Logitech Z323 (980-000356) Aktív hangfal

Logitech - Típus: 2.1, RMS teljesítmény: 30 W, Frekvenciatartomány: 55 - 20000 Hz, Távirányító: Van Tovább
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

0 %

4.2 %
Leghasznosabb vélemény
2013.03.09
Előnyök:

Ár, méret, RCA csatlakoztatási lehetőség.

Hátrányok:

Rossz hang- és kivitelezési minőség.

Minden vélemény - Logitech Z323 (980-000356)
Viktor
Igaz, hogy nem a legolcsóbbak közül való, de megéri az árát. Jó vétel volt. Olvastam rossz véleményeket dobozhangról meg rossz kivitelezési minőségről, de én ezeket nem tapasztaltam. A készülék minden darabja masszív. A dobozhangról meg annyit, hogy beállítás kérdése.
Szép tiszta hangja van, a mélynyomó erős. A szabályozható basszus miatt vettem ezt, és nem az egyel olcsóbb z313-at
Előnyök:

Tiszta, erőteljes hangzás, szabályozható basszus

Hátrányok:

Az egyetlen hátrány talán, a jobb szatelit és a mélynyomó közötti vaskos kábel, ami az elhelyezhetőséget rontja.

da'v1D
Jó ár/érték arányú rendszert kerestem, így kerültek képbe a Logitech alsókategóriás termékei. A Z313-asnál elsősorban a mélynyomó szabályozhatóságával több ez a típus, ami úgy gondolom annyira alapvető, hogy a 13-as ki is esett a jelöltek közül.

Csalódás volt számomra a Z323, jobbat vártam. Minőségi problémákkal küzd, bekapcsolt állapotban némi alapzajt produkál, valamint a mélynyomó összeszereltsége is hagy kívánni valót maga után - hajlamos a rossz illesztésekből adódó recsegésre.
A hangkép rémesen gyenge. A magas hangok kevesek, a középtartomány nem elég részletes, a mélyek nem elég teltek és elég magasan van a váltási frekvencia, szóval hajlamos a búgásra.
Van még egy régi, szintén Logitech 2. 1 rendszerem, egy Z3-as, amivel összevetve még gyengébb az összhatás.

Összességében, csak akkor ajánlom ezt a terméket ha a laptop hangszórók helyett szeretnénk valami jobbat, de a rászánt összegbe nem fér bele egy ennél jobb termék. Főképpen íróasztal tetejére javaslom helyezni a rendszer minden komponensét, akkor az asztalnál ülve még jó élményt is nyújthat. A 3/5 értékelést csak az árának köszönhetően érhette el nálam.
Előnyök:

Ár, méret, RCA csatlakoztatási lehetőség.

Hátrányok:

Rossz hang- és kivitelezési minőség.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: premiumpc.hu

Műszaki paraméterek és ár aránya.

Előnyök:

Ár érték aránya jó.

Hátrányok:

Magas sugárzók védtelenek.

prekopamonika@gmail.com a terméket itt vásárolta: woxcomputer.hu

A hangzás minősége az ár arányában. Körülnéztem áruházakban és ezt találtam a legmegfelelőbbnek. Az ára ott viszont elég drága volt. A modellre rákeresve Önöknél volt a legmegfelelőbb az ára, valamint az üzlet is jól megközelíthető volt számomra.

Előnyök:

Nagyon jó hangzás, jó minőség ebben a kategóriában.

Hátrányok:

Nincs.

Balage
Én egy 24nm-es szobában használom játékhoz és filmnézéshez, amire tökéletes. Jól pozícionálva hihetetlen jó sztereó élményt ad, és ez a kiemelkedően erőteljes mély egy lövöldözős játéknál vagy egy akciófilmnél nagyon oda tud "pirítani". Azért nem adtam neki 5 csillagot, mert hallottam már ekkora méretű és teljesítményű 2. 1-es rendszert szebben szólni, de az nem 10K volt hanem 25K. Ár/Érték arányban mindenképpen ez a legjobb választás alacsony költségvetésű embereknek, az meg ugye drága Magyarországunkon nem ritka : )
Előnyök:

Dinamikus mély; szép, kompakt kinézet, akár nagyon kis helyen is elfér, térhangzás.

Hátrányok:

Gyenge (persze nem vészesen, csak épp nem csilingel) magas, a mélyhez képest, nem állítható a magas mértéke. Ha nem szól semmilyen hang a rendszeren akkor enyhe búgás hallható a ládából ez zavaró lehet. A ládán egy apróbb "tuningot" kellett végrehajtani, mert nagyobb hangerőnél kifújt a levegő hátul a tápkábel mellett és elég buta hangja volt; ez mindössze annyi volt hogy egy kis papírt kellett oda benyomkodni, azóta ez megzűnt.

Á a terméket itt vásárolta: pcx.hu

Jó hangzás, elfogadható ár, várhatóan hosszú élettartam.

Előnyök:

Remekül szól, jó a hangereje.

Hátrányok:

A bekapcsolást és a hangerő-szabályzást ugyanaz a "gomb" végzi.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: pcx.hu

Olcsó de mégis jó minőségű termék választása.

Előnyök:

Szépen szól.

Hátrányok:

Fenyvessy a terméket itt vásárolta: lambdacomputer.hu

Mélynyomó

Hátrányok:

Gyula a terméket itt vásárolta: woxcomputer.hu

műszaki paraméterek / ár

Előnyök:

jó minőségű hangzás

Hátrányok:

egy távirányító hasznos lenne

Győri Alex a terméket itt vásárolta: bluechip.hu

A termék egy régebbi verzióját használtuk, de tönkrement sok év után, így megvettük az új modellt. Célirányos választás és vásárlás volt.

Előnyök:

Jó ár/érték arány, jó minőség.

Hátrányok:

Az árához viszonyítva nincs hátránya. Az 500-as szériához képest érezhetően gyengébb a mélynyomó teljesítménye.