Hogyan vásároljon laptoptáskát, hátizsákot?

Amikor munkába utazik, vagy laptop segítségével tart előadásokat, akkor bizonyára megállapította, hogy a hétköznapi hátizsák vagy kézitáska nem ideális a laptop hordozásához. Ebben az esetben válasszon speciális, erre tervezett laptoptáskákat és hátizsákokat. A laptoptáskák azonban nem biztos, hogy mindenkinek megfelelnek, ezért tanácsot adunk Önnek arról, hogy milyen típusú táskák közül lehet választani.

Első körben a következő kérdéseket érdemes átgondolnia, amelyeket ebben a vásárlási útmutatóban részletesen is kifejtünk:

 • Mire figyeljen oda, hogy az Ön számára legkedvezőbb döntést hozza meg?
 • Mennyibe kerül ma egy laptoptáska és milyen extrákkal rendelkeznek az egyes termékek?
 • Mit kell figyelembe venni, amikor meghatározza az árat, az anyagot, és a méretet?
 • Melyek a legújabb innovációk, amelyekről mindenképpen hallania kell?
 • Milyen veszélyt megelőző, biztonsági funkciói lehetnek egy laptoptáskának?

Olvassa el mélyreható vásárlási útmutatónkat, amely tanácsot ad és végigvezet minden egyes lépésen, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb laptop táskát választhassa!

Rendszerezze az elképzeléseit

Ahhoz, hogy meg tudja mondani, milyen táskát szeretne vásárolni, először is találja ki és gyűjtse össze azokat a szempontokat, amiket viszont szeretne látni az új termék használatakor.
Gondolja át, mi az a paraméter, amit szeretett és mi az, amit kevésbé kedvelt a korábban használt laptop táskában; nézze meg, mit használnak barátai, rokonai a környezetében; illetve vessen egy pillantást oldalunkon a TOP termékekre, és olvasson utána néhány modellnek, hogy megtudja, melyek a legkeresettebb termékek.
Ahhoz, hogy könnyedén megértse, mely funkciók, tulajdonságok mit jelentenek, segíteni fogunk mindent elmagyarázni és igyekszünk megkönnyíteni az Ön számára a választást.

Legelőször készítsen egy listát a legszükségesebb funkciókról, amelyekkel laptop táskájának mindenképp rendelkeznie kell.
Ezt könnyedén megteheti, ha ellátogat a Laptoptáska, hátizsák kategóriaoldalra és a bal oldali szűrőknél kiválasztja a legfontosabb paramétereket.

Habár gondolhatja azt, hogy egy laptoptáskát könnyedén ki lehet választani bármilyen nagyobb utánajárás nélkül, fontos bizonyos paramétereket számba venni, hiszen ez sem egy olyan dolog, amit sűrűn cserélget, ezért mindenki szeretné a legmegfelelőbbet kiválasztani, ami sokáig védelmezi az értékeinket.

Vannak lopásgátló, gurulós, keményfedeles, zárható verziók, amik extra biztonságot nyújtanak. Ez különösen fontos szempont egy laptop táskánál, hiszen minél nagyobb biztonságban szeretnénk tudni az értékeinket.

Érdemes áttekinteni az anyagokat is és a kialakítást, tehát bőröndöt, tokot, hátizsákot vagy hagyományos laptoptáskát szeretnénk.

Ezen felül fontos még, hogy miket szeretne benne tárolni. Legyen benne külön USB tartó? Egér, billentyűzet, külön tablet, kontroller, töltő belefér? Kompatibilis a saját laptoppal, a cégessel és egyebekkel? Van-e külön fakk a laptopnak, hogy ne karcolódjon?

A legfontosabb szempontok

Ár
Típus

További fontos paraméterek

Méret
Biztonság
Belső elrendezés

Újdonságok, amiről mindenképp tudnia kell

10 tipp a laptop táska/tok/hátizsák gondozásához

 1. Figyelje meg a táska teherbírását - ha alig tudja behúzni a cipzárt, valószínűleg nem a megfelelő méretet választotta. Az anyag rendszeres túlterhelése csökkenti az élettartamot.

 2. Ellenőrizze, hogy minden irodai kelléket megfelelően tárolt-e. Éles tárgyak nemcsak a táskát, hanem a benne lévő laptopot is károsíthatják.

 3. Amennyiben nedves lesz a táska, ürítse ki és hagyja hogy átjárja a levegő.

 4. A hátizsákokat ne mossa a mosógépben, hanem szivaccsal, vagy a gyártó utasításainak megfelelően tisztogassa le finoman.

 5. Ha meg akarja tisztítani a táskát, sose tegye közvetlenül a vízbe, inkább tisztítsa meg a külsejét.

 6. Ne hagyja a bőrtáskákat közvetlen napfényen vagy hőforrások közelében.

 7. A bőrtáskákat használat előtt érdemes egy speciális tisztítószerrel áttörölni.

 8. Az előző pontban említett tennivalót érdemes kéthavonta újra elvégezni, hogy a bőrréteg megtartsa eredeti állapotát.

 9. A táskát ne akassza fel a fülénél fogva, inkább tárolja szekrényben.

 10. Ha el kell távolítania egy foltot, használja a textíliákhoz való folteltávolítót. Mindig ellenőrizze, hogy alkalmazható-e az anyagon.

Legyen körültekintő

Válassza ki az életviteléhez, notebookja méretéhez legjobban passzoló laptoptáskát, bőröndöt, tokot, hátizsákot és utazzon munkába, meetingekre kényelmesen! Gondolja át, milyen járművekkel utazik a legtöbbet. Ha kerékpárral, figyeljen oda, hogy strapabíró és vízálló legyen és lehetőleg hátizsákot válasszon. Nézze meg milyen a vállpántja az adott táskának, és hogyan hordaná a legtöbbet, valamint nézze meg, hogy a legtöbbet használt ruháihoz passzoljon színben és stílusban is.

Válassza ki és vásárolja meg az Önnek legkedvezőbb terméket

Talán nem is az összes szűrő használatával, de a legfontosabbak kiválasztásával sikerült szűkíteni az Ön számára szóba jöhető laptop táskákat és már csak néhány közül kell kiválasztani a legalkalmasabbat.
Ekkor érdemes képek szerint átnézni a termékeket és elolvasni a vásárlói visszajelzéseket. A csillagok száma nagyban tükrözi a felhasználók visszajelzéseit, miután átvették az árut és elkezdték használni azt. Feltétlenül vegye figyelembe ezeket a kommenteket, mivel értékes információkat tartalmazhatnak a végső termék kiválasztásánál.

Amennyiben még így is egynél több termék lenne szimpatikus az Ön számára, akkor a termékleírás mellett lehetősége van összehasonlítani a termékeket tulajdonságaik szerint az összehasonlítás funkcióval.

Már majdnem kész vagyunk :)

Bízunk benne, hogy sikerült megtalálnia az Ön számára legideálisabb laptoptáskát, így már csak a boltot kell kiválasztania, ahol szeretné megvásárolni a terméket.

Ez is csak az Ön preferenciáján múlik, de most sincs egyedül, mert segítünk néhány tippel megkönnyíteni a döntését:

 • Választhat olyan üzletet, akit ismer és megbízik bennük
 • Ár szempontjából dönthet akár a legolcsóbb mellett is
 • Megbizonyosodhat a szállítási költségről, illetve a termék elérhetőségéről
 • Olvashat véleményeket is a Boltokról, ahol a csillagok száma szintén a segítségére lesz
 • Keresse a Partnereinknél a Megbízható Bolt címkét

Úgy gondoljuk, hogy döntése most már biztosan nagyon megalapozott, és nincs is több kétsége afelől, hogy melyik laptop táska illik Önhöz leginkább.
Reméljük, hogy vásárlási útmutatónk hasznos volt az Ön számára is.
Úgyhogy hajrá, kattintson az irány a bolt >> gombra és vásárolja meg a kiválasztott terméket!