Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
                                                      
KAWAI KDP-90 RW elektromos, digitális zongora
 
Autentikus Billentés
 

 
A KDP90-es Advanced Hammer Action IV-F (AHA IV-F) mechanika tovább fejlesztett változata bemutatja az akusztikus zongoráknál is tapasztalható billentyűsúlyozást. A húrtalan technológia és a minőségi felépítés, természetes és autentikus zongorajáték élményét adja vissza. Mint minden akusztikus zongoránál a mélyebb hangoknál nehezebb a billentés, a magas hangoknál pedig könnyebb, az AHA IV-F mechanika is használja a különböző súlyú kalapácsokat, gondosan osztályozva minden egyes játék tartományt. A valósághű részletek nagyobb stabilitást adnak fortissimo játék alatt vagy amikor megtartjuk a finom pianissimo kontrolt, hogy kielégíthessük még a legkiválóbb zongorista igényeit is.
 
Nagy Zongora Hangzás
 

 
A KDP90-es digitális zongora hangmintáit a világhírű Kawai EX koncert nagy zongoráról vételezték. Mind a 88 billentyűje ennek a kivételes hangszernek, aprólékosan dokumentált, analizált és hűen újra gyártott, használva a szabadalmaztatott Harmonic Imaging technológiát. Ez az egyedülálló eljárás pontosan újjáteremti az átfogó dinamikájú tartományát az eredeti nagy zongorának. Módjában áll a zongoristának kimagasló szinten játszani, a leglágyabb pianissimo-tól egészen a legmerészebb fortissimo-ig. A hozzátartozó visszhanghatások, amelyek szimulálják az akusztikus környezetet: gyakorló terem, élő színpad vagy koncert terem hangzása is beállítható, eredményezve egy gazdag, vibráló akusztikus zongora tónust, ami lélegzet elállító realitást és hitelességet kölcsönöz.
 
Digitális Zongora Komfort
 

 
Kiegészítésként az autentikus billentést és a gazdag nagy zongorahangzás mellett, a KDP90 számos jól hasznosítható digitális lehetőséget nyújt. A zongoristáknak, beépített metronómot, oktató dalokat és dupla fülhallgató csatlakoztatót kínál, biztosítva, hogy a gyakorlás hasznos és szórakoztató legyen. Gyakorlottabb zongoristák is elismeréssel fogják fogadni az alternatív zongorahangzást, a Dual playing módot és dal felvétel funkciókat.
 

 

Billentyűzet
AHA IV-F kalapács mechanika, 88 billentyű

Zongora
Hangszín

Concert Grand, Concert Grand 2, Studio Grand, Modern Piano

Egyéb
Hangszín

Classic E. Piano, Modern E. P. , Jazz Organ, Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, String Ensemble, Slow Strings, Choir, New Age Pad, Atmosphere

Hang
Forrás

Harmonic Imaging System (88 keys sampling)

Polifónia
192 hang

Visszhang
Room, Small Hall, Concert Hall

Hang Hatások
Igen, előre beállított

Oktató Funkció
Alfred vagy Burgmüller és Czerny oktató dalok (térség függő)

Dual Mód
Igen, állítható balance

Billentés
Light, Normal, Heavy, off

Felvétel
3 dal, max. 15.000 hang

Metronóm
Beats: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8; Tempo: 10-300 BPM

Egyéb Funkciók
Damper Resonance, Brilliance, Transpose, Tuning, MIDI Multi-timbral mód, Auto Power Off

Demo
15

Concert Magic Songs
40

Pedálok
Grand Feel System with Damper (Half-Pedal), Sostenuto and Soft

Fényezés
Premium Rosewood

Billentyű Fedél
Igen, kihúzható

Csatlakozók
fülhallgató x 2, MIDI In/Out

Hangszórók
12 cm x 2

Teljesítmény Leadás
13 Watt x 2

Méretek
136 cm hosszú x 40,3 cm széles x 85,1 cm magas

Súly
36 kg Így is ismerheti: KDP 90
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^