Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

Termékleírás
* Lenyűgöző koncertzongora hangzás a Roland SuperNATURAL
   Piano technológiájának köszönhetően
* Páratlan billentés érzékenység az új PHA-4 mechanikának
   köszönhetően, amely a Roland legújabb érzékelő technológiájával
   készül
* Új Dynamic Harmonic funkció, amely különleges hangkaraktert és
   erőteljes hangzást biztosít a fortissimo játékhoz
* A tökéletes zongora hang kialakítása az új Note Voicing funkcióval,
   amely lehetővé teszi az egyes hangok hangmagasságának,
   hangerejének és hangkarakterének független beállítását
* A Headphones 3D Ambience effekt páratlanul gazdag, több-dimenziós
   hangzást biztosít a fejhallgatóval történő gyakorlás során
* Hangszer állvány beépített audio rendszerrel a dinamikus és
   gazdag hangzás érdekében
* Ingyenes Piano Partner alkalmazás iPad-ra a DP90 hangszínek
   és dalok kiválasztásához, valamint a beépített dalok kottájának
   megjelenítése a DigiScore Lite segítségével
* Az iPhone-, iPad- vagy iPod Touch-ról megszólaltatott kedvenc
   dalokra rá lehet játszani az ingyenes Air Performer alkalmazás
   használatával
* Beépített dalkönyvtár klasszikus zongora darabokkal, valamint a 
    100 legnépszerűbb Czerny ujjgyakorlattal és Hanon etüdökkel
* Beépített dalfelvevő és metronóm az előadások MIDI vagy audio
   fájlként történő rögzítéséhez (az audio felvételek készítéséhez
   külön beszerezhető USB memória szükséges)
* Praktikus lehetőségek a napi gyakorláshoz: független fejhallgató
   hangerő beállítás és Volume Limit funkció
* Stílusos, kompakt kialakítás, lezárható billentyűzet fedél
* Kiváló hangminőség, kompakt kialakítás
* Szín: modern fekete A megújult DP-90 sorozat modern vonalvezetésű, elegáns hangszerei, minden korábbinál kiválóbb hangzást, billentést és a Roland csúcskategóriás hangszereire jellemző tulajdonságokkal rendelkeznek a kompakt otthoni zongora kategóriában. A méltán elismert SuperNATURAL Piano hanggenerátor új fejlesztésű Dynamic Harmonic funkciója a még realisztikusabb fortissimo játék lehetőségét biztosítja, miközben a legújabb, ultra érzékeny PHA-4 billentyűzet új magasságokba emeli a SuperNATURAL hangszínekben rejlő tonális sokszínűséget és dinamikát. A hatékony Individual Note Voicing funkcióval a hangszer minden egyes hangja testreszabható a saját ízlésnek megfelelően, továbbá a különleges Headphone 3D Ambience effekt gazdag, minden eddigit felülmúló hangzást nyújt a fejhallgatóban. A hangszer kompatibilis az Apple iOS eszközökre készült Roland zongora alkalmazásokkal, amelyek motiválják és élvezetessé teszik a zongoratanulást. Karcsú és stílusos megjelenésével a DP90Se és DP90e a zongorázás hiánytalan élményét párosítja a helytakarékos kialakítással, így tökéletesen illeszkedik a mai modern életstílushoz.

Egy autentikus koncertzongora természetes hangjának élménye
A Roland SuperNatural Piano technológiájának köszönhetően zongorázás közben minden alkalommal belefeledkezhetünk a DP90 sorozat hangszereinek minden eddigit felülmúló, gyönyörű hangzásába. Akárcsak egy kiváló akusztikus hangszernél, minden egyes hang saját karaktert hordoz, a hang színezete tökéletesen igazodik a billentés erősségének minden apró változásához, így a zenei elképzelés hiánytalan pontossággal közvetíthető a hangokon és zenén keresztül. A hangok természetes és organikus lecsengése nem csak a hangerő csökkenésében nyilvánul meg, hanem ezzel együtt a hang színezete is fokozatosan megváltozik. Az autentikus koncertzongora hangszínek mellett, pianínó hangszínek is megtalálhatók a DP90 sorozat hangszereiben, melyek a hagyományos pianínók valósághű, egyedi hangzásával szólalnak meg.

Tökéletes megszólalás a teljes dinamika tartományban
A tanulás során a technika fejlesztésével egyre erőteljesebben szólaltatható meg a zongora, ami különleges felhang karakterisztikákat csal elő a hangszerből a darabok fortissimo részeinél, gazdagítva ezzel a zenei kifejezéshez használható hangszín palettát. Az új fejlesztésű Dynamic Harmonic funkció lehetővé teszi ezeknek a hangkarakterisztikáknak saját ízlés alapján történő beállítását, ami a tapasztaltabb zongoristák számára még több lehetőségeket nyújt a zenei kifejezés terén.

A hangzás testreszabása a játékstílusnak és környezetnek megfelelően
A DP90 sorozat hangszereiben rendkívül sok beállítási lehetőség található a zongora hang ízlés szerinti kialakításához. A beépített Piano Designer segítségével a hangzás számos paramétere módosítható a saját játékstílusnak vagy egy meghatározott zenei műfajnak megfelelően. Az új fejlesztésű Individual Note Voicing funkcióval mind a 88 hangra függetlenül állítható be a hangmagasság, hangerő és hangkarakter. Az egyedi hangzás kialakítása mellett, ezzel az új funkcióval tökéletesen kiegyenlíthető a teljes zongorahangzás az előadótér akusztikájának vagy az adott fejhallgatónak megfelelően.

A zenei inspirációt támogató még tökéletesebb billentésérzet
A DP sorozat hangszereinek tökéletes billentése inspirálja és új szintre emeli a kreativitást és a zenei kifejezést. Az új fejlesztésű PHA-4 Concert (DP90Se) és Premium (DP90e) billentyűzetek a Roland legújabb érzékelő technológiájával és kiváltópontos kalapácsmechanikájával készülnek, ami elérhetővé teszi a SuperNATURAL Piano hanggenerátor nyújtotta kifejező zongorahangok tonális gazdagságát. A gyors repetíciónak és precíz érzékelésnek köszönhetően a PHA-4 tökéletes alakítja hangokká a billentés legapróbb változásait a különböző játékstílusok, technikák és dinamika függvényében. A billentyűk borítása speciális anyagokból készül, amely természetes szerkezetű, elnyeli az ujjak nedvességét és visszaadja a hagyományos akusztikus zongorabillentyűknél használt elefántcsont és ébenfa tapintásérzetét. Mindezek mellett a PHA-4 kalapácsmechanika kevesebb hallható zajt produkál, mint a korábbi mechanikák, így a fejhallgatón keresztül történő gyakorlás kevésbé zavaró a környezet számára.

Még élvezhetőbb gyakorlás fejhallgatóval a 3D hangzásnak köszönhetően
A DP90Se és DP90e gazdag hangzását a beépített audio rendszer és a hangszer állványba épített, nagyméretű hangszórók biztosítják. Azonban az éjszakai gyakorlás legtöbb esetben csak fejhallgató használatával oldható meg anélkül, hogy zavarná a környezetet. Az új fejlesztésű Headphones 3D Ambience effektnek köszönhetően az akusztikus zongorákra jellemző különleges hangkép most fejhallgató használatával is megtapasztalható. Ez az innovatív technológia még élvezetesebbé teszi a fejhallgatóval történő gyakorlást, mivel olyan érzetet kelt, mintha a hang ténylegesen a hangszerből érkezne.

A gyakorlás hatékonyságának növelése az előadások felvételével és kiértékelésével
A napi gyakorlás még hatékonyabbá válik a játék felvételével, az ezt követő kiértékelésével és a hibák azonnali javításával. A DP90Se és DP90e beépített felvevője mindig készen áll az előadások MIDI adatként történő rögzítésére a zongora belső memóriájába vagy audio adatként egy külön beszerezhető USB flash memóriára. A felvételeket tároló USB flash memória számítógéphez történő csatlakoztatását és a fájlok átmásolását követően az előadások egyszerűen megoszthatók a családtagokkal, barátokkal vagy a zenetanárral a kedvenc fájlmegosztó vagy közösségi oldalakon keresztül. Az azonnali felvételkészítés lehetősége nem csak tanulók számára érdekes tulajdonság, de tapasztalt zenészek is hatékonyan használhatják.

Piano Partner és Air Performer alkalmazások, amelyek segítik a zenei készségek fejlesztését és élvezetessé teszik a gyakorlást
Az Apple iOS eszközökre készült ingyenes Roland alkalmazások motiválják, illetve még élvezetesebbé teszik a zongorajátékot és gyakorlást. Az Air Performer lehetővé teszi kedvenc dalok megszólaltatását a gyakorláshoz vagy előadáshoz egy iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékről a zongora hangrendszerén keresztül, vezeték nélküli* kapcsolattal. Az iPad-ra készült Piano Partner alkalmazás interaktív Flash Card zenei programja kisgyermekeknek készült. A program lehetővé teszi a DP90Se és DP90e által tárolt dalok és hangszínek felfedezését egy intuitív grafikus felületen keresztül. A Piano Partner-hez tartozó DigiScore Lite segítségével a zongora által tárolt belső dalok kotta formájában jeleníthetők meg az iPad képernyőjén. Ezek a praktikus zenei alkalmazások az Apple App Store-on keresztül érhetők el és a mai modern mobil technológián keresztül segítik a zongorajáték hatékony fejlesztését.

* A vezeték nélküli kommunikációhoz szükséges a Roland WNA1100-RL Wireless USB adapter (külön megvásárolható) és egy vezeték nélküli LAN elérési pont, Internet kapcsolattal.

Modern élettérhez illő karcsú és stílusos megjelenés
Az autentikus zongora hang, kiváló billentés és további prémium tulajdonságok mellett a DP90 sorozat hangszereinek stílusos és modern megjelenése meglepően kompakt kialakítással párosul. A billentyűzet fedele lezárt állapotban sík felületet alkot a hangszerrel, felnyitott állapotban pedig impozáns, pianínóra emlékeztető kottatartó szerepét tölti be. A biztonsági mechanizmusnak köszönhetően a billentyűzet fedele minden esetben lassú mozgással csukódik le, ami segít elkerülni az ujjak sérülését, amikor kisgyermekek használják a hangszert. Az elegáns megjelenésnek és modern vonalvezetésnek köszönhetően a DP90Se és DP90e tökéletesen illeszkedik bármilyen otthoni környezetbe.

Tökéletesített digitális tulajdonságok a napi gyakorláshoz
A digitális technológiának köszönhetően a DP90Se és a DP90e számos előnnyel rendelkezik az akusztikus hangszerekkel összehasonlítva. Nem igényel hangolást és rendszeres karbantartást, rendelkezik beépített metronómmal, USB csatlakozóval, felvevővel, fejhallgató csatlakoztatásával csendben lehet gyakorolni, stb. Mindezek mellett néhány új fejlesztésű, praktikus digitális funkció is segíti a gyakorlást. Például a Volume Limit funkcióval beállítható a hangszer maximum hangerőszintje, így elkerülhető, hogy kisgyermekek túl magas hangerővel használják a zongorát. A fejhallgató hangerő a hangszórók hangerejétől függetlenül állítható be, ami segít elkerülni, hogy csatlakoztatáskor a fejhallgató túl nagy hangerővel szólaljon meg. A DP90Se és DP90e hangszerek 6.3mm-es és 3.5mm-es sztereó fejhallgató csatlakozóiknak köszönhetően hagyományos fejhallgatók illetve a mobil eszközök és music player-ek használatához elterjedt, kisméretű fülhallgatók közvetlen csatlakoztatása is lehetséges. Így is ismerheti: DP 90 e, DP 90e, DP90 e
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^