Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
* Az akusztikus hangszereknél megszokott, kifejező és természetes
   hangzás a SuperNATURAL Piano hanggenerátor révén.
* Tökéletese billentés a csúcskategóriás, kiváltópontos PHA III
   Ivory Feel billentyűzetnek köszönhetően.
* Dinamikus és rezonanciákban gazdag megszólalás az állványba
   épített hangszórók segítségével.
* Historikus fortepiano és csembaló hangszínek a klasszikus művel
   korhű megszólaltatásához.
* Óriási dal könyvtár klasszikus zongoraművekkel és 100 népszerű
   Czerny és Hanon etüddel.
* Beépített metronóm a gyakorláshoz és felvevő egység a MIDI
   vagy audió formátumban történő rögzítéshez.
* Felhasználóbarát működtetés, megvilágított LCD kijelző és
   egyszerűen áttekinthető előlap.
* Stílusos, kompakt hangszertest, lezárható billentyűzet tetővel.
* Alacsony fogyasztás és erőteljes megszólalás az
   energiatakarékos technológiának köszönhetően.
* Szín: Ébenfa tükörfény

Környezettudatos kialakítás
A DP90S esetében együtt érvényesül az alacsony energia felhasználás és dinamikus megszólalás. A hangszer rendelkezi egy Auto Off funkcióval, amely automatikusan kikapcsolja a zongorát, amennyiben a beállított idő perióduson beül nem működteti. Beállítható értékek: 10 perc, 30 perc (alapértelmezett), 240 perc és "OFF" (a funkció kikapcsolva).

Lenyűgöző megszólalás és helytakarékos kialakítás
A kiváló hangzás mellett, a DP90S mérete, kifinomult vonalvezetése és impozáns tükörfény felülete új mércét állít a kompakt digitális zongorák körében. A SuperNATURAL zongora hanggenerátornak és kiváltópontos PHA III Ivory Feel billentyűzetnek köszönhetően a DP90S páratlan hangzása és tökéletes billentése a csúcsmodell digitális zongorákkal vetekszik. Két klasszikus szín — ébenfa tükörfény és fehér tükörfény—közül választhat, amelyek tökéletesen illeszkednek hagyományos és modern környezetbe egyaránt. Légy üdvözölve a zongorajáték örömeinek új érájában!

SuperNATURAL hanggenerátor
A DP90S digitális zongora a mérföldkőnek tekinthető SuperNATURAL zongora hanggenerátort használja, amely hasonlóan az akusztikus koncertzongorákhoz, gazdag és természetes zongorahangzást hoz létre. A hang színezete tökéletesen követi a billentés erősségét és a különböző játéktechnikákat. A hangok lecsengése természetes és organikus, ami annyit jelent, hogy a hangerő csökkenése mellett a hang színezete is megváltozik. Minden egyes hang saját karaktert hordoz, ami szintén az akusztikus zongorák jellemzője.

Rezonáns modellezés (Soundboard Behavior Modeling)
Az új fejlesztésű Soundboard Behavior funkció visszaadja a húr rezonanciák természetes karakterisztikáit a rezonánson keresztül. Ez a tulajdonság nem található meg az általános mintavételezést alkalmazó digitális zongorákon. A kiváló V-Piano-nál megismert rezonáns modellezés technológia olyan esetekben is hozzájárul a tiszta hangzáshoz, amikor egyszerre sok hangot szólaltat meg.

PHA III Ivory Feel billentyűzet
A DP90S a legkorszerűbb, kiváltópontos PHA III (Progressive Hammer Action III) Ivory Feel billentyűzettel készül. A billentyűzet gyors repetíciója és érzékenysége képes követni a legkifinomultabb játéktechnikákból adódó gazdag dinamikát és tonális változásokat is. A billentyűk speciális anyaga elnyeli az ujjak nyirkosságát, ami a hagyományos ébenfa és elefántcsont tapintásával egyenértékű játékérzetet nyújt.

Komfortos méret, nagy hang
A hangszer karcsú és modern kialakításának köszönhetően jól illeszkedik bármilyen otthoni környezetbe. A zongora tető felnyitott állapotban kottatartóként használható, míg lezárt állapotban sík felületet alkot. A hangszer magasfényű felülete (ébenfa vagy fehér) impozánsan tükrözi vissza játék közben a zongorista ujjait, ami eleganciát és letisztultságot sugároz. Az erősítő és hangszóró rendszernek köszönhetően a DP90S páratlan hangzása és tökéletes billentése a csúcsmodell digitális zongorákkal vetekszik.

Autentikus Fortepiano és Csembaló hangszínek
A számos koncertzongora hangszín mellett, a DP90S rendelkezik egy Early Piano hangszín kategóriával is, amely négy fortepiano és két csembaló variációt tárol. Ez lehetővé teszi, hogy a korai zeneszerzők (pl. Bach, Mozart, Beethoven ) műveit a kornak megfelelő hangzással szólaltassa meg. Ez nagyban hozzájárulhat a klasszikus zongoraművek megértéséhez és közelebb visz a zeneszerző eredeti elképzeléséhez az adott kompozíció kapcsán. Ezeket a historikus zongora hangszíneket megszólaltathatja korhű hangolásokkal is, ami ideális lehet kamaraművek előadásához. Így is ismerheti: DP 90 S, DP 90S, DP90 S
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^