Szemtréner Látásjavító szemüveg VAb

3 990 Ft
Gyártó: Szemtréner
Modell: Látásjavító szemüveg VAb


Leírás:

A raszterszemüveg sötét, domború műanyagkorongot alkalmaz, amelyben sok apó lyuk van.
A szemüvegen át látott kép sok apró szegmensből áll. Ezek a szegmensek a csökkent látásúak számára is élesen fókuszálhatóak. Az agy egységes képet épít ezekből a szegmensekből a szemizomzat növekvő mozgásával. A szemgyógyászatban a raszter szemüveg szűklyukú szemüveg néven ismert. Nem megtöri a fényt, mint a hagyományos szemüvegek, hanem a szem előtti kis lyukak fénytörés nélkül összegyűjtik a fényt és központosítják. A rasztereken átszűrődő csaknem éles kép arra ösztönzi az agyat, hogy a szemizomzatot használja a fókuszáláshoz. Az agy igyekszik a részletképeket térhálóssá alakítani, és összképet létrehozni.

Alkalmazási lehetőségek

  • napszemüvegként (70%-ban védi a szemet, 30%-ban beenged mindent a napfény teljes spektrumából, így az egészséges UV részecskéket is)
  • pl. tv-nézésnél, sétánál.

Néhány mindennapos gyakorlat

  • TV és mozi: először csak kis időre vegye fel a szemüveget. Próbálhat képzeletbeli körvonalakat rajzolni az orrával, kis fekvő nyolcasokat. Filmnézés közben fordítsa a fejét balra vagy jobbra, és nézze a képet a szemüveg szélső lyukain keresztül. Ismételje meg a másik oldalon is. Kövesse a mozgásokat.

  • Napozás: Tekintsen egy lámpába vagy a napba nyitott szemekkel. 1 percig nyissa ki és csukja be a szemeit.

  • Olvasás: kövesse a betűk vonalát. Gyakorolja az apró betűk olvasását. A szemüveg egyik oldalát takarja le, majd közelítsen és távolítson az olvasott szöveghez.

  • Monitor előtt: néhány percre viselje a szemüveget munka közben.

Így is ismerheted: LátásjavítószemüvegVAb
Videók - Szemtréner Látásjavító szemüveg VAb

Írj véleményt a(z) Szemtréner Látásjavító szemüveg VAb termékről!

1
         
2
3
4
Szeretnék hírlevelet kapni az áresett termékekről.

Tegyél fel kérdést a(z) Szemtréner Látásjavító szemüveg VAb termékről! Azt szeretném kérdezni....

1
2
3
Értesítést kérek a beérkezett válaszokról

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy vásárlás előtt a forgalmazó, illetve a gyártó honlapján is ellenőrizd az adatokat. Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

^