Héra Penészgátló Lemosó Oldat

 Héra Penészgátló Lemosó Oldat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

Termékleírás
Héra - Merkur - F penészgátló lemosó oldat
Hatékony kültérre és beltérre.
Penészes falfelületek fertõzöttségének megszüntetésére.
Alkalmazási terület: A készítmény alkalmas mind kültéri, mind beltéri felületeken kialakult gomba-, penész- és algafertõzések megelõzésére és megszüntetésére.
(Festett és tapétázott falak, kádillesztések, műkõ tárgyak stb. )
Választék: 1 literes műanyag flakonban kapható.
Felhasználási mód: Új felületek esetén: Szilárd, por- és szennyezõdésmentes felület szükséges. Az alaposan felkevert lemosó oldatot hengerrel, ecsettel, szivaccsal lehet felhordani a felületre. SZÓRNI NEM SZABAD! Kb. 2 óra száradási idõ után lehet megkezdeni a festést, kezelés után a Merkur - F penészgátló lemosó oldatot célszerű használni.
Régi, fertõzött felületek esetén: A falfelületet Merkur - F penészgátló lemosó oldattal kell kezelni. Ha nedvesítetlen felületet kezdenek el kaparni, csiszolni, a szétszálló gombaspórák újabb penészesedés forrásai lesznek, valamint a száraz kaparás levegõszennyezést is okozhat. Tehát a falat elõször alaposan meg kell nedvesíteni a lemosó oldattal, és még nedvesen el kell kezdeni a laza részek eltávolítását.
Ezután a falat ismét a lemosó oldattal kell kezelni. A vakolathibák kijavítása után kerül sor az elõzõekben leírt módon a felület kialakítására. Kezelés után Merkur- F Penészgátló Belsõ Falfestéket célszerű használni.
A legkörültekintõbben elvégzett munka ellenére is a Merkur - F penészgátló lemosó oldat védõhatása csak korlátozott ideig marad meg, mert hatóanyagai elhasználódnak az újabb és újabb behatások elleni védelemben, ezért a lemosó oldatot indokolt esetben 3 évenként célszerű újra alkalmazni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Higíthatóság: hígítása a beállított hatóanyag tartalma miatt nem megengedett
Kiadósság: 8-10 m2/l egy rétegben
Felhasználási idõ: 1 év (5-25°C hõmérsékleten tárolva)
Száradási idõ: 2 óra
Sűrűség: 0,96-1,04 g/cm3
Felépítés: víz, biocid
Tűzvédelmi elõírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!
Veszélyesanyag tartalom: Alkil-dimetil-benzil-ammónium-klorid 3%
Hatósági engedélyek: KERMI sz. : 2006/2-00365
Biztonsági elõírások: Veszélyjel: N, környezeti veszély R 51/53 Mérgezõ a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. S 1/ 2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S 23 A keletkezõ gõzt/permetet nem szabad belélegezni. S 24/25 Kerülni kell a bõrrel való érintkezést és a szembejutást. S 29 Csatornába engedni nem szabad. S 46 Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a címkét az orvosnak meg kell mutatni. S 51 Csak jól szellõztetett helyen használható.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^