Hogyan vásároljon futópadot?

Nem futhat kint, vagy nem szeretne több ember között edzeni az edzőteremben? A megfelelő futópad lehet a megoldás. Akkor futhat otthona kényelmében, amikor csak szeretne. Aki egy ambiciózus sportoló, aki még a rossz idő ellenére is mozogni szeretne, vagy éppen ellenkezőleg, egy kezdő, aki most kezd csak futni, és kezdetben hosszú sétákat fog tenni, az is megtalálhatja a számára megfelelő futópadot.

Első körben a következő kérdéseket érdemes átgondolni, amelyeket ebben a vásárlási útmutatóban részletesen is kifejtünk:

  • Mire figyeljen oda, hogy az Ön számára legkedvezőbb döntést hozza meg?
  • Mennyibe kerül ma egy futópad és milyen tudással rendelkeznek az egyes modellek?
  • Mit kell figyelembe venni, amikor meghatározza az árat, a futópad teljesítményét vagy méretét?
  • Melyek a legújabb innovációk, amelyekről mindenképpen hallania kell?
  • Milyen veszélyt megelőző, biztonsági funkciói lehetnek egy futópadnak?

Olvassa el mélyreható vásárlási útmutatónkat, amely tanácsot ad és végigvezet minden egyes lépésen, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb terméket választhassa!

Rendszerezze az elképzeléseit

Ahhoz, hogy meg tudja mondani, milyen futópadot szeretne vásárolni, először is találja ki és gyűjtse össze azokat a szempontokat, amiket viszont szeretne látni az új modellben.
Gondolja át, mi az a paraméter, amit szeretett és mi az, amit kevésbé kedvelt a korábban használt termékben; nézze meg, mit használnak barátai, rokonai a környezetében; illetve vessen egy pillantást oldalunkon a TOP termékekre, és olvasson utána néhány modellnek, hogy megtudja, melyek a legkeresettebb termékek.
Ahhoz, hogy könnyedén megértse, mely funkciók, tulajdonságok mit jelentenek, segíteni fogunk mindent elmagyarázni és igyekszünk megkönnyíteni az Ön számára a választást.

Legelőször készítsen egy listát a legszükségesebb funkciókról, amelyekkel futópadjának mindenképp rendelkeznie kell.
Ezt könnyedén megteheti, ha ellátogat a Futópad kategória oldalra és a bal oldali szűrőknél kiválasztja a legfontosabb paramétereket.

A legfontosabb szempontok

Ár
Hajtás típusa
Terhelhetőség
A futófelület mérete

További fontos paraméterek

Teljesítmény
A kivitelezés minősége
Szerviz és garancia

Érdekességek, amikről mindenképp tudnia kell

Pulzusmérés - segít megfelelően irányítani az edzést. Ahhoz, hogy a futás valóban hatékony legyen, a pulzusszámnak egy bizonyos tartományon belül kell lennie. Ezt a számítógép az Ön kora és súlya alapján határozza meg.

Állítható dőlésszög - felfelé akar futni? Ezt manuálisan is megteheti a távirányító nélküli modellen, de a monitoron vagy a fogantyún lévő nyomógombos változat sokkal kényelmesebb. A maximális emelkedés körülbelül 15%, így változatos lehet az edzése.

Biztonsági STOP funkció - ennek a funkciónak köszönhetően, ha bármi történik velünk a futópadon, akkor azt egy gombnyomással megállíthatjuk, elkerülve ezzel a további sérüléseket.

Mellkaspánt - A mellkasi heveder sokkal pontosabban méri a pulzusszámot. Ezt a haladóbb futók használják az edzési folyamat pontos elemzésére. Amennyiben a futópad nem rendelkezik ilyen érzékelővel, akkor azt külön megvásárolhatja a pulzusmérő mellkaspánt kategóriában.

Legyen körültekintő

Jelölje ki azt a területet, ahol a gépet elhelyezi. Amennyiben helyhiánnyal küzd, válasszon összecsukható kialakítású modellt. Ellenőrizze az összecsukott állapot méreteit, és hasonlítsa össze azzal a hellyel, ahol a futópadot tárolni fogja. A beépített görgők szintén segítik a kezelést. Az ilyen modellek nem lehetnek túl nehezek, ami viszont kisebb stabilitással járhat. Van otthoni edzőterme? Ebben az esetben robusztusabb és tartósabb kialakításra is gondolhat, amely általában több funkciót kínál.

Kerekek

A tárolással együtt ellenőrizze a készülék kezelésének módját is. Például egy 50 kg-os futópadnál hasznosak lesznek mozgatáskor a beépített kerekek.

Kell-e szőnyeg a futópad alá?

Íme néhány további kérdés: milyen padlón lesz használva és milyen közel vannak a szomszédok? A puha padlóra mindenképp érdemes gumiszőnyeget tenni. A kemény padlónak nincs szüksége további védelemre, ha azonban nem szeretné az alsó szomszédokat zavarni az edzéssel, helyezzen gumiszőnyeget a kemény padlóra is.

Válassza ki és vásárolja meg az Önnek legkedvezőbb terméket

Talán nem is az összes szűrő használatával, de a legfontosabbak kiválasztásával sikerült szűkíteni az Ön számára szóba jöhető futópadokat és már csak néhány közül kell kiválasztani a legalkalmasabbat.
Ekkor érdemes képek szerint átnézni a termékeket és elolvasni a vásárlói visszajelzéseket. A csillagok száma nagyban tükrözi a felhasználók visszajelzéseit, miután átvették az árut és elkezdték használni azt. Feltétlenül vegye figyelembe ezeket a kommenteket, mivel értékes információkat tartalmazhatnak a végső termék kiválasztásánál.

Amennyiben még így is egynél több termék lenne szimpatikus az Ön számára, akkor a termékleírás mellett lehetősége van összehasonlítani a termékeket tulajdonságaik szerint az összehasonlítás funkcióval.

Már majdnem kész vagyunk :)

Bízunk benne, hogy sikerült megtalálnia az Ön számára legideálisabb futópadot, így már csak a boltot kell kiválasztania, ahol szeretné megvásárolni a terméket.

Ez is csak az Ön preferenciáján múlik, de most sincs egyedül, mert segítünk néhány tippel megkönnyíteni a döntését:

  • Választhat olyan üzletet, akit ismer és megbízik bennük
  • Ár szempontjából dönthet akár a legolcsóbb mellett is
  • Megbizonyosodhat a szállítási költségről, illetve a termék elérhetőségéről
  • Olvashat véleményeket is a Boltokról, ahol a csillagok száma szintén a segítségére lesz
  • Keresse a Partnereinknél a Megbízható Bolt címkét

Úgy gondoljuk, hogy döntése most már biztosan nagyon megalapozott, és nincs is több kétsége afelől, hogy melyik futópad illik Önhöz leginkább.
Reméljük, hogy vásárlási útmutatónk hasznos volt az Ön számára is.
Úgyhogy hajrá, kattintson az irány a bolt >> gombra és vásárolja meg a kiválasztott terméket!