Ajánlataink a termékre

Termékleírás
Szalon minőségű fogfehérítés otthon, néhány perc alatt a Rio legújabb fejlesztésű fogfehérítő készülékének segítségével.

Fogaink szépsége, fehérsége legalább olyan fontos az ápolt megjelenéshez, mint a rendszeres tisztálkodás, bőrápolás és jól öltözöttség. Sajnos káros szenvedélyeink és egyes ételek, italok idővel elszínezhetik fogainkat, melyek fehérségét a rendszeres fogmosás sem őrizheti meg.

Az angol Rio ezért fejlesztette ki Professzionális fogfehérítő készülékét, hogy az elszíneződött fogaink miatt ne kelljen többet szégyenkeznünk, merjünk bátram mosolyogni és a fogorvosnál se kelljen kisebb vagyonokat ott hagynunk.

A Rio Professzionális fogfehérítő készletével otthona kényelmében, a szalonok profizmusának technológiájával érheti el a vakítóan fehér fogakat rendkívül kényelmesen és egyszerűen. Nem kell a fogak aprólékos ecsetelésével sem bajlódnia, csupán a sablon segítségével kell a kezeléseket elvégeznie.

Nem csak Ön, hanem családtagjai is élvezhetik a mindenki számára egyszerűen és biztonságosan használható készülék eredményességét.

A Rio Professzionális fogfehérítő készülék alapvető jellemzői:

- Használatával Szalon minőségű kezelésben lesz része a gyönyörű fehér fogsorért
- Kék-fény kezelési technológia által nyújtott professzionális eredmény, otthoni környezetben
- Ideális a tea, kávé, vörösbor és a dohányzás okozta fogelszíneződés kezelésére
- Állítható teljesítmény és kétféle kezelési mód, beleértve a , , gyors kezelés" opciót is
- Egyszerű, biztonságos használat
- Biztonsági kulcs a gyermekek védelme érdekében
- Foglenyomat sablon használata a pontos megfelelő helyre történő fehérítő gél adagolás érdekében

Hogyan használjuk a Rio Professzionális fogfehérítő készüléket?

A Foglenyomat sablon előkészítése a pontos gél adagolása érdekében:

1. lépés: Töltsön 4 cm forró (de nem forrásban lévő!) vizet egy edénybe és helyezze bele a foglenyomat sablont végét kb. 60 másodpercre.
2. lépés: Óvatosan vegyük ki a foglenyomat sablont, ügyelve arra, hogy míg képlékeny állapotban van meg ne sérüljön. Óvatosan rázzuk le róla a vizet.
3. lépes: Helyezze a foglenyomat sablont a fogaira úgy, hogy fogai a sablon csatornájába illeszkedjenek. A fogínyén melegséget - forróságot fog érezni - ez normális jelenség, nem okoz sérülést. Gyengéden harapjon rá és 30 másodpercig tartsa összezárva a fogait.
4. lépés: Vegye ki a sablont és tegye hideg vízbe 60 másodpercre. Amennyiben szükséges, ismételje meg az 1-4 lépést, hogy a szájrész pontosan és kényelmesen illeszkedjen a fogaira. A sablon így már használatra kész.

Előkészület

1. lépés: Öblítse le meleg vízzel a foglenyomat sablont (a sablonok sterilizáltak). Illessze a sablont a kék-fény adó elején lévő csatlakozóhoz. Rögzítse a pozíciót a pánttal, melyet a készülék köré húz.
2. lépés: Vegye le a fehérítő gél kupakját. Nyomjon egy csíkot a szájrészbe, majd tegye vissza a kupakot.

A Rio Professzionális fogfehérítő készülék használata

1. lépés: Csatlakoztassa a hálózati adapter megfelelő végét a készülék hátulján lévő csatlakozóba, a másik végét pedig a hálózati konnektorba. A biztonsági kulccsal oldja fel a készüléket és kapcsolja be. A mode gombbal válassza ki a használni kívánt programot. A programkijelzők bekapcsolnak, mutatva ezzel a kiválasztott programot.
2. lépés: A teljesítmény szintet a +/- gombokkal állítsa be. Helyezze a szájrészt a fogaira úgy, hogy az felfeküdjön a fogaira. Ha a helyére került, nyugodtan lazítsa el ajkait.
3. lépés: Nyomja meg a Start/Pause gombot a kezelés elkezdéséhez. A számlálón a fények mutatják a hátralévő időt. A kezelés végén távolítsa el a szájrészt a készülékről, és meleg vízzel alaposan mossa át. Hagyja megszáradni, mielőtt elcsomagolja. Öblítse ki a száját vízzel (de ne nyelje le!).

A Professzionális fogfehérítő doboz tartalma:
1 db Rio professzionális fogfehérítő készülék
5 db fecskendő fehérítő gél
3 db Foglenyomat sablon
1 db Biztonsági kulcs

Garancia: Eredeti angol gyártmány 2 év cseregaranciával.

Biztonsági intézkedések a Rio Professzionális fogfehérítő készülékkel kapcsolatban
Kérjük, olvassa el figyelmesen az utasításokat, és őrizze meg a használati útmutatót.
Ne nyelje le a gélt.
Ne használjon a használat során fogszabályozás kezelést.
Nem ajánlott a használata terhes nőknek.
Fehérítő gél szembe nem kerülhet. Ha a gél szembe kerül, bő vízzel mossa ki.
Ne használja naponta egynél több alkalommal.
Ne használja hosszabb ideig, mint maximum 20 perc.
Abban az esetben, ha kellemetlenséget tapasztal ne használja tovább a terméket, és bő vízzel öblítsünk.
Ha visszahúzódó íny vagy bármilyen ínybetegsége, fog gyulladása van, forduljon fogorvoshoz, mielőtt a kezelést megkezdené. Nem ajánlott a használata, fog ínygyulladás, szájüregi fekélyek, vagy ha bármilyen sérülés esetén.
Ha azt tapasztalja, hogy gumi érzékenység vagy irritáció lép fel, ne használja tovább, és keresse fel fogorvosát. Javasoljuk, hogy tájékoztassa fogorvosát, ha használja a fogfehérítő készüléket.
Ezt a készüléket nem használhatják olyan személyek (beleértve a gyermekeket is), akik csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességűek. Nem megfelelő tapasztalattal és ismeretekkel rendelkeznek a készülék használatát illetően, hacsak nem kaptak olyan felügyeletet vagy útmutatást a készülék használatára vonatkozóan a megfelelő biztonságot és felügyeletet biztosító személytől.
Tartsa távol a gyerekektől. Ez a termék nem ajánlott 14 év alatti gyermekek számára. Így is ismerheti: DCWH 7 C, DCWH7C, DCWH7 C, DCWH 7-C
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^