jármű
Márka , SIKU,
Gyártó , SIKU,

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!



A német sportautó, a Porsche Carrera GT valósághű , kicsinyített mása érkezik meg a gyerekekhez a Siku 1001 Porsche Carrera GT csomagban. A kiváló minőség ű, fém és műanyag felhasználásával készült Siku sportkocsi szórakoztató és játékos időtöltést ígér 1:87 méretarányú megjelenésével és aprólékos, részletes kidolgozásával.
A vagány, piros sportkocsi nyitható ajtók kal és könnyedén gördülő kerekei vel segít a gyerekeknek, hogy játék közben megélhessék kreatív fantáziájuk izgalmas szerepjáték ait. A Siku több évtizedes tapasztalata és minőségi alapanyag ai a garancia a minőségi és egyedi járművek gyártására.
A Siku modelljei nem kizárólag a gyerekek körében közkedveltek, hanem felnőtt gyűjtők is szívesen gyönyörködnek bennük gyűjteményük részeként. Ha egy igazán részletesen kivitelezett és minőségi alapanyagok ból gyártott játékautót szeretne vásárolni, akkor válassza minden alkalomra a Siku fantasztikus járműveit, melyek külön beszerezhetőek és garantáltan örömet okoz majd velük szeretteinek.
A Siku 1001 Porsche Carrera GT csomagolásában 1 darab kisautó található.
A termék színeinek árnyalata minimálisan eltérhet a fotókon láthatótól.
A jármű kb. 9 cm hosszú.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.