Regisztráció

Elolvastam és elfogadom az Árukereső használatának feltételeit
Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Új jelszó kérése

Belépés a Partner portálra

Bejelentkezés
Még nem partnerünk? Regisztráljon
Nem tud belépni? Kérjen új jelszót.

Ezt mondták rólunk

Kopun Gergely,
smartshop.hu

"Évek óta dolgozunk együtt, ebben az időszakban rengeteg változást éltünk meg, azonban segítőkész csapatuknak köszönhetően minden probléma szinte azonnal orvosolható volt. A piacon lévő hasonló profilú vállalkozások közül messze a legjobb megoldást szállítják. Folyamatos fejlesztéseiknek köszönhetően vásárlóink köre folyamatosan bővül és biztosak vagyunk benne, hogy vannak még kiaknázható területek. Vásárlói értékeléseiknek köszönhetően oldalunk színesítése mellett rengeteg tapasztalatot szerzünk, így szolgáltatásainkat tovább tökéletesíthetjük."

Szatmári Zoltán,
whiskynet.hu

"Hosszú évek óta dolgozunk együtt az árukeresővel. Hogy miért? Mert profi, jól átgondolt, sokrétű rendszert építettek, ami könnyen átlátható és kifejezetten felhasználóbarát. Örülünk, hogy anno rájuk találtunk. A Megbízható Bolt Programjukban is részt veszünk, ami szintén egy kiváló szolgáltatás. Sok érdeklődő és vevő érkezik hozzánk az árukeresőről. Szintén díjazandó, hogy bármilyen kérdéssel fordulunk hozzájuk, mindig készséggel segítenek, és mindenre van ötletük, megoldásuk."

Mikó László,
anetshop.hu

"Az áruházunk indulása óta, most már 3 éve használjuk az arukereso.hu ár összehasonlító oldalt, és abszolút elégedettek vagyunk vele. Nagyon sokat jelentett forgalomban már az első naptól kezdve, és amikor elértük a "megbízható bolt" minősítést gyakorlatilag 3x nőtt a vásárlóink száma. Az arukereso.hu piacvezető és úgy is működik ahogy egy piacvezetőnek kell. Gyorsan reagál a változásokra, mindig fejlődik, és pontos és gyors válaszokat kap az ember a kérdéseire. Nekünk nagyon bejött:) Köszönjük!"

Product Ads
Marketplace
Árukereső Beed
1
2
3

Hirdetés az Árukereső.hu oldalain

Az Árukereső.hu olyan internetes vásárlási kalauz, mely segítségével vevői könnyen elérhetik termékeit, szolgáltatásait. Folyamatosan bővülő katalógusunkban minden vásárló könnyen és gyorsan tájékozódhat, hogy megtalálja azt, amit keres.

Jelenítse meg termékeit nálunk és váljon könnyen elérhetővé a potenciális vásárlóközönségnek.

Mennyibe kerül a megjelenés?

Az elszámolás alapja a Mi oldalunkról az Ön oldalára történő átkattintás*.
Az Árukereső.hu által kialakított árazási logika célja, hogy az egyes termékkörök esetében az elszámolt kattintási ár** igazodjon a termék árához. Az alapárak az érintett termékek főkategóriájának (esetenként végkategóriájának) és azok Árukereső.hu-n megjelenített árának függvényében kerülnek meghatározásra.
Partneroldalunkon, a belépést követően naponta ellenőrizheti statisztikáit, költséget, kiemeléseit valamint itt töltheti fel egyenlegét is. Napi statisztikáinak megjelenítése a feldolgozás állapotától függően történik.

Miért érdemes az Árukereső.hu-t választani?

Célunk egy olyan oldal létrehozása volt, amely az igazán vevőközpontú szemléletre épül. Itt a vásárló a fontos
(10-től a 60-as éveikben járókig), ezért könnyen kezelhető, hatékony és folyamatosan fejlesztett oldalt készítettünk, melyet a látogatók szívesen használnak. Több éves tapasztalatunkat az állandóan változó igények legmagasabb szintű kiszolgálására fordítjuk, ezért folyamatos fejlesztésekkel javítjuk szolgáltatásainkat, hogy tényleges forgalmat és rentábilis befektetést tudjunk biztosítani partnereink üzleteinek.

Legyen Ön is a Partnerünk!

Ahhoz, hogy regisztrálni tudjon az arukereso.hu/admin oldalán és az Árukereső partnerei közé tartozhasson, a következő feltételeknek kell megfelelnie:

  • rendelkezzen online webáruházzal,
  • legyen számlaképes (cég vagy cégszerű elnevezés, adószám, cégjegyzékszám),
  • rendelkezzen elektronikus és telefonos elérhetőségekkel,
  • rendelkezzen személyes átvételi lehetőséggel, vagy biztosítson utánvétes fizetési módot,
  • biztosítsa a forgalmazni kívánt terméklistáját* az itt megadott feltételek szerint és termékei kiszállítását biztosítsa Magyarország területén.
*Azokat a terméklistákat, melyek használt, felújított, sérült csomagolású termékeket tartalmaznak, vagy a fenti leírásnak nem tesznek eleget, az arukereso.hu nem köteles elfogadni és feldolgozni!

Hogyan kerülnek fel termékei az Árukereső.hu oldalaira?

Az adatfeltöltés egyszerűen oldalunkon leírt útmutató alapján létrehozhatja a terméklistáit tartalmazó fájlt.

*Rendszerünkbe épített többszintű szűrőrendszer biztosítja, hogy a nem valós átkattintások NE terheljék az Ön számláját.
**Aktuális díjszabásunk az "Áraink" fül alatt található.

Együttműködő partnereink:
ShopRenter eshop-gyorsan.hu Bolthely unas.hu Shopmasters Shoptet