Vélemények - Philips QC 5002
| (0) |
Írj véleményt!
köbüki

s. zoltán

MADE IN HUNGARY!! normális kis gép, tök biztonságos, ezzel nem vágod meg magad! kényelmes a 2 méteres hálózati csatlakozó, és ultrakönnyű az egész. lehetne hozzá egy rendszeres használatra való táska, mert a csomagolása "bonbonos doboz". de hát ennyiért..
a nullás hossz nekem kevés, a hármas meg sok. így a csiszolópapír segítségéhez folyamodtam. :D
szuper olcsó, "ergonómikus" nem kell olajozgatni, és nem is olyan hangos mint a kínai társai. de nem is hangtalan mint a fodrászé! azért ne számíts profi cuccra, bár jó minőségűnek tűnik. állítólag lehet hozzá utánrendelni alkatrészt, de amúgy 2 év garancia van rá hisz Philips. szerintem háromezer valamennyiért a hülyének is megéri.
Előnyök:
MAGYAR GYÁRTÁSÚ, jó ár, hosszú kábel, szuper biztonságos, stb.
Hátrányok:
lehetne a nullás éy a hármas közt egy fokozat.
joc
Ami tetszik a Philips QC 5002-ban, hogy az ár érték aránya nagyon kedvező. Jó kialakítása egyszerűvé teszi a használatát akár saját, akár más haját, vagy szakállát vágja az ember vele. Tisztítása nagyon egyszerű és könnyű a hozzá kapott kis sörtés tisztítókefével. 7-fokozatban állítható, hogy milyen hosszúságú hajat szeretnénk vágni. a pengerész könnyen levehető és visszahelyezhető megkönnyítve ezzel a tisztítását. hosszú a kábele is így még kényelmesbbé teszi a használatot. Az önélező rendszer tökéletesen működik.