Hogyan vásároljon egeret?

A számítógéphez, laptophoz használt egér nagyban meg tudja könnyíteni a munkáját, amennyiben a megfelelőt vásárolja meg. Akár általános irodai munkához vagy programozáshoz, akár játékhoz keres egeret, van néhány olyan tulajdonság, amelyet fontos figyelembe vennie a kiválasztás során - a legfontosabbak közé az érzékelési technológia, a csatlakoztatás típusa és az ergonómia tartozik.

Első körben a következő kérdéseket érdemes átgondolnia, amelyeket ebben a vásárlási útmutatóban részletesen is kifejtünk:

  • Mire figyeljen oda, hogy az Ön számára legkedvezőbb döntést hozza meg?
  • Mennyibe kerül ma egy egér és milyen tudással rendelkeznek az egyes modellek?
  • Mit kell figyelembe venni, amikor meghatározza az árat, az egér típusát vagy érzékenységét?
  • Melyek a legújabb innovációk, amelyekről mindenképpen hallania kell?
  • Milyen veszélyt megelőző, biztonsági funkciói lehetnek egy egérnek?

Olvassa el mélyreható vásárlási útmutatónkat, amely tanácsot ad és végigvezet minden egyes lépésen, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb terméket választhassa!

Rendszerezze az elképzeléseit

Ahhoz, hogy meg tudja mondani, milyen egeret szeretne vásárolni, először is találja ki és gyűjtse össze azokat a szempontokat, amiket viszont szeretne látni az új eszközében.
Gondolja át, mi az a paraméter, amit szeretett és mi az, amit kevésbé kedvelt a korábban használt termékben; nézze meg, mit használnak barátai, rokonai a környezetében; illetve vessen egy pillantást oldalunkon a TOP termékekre, és olvasson utána néhány modellnek, hogy megtudja, melyek a legkeresettebb termékek.
Ahhoz, hogy könnyedén megértse, mely tulajdonságok mit jelentenek, segíteni fogunk mindent elmagyarázni és igyekszünk megkönnyíteni az Ön számára a választást.

Legelőször készítsen egy listát a legszükségesebb paraméterekről, amelyekkel egerének mindenképp rendelkeznie kell.
Ezt könnyedén megteheti, ha ellátogat az Egér kategóriaoldalra és a bal oldali szűrőknél kiválasztja a legfontosabb paramétereket.

Olyan asztali egeret keres, amelyet nem kell magával hordoznia, vagy gyakran csatlakoztatnia egy másik eszközhöz? Ebben az esetben válasszon vezetékes egeret, így nem kell az elemekkel foglalkoznia. A laptophoz használt egér, amelyet gyakran hordoz, praktikusabb, amennyiben vezeték nélküli. Hogyha időnként más eszközzel (például táblagéppel) csatlakoztatja, válasszon egy Bluetooth-kapcsolattal rendelkező változatot, melyet nem korlátoz egy USB-vevő, amelyet be kell dugni a vezérelt eszközbe.

A gombok száma az egér rendeltetésétől függ. Amennyiben csak az interneten szeretne böngészni vagy egyszerűbb játékokat játszani, akkor az Ön számára megfelelő egy három-öt gombos egér is. Amennyiben komolyabb, PC-s játékokkal tervez játszani, válasszon egy több egérgombbal rendelkező játék egeret , amelyet úgy terveztek, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsa - például nagyobb DPI-t, színes háttérvilágítást és ergonomikus formát.

A gyártók a balkezes egérhasználókra is gondoltak, akik nehezebben tudnak egy kifejezetten jobbkezes egeret kezelni. Így talál a kínálatban univerzális, tengelyszimmetrikus kialakítású egereket, amelynél csak a készülék beállításait kell megváltoztatnia, de léteznek ergonomikusan kialakított egerek is, amelyeket kimondottan balkezes felhasználók számára terveztek.

A kialakítás formája alapvető fontosságú, különösen azok számára, akik naponta több órán keresztül használják az egeret. A függőleges egeret úgy tervezték, hogy természetes helyzetben tartsa a kezet, így nem terheli szükségtelenül az izmokat és az inakat. Az irányítása némi megszokást igényel, de az eredménye fájdalommentes csukló és pihent kéz lesz.

A legfontosabb szempontok

Ár
Típus
Optikai vagy lézeres?

További fontos paraméterek

Érzékenység

Újdonságok, amiről mindenképp tudnia kell

Egyes egerek speciális gombokkal vannak ellátva, amelyek különböző kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. A leggyakoribb az előre- vagy visszalépés funkció, amelyet egy webböngészőben különösen értékelni fog. Különösen a számítógépes játékok használói számára előnyös, ha egy gombhoz funkciót rendelnek. A gombok segítségével az egér érzékenységét valós időben is beállíthatja, vagy átmenetileg jelentősen csökkentheti a DPI értékét. A jobb egerek olyan vezérlőkkel is rendelkeznek, amelyekben az egyes gombok funkciója megváltoztatható.

A kiválasztott játékmodellekhez speciális súlyok megvásárlására is van lehetőség. Amennyiben az egér nehezebb, könnyebb vele pontosságot elérni, még meredekebb mozdulatoknál is.

Legyen körültekintő

Mint minden elektronikai eszköz esetében, az egér használata közben is járjon el körültekintően: a nedvességgel való érintkezést kerülje.

Az eszköz tisztításához ne használjon erős tisztítószereket, oldószereket vagy alkoholt, mert ezek károsíthatják az anyagot, illetve az eszköz belsejébe szivároghatnak, ami tönkreteheti azt. A készülék tisztításhoz inkább egy száraz kendőt használjon vagy elektronikai eszközökhöz alkalmas tisztítószert.

Időről időre ellenőrizze az optikai egerek érzékelőjét, és a megfelelő működés érdekében egy puha kefével tartsa tisztán.

Válassza ki és vásárolja meg az Önnek legkedvezőbb terméket

Talán nem is az összes szűrő használatával, de a legfontosabbak kiválasztásával sikerült szűkíteni az Ön számára szóba jöhető egereket és már csak néhány közül kell kiválasztani a legalkalmasabbat.
Ekkor érdemes képek szerint átnézni a termékeket és elolvasni a vásárlói visszajelzéseket. A csillagok száma nagyban tükrözi a felhasználók visszajelzéseit, miután átvették az árut és elkezdték használni azt. Feltétlenül vegye figyelembe ezeket a kommenteket, mivel értékes információkat tartalmazhatnak a végső termék kiválasztásánál.

Amennyiben még így is egynél több termék lenne szimpatikus az Ön számára, akkor a termékleírás mellett lehetősége van összehasonlítani a termékeket tulajdonságaik szerint az összehasonlítás funkcióval.

Már majdnem kész vagyunk :)

Bízunk benne, hogy sikerült megtalálnia az Ön számára legideálisabb egeret, így már csak a boltot kell kiválasztania, ahol szeretné megvásárolni a terméket.

Ez is csak az Ön preferenciáján múlik, de most sincs egyedül, mert segítünk néhány tippel megkönnyíteni a döntését:

  • Választhat olyan üzletet, akit ismer és megbízik bennük
  • Ár szempontjából dönthet akár a legolcsóbb mellett is
  • Megbizonyosodhat a szállítási költségről, illetve a termék elérhetőségéről
  • Olvashat véleményeket is a Boltokról, ahol a csillagok száma szintén a segítségére lesz
  • Keresse a Partnereinknél a Megbízható Bolt címkét

Úgy gondoljuk, hogy döntése most már biztosan nagyon megalapozott, és nincs is több kétsége afelől, hogy melyik egér lesz a megfelelő választás.
Reméljük, hogy vásárlási útmutatónk hasznos volt az Ön számára is.
Úgyhogy hajrá, kattintson az irány a bolt >> gombra és vásárolja meg a kiválasztott terméket!