Toro 20897

Toro 20897

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Toro termékek: Toro Fűnyíró

Oleo-Mac G 53 TK Allroad Plus 4 (008-66079074E1F) Fűnyíró 194 490 Ft-tól Oleo-Mac G 53 TK Allroad Plus 4 (008-66079074E1F) Honda HRH536H Fűnyíró 726 750 Ft-tól Honda HRH536H Honda HRX537VY Fűnyíró 480 000 Ft-tól Honda HRX537VY Oleo-Mac LUX 55 TBI Fűnyíró 424 900 Ft Oleo-Mac LUX 55 TBI
Termékleírás
Típus Benzines fűnyíró
Önjáró fűnyíró Igen
Vágószélesség 53 cm
Állítható magasság Van
Vágásmagasság 32 - 108mm
Fűgyűjtő Van
Fűgyűjtő űrtartalma 65 L
Tömeg 40 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Honda GCV - OHC 160 cm3 motorral, 4 pontos magasságállítással, berántós indítással, késleállító kuplunggal (BBC).
1400-1800 m2 területre ajánljuk.
A Toro gyűjtős fűnyírók alumínium nyíróasztala időtálló és a legjobb minőségű vágási teljesítményt nyújtja, nagy hátulsó kidobónyílással rendelkeznek.

EXTRÁK:
összecsukható tolókar
állítható magasságú tolókar
mosónyílás

A Toro cég tolókaros fűnyírói a speciális kialakításnak, a felhasznált anyagminőségnek és a gyepápolásban szerzett tapasztalatoknak köszönhetően tökéletesen elkülöníthetők a hagyományosnak tekinthető, hobbi kategóriás, tolós fűnyíróktól. Az önkenő csapágyazás, a hajtott kerekek, a kaszálék megtapadását gátló különleges motorvédő ház; továbbá a kések és a sebesség független irányítása gondoskodnak arról, hogy a gyep minősége a zöldterületeken elsőosztályú legyen.
A hajtott kerekek, a kaszálék megtapadását gátló különleges motorvédő ház; továbbá a kések és a sebesség független irányítása gondoskodnak arról, hogy a gyep minősége a zöldterületeken elsőosztályú legyen. Úgy lettek kifejlesztve, hogy a Recycler® technológiának köszönhetően csökkentsék a kerti hulladékot.
A Super Recycler technológia segít az egészséges és zöld gyep fenntartásában, mivel a fűnyesedéket finom darabkákra vágja, majd visszajuttatja azokat a gyepbe. Itt gyorsan lebomlanak és a tápanyagokat a talajba juttatják vissza. Így a gyep frissen zöldellő marad egész nyáron át.

ADS (Automatic Drive System): automata hajtásrendszer. Felveszi az Ön lépésritmusát. Ha Ön gyorsabban lépked, a fűnyíró is felgyorsul. Amikor Ön lelassít, a fűnyíró is ugyanezt teszi.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.