Chilirose 4631 nővér jelmez sztetoszkóppal - S/M

Chilirose 4631 nővér jelmez sztetoszkóppal - S/M

14 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Chilirose 4631 nővér jelmez sztetoszkóppal - S/M

14 990 Ft
+ 999 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
erotikasziget.net
Termékleírás
Várható szállítás 1.5

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A Chilirose 4631 Nővér Jelmez egy olyan szett, amely ötvözi a szenvedélyt és a játékosságot, így minden viselése felejthetetlen élményt nyújt. Az érzéki kialakítás és a figyelemfelkeltő részletek biztosítják, hogy a viselője a figyelem középpontjában álljon, és magabiztosan ragyogjon minden helyzetben.

Chilirose 4631 nővér jelmez sztetoszkóppal - S/M A Chilirose 4631 Nővér Jelmez egy merész és izgalmas választás, amely a klasszikus nővér jelmez modern és erotikus átiratát kínálja. A piros és fehér színkombináció hagyományos, mégis frissítően szexi megjelenést biztosít. Engedd szabadon benső vágyaidat és merülj el az intimitás és szórakozás világában a Chilirose 4631 Nővér Jelmezével. Ez a négy részes szett nemcsak a szexi megjelenést, hanem a kacér játékosságot is garantálja, így tökéletes választás lehet erotikus játékokhoz és szerepjátékokhoz.
Tulajdonságok:
  • Anyag és szín : A jelmez egy piros fehér színösszeállításban készült, szeméremnél nyitott harisnyatartós body, amely tangás fazonban készült, hangsúlyozva a viselő női vonalait. A body anyaga rugalmas, így kényelmes viseletet biztosít, miközben a színek játéka vonzza a tekinteteket.
  • Dizájn : A jelmez egyik különleges eleme a mellbimbónál elhelyezkedő kereszt, amely egyedi és pikáns részletként emeli ki a mellrészt. A harisnyatartó pántok állíthatók, így minden viselő számára lehetővé teszik a tökéletes illeszkedést és kényelmet.
  • Kényelem : A body nyakban megköthető kialakítása biztosítja, hogy a méret személyre szabható legyen, és a viselője könnyedén igazíthassa a kívánt feszességre.
  • Kiegészítők : A szett tartalmaz egy nővér fityulát, amely hozzáad a jelmez autentikus nővéri megjelenéséhez, valamint egy piros combfixet, amely tökéletesen kiegészíti a harisnyatartós body-t. A piros sztetoszkóp az összképet teszi teljessé, és hitelesíti a nővér szerepjátékot.
  • Stílus : Ez a jelmez tökéletes választás azok számára, akik egy pikáns és játékos estére vágynak, legyen az tematikus buli, farsangi rendezvény vagy intim együttlét.

A Chilirose 4631 Nővér Jelmez nemcsak egy jelmez, hanem egy érzéki kaland ígérete. A részletekre való odafigyelés és a merész kialakítás együttesen biztosítják, hogy aki ebben a jelmezben tűnik fel, az garantáltan a figyelem középpontjába kerül. Az érzéki kialakítás és a pikáns részletek egyesülése teszi ezt a jelmezt kihagyhatatlan darabbá minden szerepjátékhoz és különleges alkalomhoz.
A Chilirose fehérnemű cég különös figyelmet fordít a termékei csomagolására, hogy azok már első pillantásra is vonzóak és elegánsak legyenek. Minden egyes terméküket gondosan helyezik el egy stílusos dobozban, amelyet a fehérnemű fotójával díszítenek az elején. Ez a figyelmes megoldás nemcsak a vásárlói élményt emeli magasabb szintre, hanem az ajándékozást is egyszerűvé és elegánssá teszi.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.