Trebs 99279 Egg Roll

Trebs 99279 Egg Roll

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Hódoljon szenvedélyének a konyhában!
Tojás készítéskor elege van a felfordulásból? A Trebs „Egg roll tojátekercs készítővel nem így lesz. Íme egy új és izgalmas módja az ízletes és egészséges tojás snack készítésének serpenyő nélkül. 1 perc alatt kész, mindössze 3 lépés: (1) sprézzen egy kis olajat a készülékbe, (2) törjön bele egy tojást, (3) a kész tojás 1-2 perc alatt magától feljön, amint megsült. Mit szólna egy gyors reggelihez, vagy útközben elfogyasztható snackhez, netalán egy könnyű ebédet szeretne, vagy vendégváró falatkákkal várná a szülinapi zsúr vendégeit?

Tojás tekercs, új és izgalmas módja az ízletes és egészséges tojás snack készítésének.
1 perc alatt kész.
3 lépés: 1. ) sprézzen egy kis olajat a készülékbe, 2. ) törjön bele egy tojást, 3. ) a kész tojás 1 perc alatt magától feljön amint megsült.
Finom bevonatos készülékház gumírozott fogással.
Tapadásmenetes bevonat.
Tartozék: tisztítókefe, fapálcikák, olajozó, receptek,
Teljesítmény: 210W,
Méret: 13 x 11 x 25,5 cm,
Súly (nettó/bruttó): 0,5 / 0,6 kg

Így is ismerheti: 99279EggRoll

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.