Tisztító- és fertőtlenítőszer

(2003 termék)
 Szűrés
Gyártó

A fertőtlenítés két alapvető típusra oszlik: erősebb tisztító- és fertőtlenítőszerekre, amelyeket tárgyak, felületek és más élettelen tárgyak... Mutass többet

Rendszerezze az elképzeléseit

Ahhoz, hogy meg tudja mondani, milyen fertőtlenítőszert szeretne vásárolni, először is találja ki és gyűjtse össze azokat a szempontokat, amiket viszont szeretne látni a termékben.
Gondolja át, mi az a paraméter, amit szeretett és mi az, amit kevésbé kedvelt a korábban használt termékben; nézze meg, mit használnak barátai, rokonai a környezetében; illetve vessen egy pillantást oldalunkon a TOP termékekre, és olvasson utána néhány szernek, hogy megtudja, melyek a legkeresettebb termékek.
Ahhoz, hogy könnyedén megértse, mely funkciók, tulajdonságok mit jelentenek, segíteni fogunk mindent elmagyarázni és igyekszünk megkönnyíteni az Ön számára a választást.

Legelőször készítsen egy listát a legszükségesebb funkciókról, amelyekkel fertőtlenítőszerének mindenképp rendelkeznie kell.
Ezt könnyedén megteheti, ha ellátogat a Tisztító- és fertőtlenítőszer kategóriaoldalra és a bal oldali szűrőknél kiválasztja a legfontosabb paramétereket.
Az új termék megvásárlása előtt tehát érdemes átgondolni, hogy mik a legfontosabb szempontok az Ön számára:

Válassza ki a tisztítószert aszerint, hogy a terméket milyen céllal akarja használni. Nem minden termék távolítja el az összes kórokozót, és nem mindegyik alkalmas bármilyen felület fertőtlenítésére. Egyszerűbben megfogalmazva: a kézfertőtlenítő nem segít a padló és más felületek fertőtlenítésében.

Hasonlóképpen soha ne használjon tárgyak fertőtlenítésére szánt terméket gélként a kézre vagy más testrészre. Az élő szövetek fertőtlenítésére szolgáló készítmények a kéz, kisebb nyitott sebek, száj tisztítására és a bőr műtét előtti előkészítésére alkalmasak. A fertőtlenítő hatású termékek különböznek állagukban és felhasználásukban.

A legfontosabb szempontok

Ár
Típus

Érdekességek, amiről mindenképp tudnia kell

Nem árt letesztelni a tisztítószerek minőségét a tisztítandó anyag kis darabkáján, majd figyelembe venni a hasznos tapasztalatokat. Röviden, csak olyan anyagokat használjon, amit már tesztelt valaki. Oldalunkon több száz felhasználói véleményt talál, amelyek segítenek a választásban.

Figyelmeztetés: Néhány fertőtlenítőszer kiszáríthatja a bőrt vagy allergiás reakciókat okozhat. Amikor velük dolgozik, érdemes kesztyűt vagy más védőfelszerelést használni.

A vírus átvitelének elsődleges útja a cseppek belélegzése, amelyek beszélgetéssel, köhögéssel vagy tüsszentéssel terjednek a fertőzött személyről. Ezek az aeroszolok a körülötte lévő felületekre kerülhetnek és a szennyezett felület érintésével, majd a száj, az orr vagy a szem nyálkahártyájával való érintkezéssel történik a vírus továbbítása.

Mennyi ideig fertőzőek a felületek?

Mindig az adott felülettől és az adott vírustól függ. Az influenza vírus sima műanyag vagy fém felületen akár 48 órán keresztül, ruhákon és papírzsebkendőben pedig kb. 12 órán keresztül is fertőzhet.

A légzésvédelem, például a légzőkészülékek vagy maszkok és félmaszkok szintén hatékony védelmet nyújtanak a veszélyes mikroorganizmusokkal szemben.

1 615 Ft-tól
9 ajánlat
749 Ft-tól
20 ajánlat

Tisztító- és fertőtlenítőszer vásárlási útmutató

4 629 Ft-tól
10 ajánlat
589 Ft-tól
10 ajánlat
689 Ft-tól
4 ajánlat
559 Ft-tól
2 ajánlat
899 Ft-tól
18 ajánlat
799 Ft-tól
29 ajánlat
1 999 Ft-tól
3 ajánlat
1 326 Ft-tól
10 ajánlat
1 019 Ft-tól
5 ajánlat
6 191 Ft-tól
14 ajánlat
1 473 Ft-tól
8 ajánlat
1 474 Ft-tól
7 ajánlat
5 071 Ft-tól
8 ajánlat
769 Ft-tól
18 ajánlat
4 318 Ft-tól
9 ajánlat
769 Ft-tól
2 ajánlat
986 Ft-tól
8 ajánlat
2 667 Ft-tól
3 ajánlat
611 Ft-tól
8 ajánlat
2 100 Ft-tól
2 ajánlat
1 195 Ft-tól
11 ajánlat
829 Ft-tól
2 ajánlat

Tisztító- és fertőtlenítőszer vásárlási útmutató

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.