Cloer 4019

Cloer 4019

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Cloer termékek: Cloer Vízforraló

Cloer 4909 Vízforraló 32 990 Ft-tól Cloer 4909 Concept RK-4900 Vízforraló 6 800 Ft-tól Concept RK-4900 ECG RK 1240 Vízforraló 8 690 Ft-tól ECG RK 1240 Esperanza Titanum TKK001S Roraima Vízforraló 4 690 Ft-tól Esperanza Titanum TKK001S Roraima
Termékleírás
Maximális űrtartalom 1.7 l
Teljesítmény 1800 W
Burkolat anyaga Rozsdamentes acél
Vezeték nélküli kancsó Igen
360 fokban elforgatható  Igen
Rejtett fűtőszál  Van
Túlmelegedés elleni védelem Van
Hőfokszabályzó Nem
Vízkő szűrő Van
Vízszintjelző Van
Automatikus kikapcsolás Igen

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nincs ideje főzni, szívesen meginna néha az ebédjéhez egy forró, instant krémlevest? Ossza meg kollégáival is ennek lehetőségét, vagy készítsen gyorsan teát, kávét nekik egy praktikus vízforraló segítségével. Tudjon meg többet a Cloer vízforralókról?     Önnek ajánljuk a Cloer 4019 vízforralót, ha   nagyobbacskagyerekei vannak, így rendkívül fontos, hogy ha igyekeznek önállóságratörekedni a konyhában, minden berendezés a lehető legbiztonságosabbkivitelű legyen vágyikarra, hogy vendégei megdicsérjék esztétikai ízléséért és a felszolgálásgyorsaságáért reggelentenem szeretne hosszú percekig várni egy bögre forró vízért a kávéjához vagya teájához szeretnea reggeli rohanáshoz alkalmazkodva pillanatok alatt 1,7 liter meleg vizetkészíteni, melyből egyszerre tudja a család inni a maga kis kávéját vagyteáját tudatosanél, így tudja mennyire fontos szervezetünknek még hideg időben is a sokfolyadék.     +1 szereti az igazán stílusos kivitelezést, így ön is megkapónak tartja a tervezők ötletét, hogy a felforralt vizet a készülék LED fénnyel világítja meg   Fedezze fel a teák ez idáig rejtett világát a Cloer 4019 vízforraló segítségével! Hívjon vendégeket, melegítsen vizet pillanatok alatt, és élvezze barátaival a zöld, fekete, fehér vagy rooibos teák különleges aromáját! Ízesítsék mézzel, hogy még egészségesebb legyen, melegítsék fel lelküket, higgye el, a beszélgetések egy jó, forró bögre tea társaságában még bensőségesebbek lehetnek! Mindezen élmények maximális elérésében méltó társra lelhet a Cloer 4019 vízforraló, mellyel biztonságosan, gazdaságosan és stílusosan forralhat vizet a nap bármely szakában, pillanatok alatt! Forró vízzel öntheti fel a kávét, forrázhatja a teát, vagy készíthet instant levest is. Rizs, kuszkusz készítésénél is hasznos, ha frissen forralt vízzel engedi fel.   Miért olyan biztonságos és hasznos a CLOER vízforraló?

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.