DJI Phantom 4 Pro

DJI Phantom 4 Pro

499 900 Ft Raktáron
Házhozszállítás: ingyenes
Személyes átvétel: ingyenes
A termék eladója:
449 890 Ft-tól 40 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

449 890 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
471 734 Ft

Raktáron
486 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
499 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
508 890 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
511 500 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
513 000 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
529 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
3 napon belül
További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
529 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
3 napon belül
További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
529 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Egy héten belül
További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
529 999 Ft
+ 500 Ft szállítási díj
Raktáron
További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
643 999 Ft
Ingyenes kiszállítás
Utánvét kezelési díj: 0 Ft

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További DJI termékek: DJI Távirányítós játék, RC jármű

Termékleírás
TípusDrón

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: DJI
Modell: Phantom 4 Pro


Leírás:  

Továbbfejlesztett kamera 1 hüvelykes, 20 megapixeles érzékelővel, amely képes 4K videókat 60fps, és sorozatképeket (Burst mód) 14fps sebességgel rögzíteni.
A titánium- és magnéziumötvözetű konstrukció alkalmazása növeli a gépváz merevségét, és csökkenti a súlyát, így a Phantom 4 Pro súlya hasonló a Phantom 4-éhez. A FlightAutonomy rendszer kettős hátra látó, és infravörös érzékelővel bővült az összesen 5 irányú akadályérzékelésért, és 4 irányú akadályelkerülésért.

  • 20MP 1" képérzékelő
  • 4K 60fps videók
  • Mechanikus zár
  • H.264/H.265 kettős kódolás
  • 5 irányú akadályelkerülés
  • 7 km hosszú hatótávolságú vezérlés
  • 30 perces repülési idő

Kamera 1"-es, 20MP-es érzékelővel

A beépített kamera újra lett tervezve, hogy egy 1 hüvelykes, 20 megapixeles CMOS érzékelőt használjon. Az egyedi tervezésű, 7 csoportból és 8 tagból álló objektívvel ez az első DJI kamera, amelyik mechanikus zárszerkezetet használ, kiküszöbölve a "rolling shutter" torzítást, amely gyorsan mozgó tárgyak fényképezésénél, vagy magas sebességű repülésnél fordulhat elő. A gyakorlatban olyan erős, mint sok hagyományos földi kamera. Az erőteljesebb videofeldolgozás lehetővé teszi 4K videók készítését H.264 kódolással 60fps, vagy H.265 kódolással 30fps sebességgel, mindkettőt 100Mbps bitrátával. A fejlett érzékelők és processzorok biztosítják, hogy minden felvétel több képrészlettel, és a fejlett utómunkához szükséges képadatokkal legyen rögzítve.

A Phantom 4 Pro kamerarendszere a Phantom 4-éről jelentősen tovább lett fejlesztve, javítva a kamera minden részén, köztük a szenzorméreten, a felbontáson, a képfeldolgozó rendszeren, stb., az eddigi legjobb Phantom-kamerává téve ezt.

1 hüvelykes, 20 megapixeles CMOS

A szenzorméret fontosabb a képminőség szempontjából a pixelek számánál, mert a nagyobb szenzor több információt rögzít minden pixelen, növelve a dinamikai tartományt, a jel/zaj arányt, és az alacsony megvilágítású teljesítményt. Az 1 hüvelykes, 20 megapixeles CMOS érzékelő a Phantom 4 Pro-ban csaknem négyszerese a Phantom 4 1/2,3"-es érzékelőjének. Nagyobb pixeleket használ, maximális ISO-értéke 12800, és fokozott kontraszttal is rendelkezik. Elég jó azonnal felhasználandó képekhez, míg elég részletet is rögzít a fejlett utómunkához.

Produkcióhoz optimalizált 4K

Fejlett videofeldolgozó rendszer biztosítja mozifilmekhez és produkciókhoz optimalizált DCI 4K/60 (4096 x 2160/60fps) videók rögzítését 100Mbps bitrátával, lehetővé téve magas felbontású lassított felvételeket. A Phantom 4 Pro a H.265 videokodeket is támogatja, amelynek maximális felbontása 4096X2160/30fps. Adott bitrátával a H.265 megduplázza a képfeldolgozást a H.264-hez képest, ami jelentősen javított képminőséget eredményez. Rögzítsen a magas dinamikai tartományú D-log módban, hogy a legtöbbet hozza ki a képadatokból színeléshez.

Magas felbontású objektív

Egy objektív felbontás és kontrasztja kritikus a képminőség szempontjából, mert csak egy minőségi objektív képes éles, élénk képeket rögzíteni magas felbontással. A vadonatúj Phantom 4 Pro kamera légifelvételekhez optimalizált F2.8 széles látószögű objektívvel rendelkezik 24mm-nek megfelelő gyújtótávolsággal. Nyolc elemmel rendelkezik - köztük két aszférikussal - amelyek hét csoportba vannak rendezve, amelyek kisebb, kompaktabb keretben is elférnek. A képei állandóan alacsony torzítással és alacsony szórással részletezettek, biztosítva hogy a fényképek és a videók élesek és élénkek legyenek. Először nyilvánosak egy DJI kamera esetében az MTF (Modulation Transfer Function) eredmények, így az emberek jobban értelmezhetik az objektív teljesítményét.

Örökítsen meg minden pillanatot

A légifényképezést nem csak tájképek készítéséhez használják, új perspektívákat ad mindenhez, az akciójelenetektől a motorversenyekig. Magas sebességgel mozgó tárgyak fényképezése mindig kihívást jelentett elektronikus zárat használó repülő kameráknak. Emiatt a Phantom 4 Pro az első DJI Phantom, amelyik mechanikus zárat, és nagy rekeszű fix objektívet használ. Az 1/2000 s maximális sebességű mechanikus zár kiküszöböli a "rolling shutter" torzítást, amely gyorsan mozgó tárgyak fényképezésénél, vagy magas sebességű repülésnél fordulhat elő. Az elektronikus zár is tovább lett fejlesztve, így most maximum 1/8000 s sebességű, és az új Burst mód képes 14 fps-sel 20 megapixelen rögzíteni a tökéletes pillanat megragadásáért.

5 irányú akadályérzékelés

A FlightAutonomy ki lett bővítve egy további, magas felbontású, sztereóban látó érzékelőkészlettel, amely hátul lett elhelyezve, kiegészítve az elöl található párat, valamint a bal és jobb oldalon lévő infravörös érzékelőrendszereket. Ez a hálózat összesen 5 irányú akadályérzékelést, és 4 irányú akadályelkerülést nyújt, több akadálytól védve meg a Phantom 4 Pro-t, és megadva a filmkészítőknek az összetettebb képek készítésének kényelmét.

A pilótáknak mindig fel kell készülniük az akadályokra, amikor a levegőből fényképeznek. Ez egy kihívás a kezdő pilótáknak, különösen amikor a rálátás akadályozott. A Phantom 4 Pro sztereóban látó és infravörös érzékelőkön alapuló környezetérzékelő rendszerrel van felszerelve. Képes a 30 m-re előtte lévő akadályok érzékelésére, lehetővé téve hogy megtervezze a repülési útvonalát, hogy elkerülje azokat, vagy hogy egyszerűen lebegjen vészhelyzet esetén. Ugyanez a rendszer teszi lehetővé a helyben lebegést GPS nélkül. A bal és jobb oldalon lévő infravörös érzékelőkkel kombinálva a Phantom 4 Pro összesen 4 irányban képes elkerülni az akadályokat. Növelve lett az akadályérzékelési távolság elöl és hátul, lehetővé téve a Phantom 4 Pro számára a repülést 50 km/h sebességgel a sztereóban látó akadályérzékelő rendszer teljes védelme mellett. Könnyebbé és összességében biztonságosabbá teszi gyors, drámai videók készítését.

6 kamerás navigációs rendszer

3 készlet kettős látású érzékelő alkot egy 6 kamerás navigációs rendszert, amely állandóan működik, hogy kiszámítsa a repülőgép, és egy tárgy közötti relatív sebességet, és távolságot. Az előre, hátra, és lefelé látó érzékelőknek a hálózatát használva a Phantom 4 Pro képes precízen helyben lebegni GPS nélkül amikor zárt helyen, vagy erkélyen száll fel, vagy akár ablakokon repül át minimális pilótairányítással. Abban a valószínűtlen helyzetben, amikor az előre és lefelé látó érzékelők működésképtelenek, a repülőgép még mindig képes helyben lebegni a hátra sztereóban látó rendszert használva. A Phantom 4 Pro összetett környezetekben is képes repülni akár 50 km/h-val úgy, hogy elkerüli az útjába eső akadályokat. A keskeny érzékelőmódban a Phantom 4 Pro szűkíti az érzékelési szöget, lehetővé téve hogy több részletet lásson, és kis helyeken repüljön át.

Mi az a FlightAutonomy

A FlightAutonomy egy fejlett légi intelligencia és repülésautomatizálási platform. Tíz komponenscsoport összetett hálózatából épül fel, amelyek hét kamerát — előre, hátra, és lefelé látó kettős érzékelők, valamint az elsődleges kamera — egy infravörös érzékelőrendszert, kétsávos műholdas pozicionálást (GPS és GLONASS), két lefelé néző ultrahangos távolságmérőt, redundáns IMU-kat és iránytűket, és erős, specializált processzormagok csoportját tartalmazzák. A Phantom 4 Pro a környezetéről valós idejű látványt, valamint a közeli akadályok magasságáról és távolságáról információkat hoz létre, hogy 3D térképet alkosson, amelyen belül elhelyezheti magát. Az IMU és az iránytűk fontos adatokat gyűjtenek össze a repülési állapotról, a sebességről, és az irányadatokról, míg a redundáns IMU-k és az iránytűk figyelik a kritikus adatokat, és kiszűrik a lehetséges hibákat, drámaian növelve a repülési biztonságot.

Távirányító

A Phantom 4 Pro tartalmaz egy továbbfejlesztett Lightbridge HD videoátviteli rendszert, ami támogatja az 5,8 GHz-es jelátvitelt is. A képesség a 2,4 GHz és az 5,8 GHz közötti választásra a pilótának lehetővé teszi, hogy átvágja az interferenciákat, és kiküszöbölje a képveszteségeket, ami a 2,4 GHz-et aktívan használó terület fölötti repüléskor fordulhat elő. Alaphelyzetben a Wi-fi videoátvivő rendszer a 2,4 GHz-es frekvenciát használja a kommunikációra. Az 5,8 GHz-es frekvencia használata kiküszöböli az interferenciákat ami akkor fordulhat elő, amikor mindketten ugyanazt használják. Ebben az esetben a videoátviteli rendszer és a távvezérlő interferálhat egymással, ami képveszteséget okozhat. Két különböző frekvencia használatának hátránya a repülési teljesítményben mutatkozhat meg, például amikor bármelyik frekvencia interferenciát szenved.

A Phantom 4 Pro-ban használt Lightbridhe HD videoátviteli rendszer TDM-et (Time Division Multiplexing) használ a jelátvitelre, lehetővé téve vezérlőjelek küldését és videojelek vételét ugyanazon a frekvencián. Mivel a 2,4 Ghz-es frekvenciasávra gyakran van hatással a Wi-fi, a 4G tornyok, és más típusú interferencia városi területeken, az 5,8 GHz-es sáv növeli az átvitel megbízhatóságát. Amikor be van kapcsolva, a Phatnom 4 Pro értékeli a helyi jelszinteket, automatikusan kiválasztva az átviteli frekvenciát a legalacsonyabb interferenciaszinttel. Ez biztosítja a videoátvitel maximális hatótávolságát.

Beépített kijelző

A Phantom 4 Pro+ távirányítója rendelkezik egy 5,5"-es, az átlagos mobileszközökben lévőknél kétszer több, 1000 cd/m2 fényességű 1080p (Full HD) kijelzővel, ami fényes, élénk színeket nyújt, amik még közvetlen napfényben is láthatók. Ezzel a kijelzővel nincs szükség mobil eszközre, egyszerűsítve a repülési előkészületeket. Mivel a DJI GO app be van építve a kijelzőbe, a hardver és a szoftver teljesen optimalizált, tovább csökkentve a képugrásokat. A beépített HDMI port, a micro SD kártyanyílás, a mikrofon, a beépített hangszóró, és a Wi-fi kapcsolódás lehetővé teszi a képek szerkesztését a DJI GO alkalmazásban az akár azonnali megosztáshoz.

Infravörös érzékelőrendszer

A Phantom 4 Pro az első DJI repülőgép, amely infravörös érzékelőrendszert használ a repülőgép bal és jobb oldalán elhelyezve. Ezek mérik az akadályok távolságát infravörös 3D szkennelést használva. Kezdő és Tripod módban ezek az érzékelők vízszintesen 70°, függőlegesen 20° látómezővel rendelkeznek, széles látószöget nyújtva a jelenetről a Phantom oldalain, valamint 7 m hatótávolságot. A hagyományos ultrahangos érzékelők csak 3-5 m hatótávolsággal rendelkeznek, és hatással lehet rájuk a propeller rázkódása, vagy egyenetlen felületek érzékelése. Az infravörös érzékelőrendszer képes nagyobb területek érzékelésére, és a távolságuk mérésére a repülőgéptől, pontosan azonosítva a legközelebbi tárgyakat, míg megelőzik az interferenciát, megbízhatóbb érzékelést és védelmet nyújtva.

Draw
Vadonatúj technológia útpontos vezérléshez. Egyszerűen rajzolja le az útvonalat a képernyőn, és a Phantom 4 Pro abba az irányba mozog állandó magasságon. Ez lehetővé teszi a pilóta számára, hogy a kamera vezérlésére fókuszáljon, és összetettebb felvételek készítését teszi lehetővé. Választhat, hogy a repülőgép a felvétel közben előre, vagy bármilyen más irányba nézzen.

ActiveTrack
A Phantom 4 Pro automatikusan felismeri a tárgyakat, mozgás közben követi és rögzíti azokat, így megkönnyíti összetett felvételek készítését. Gyorsan mozgó tárgyak követése kihívást jelenthet, de a Phantom 4 Pro által használt fejlett képfelismerő algoritmusok lehetővé teszik, hogy felismerje és kövesse a tárgyat, és közben a keretben tartsa a képét. Ez az új algoritmus továbbá több tárgyat ismer fel az emberektől a járművekig, állatokig, és ezekhez igazítja a repülési dinamikáját, biztosítva a simább felvételeket.

TapFly
Repüljön bármilyen irányba amit lát a képen egyszerű rámutatással. Érintse meg bárhol a kijelzőt, hogy finoman beállítsa a repülési irányt, míg automatikusan elkerüli az akadályokat, és érintse meg újra a kijelzőt, vagy használja a vezérlőbotokat az irányváltoztatáshoz. Egy új VR útvonalfunkció mutatja a repülőgép valós idejű repülési irányát referenciaként az útvonal beállításakor. Mivel nehéz lehet egy időben joystick-kal vezérelni a magasságot, a menetirányt, a sebességet, és a kamera dőlésszögét, a TapFly Free lehetővé teszi a pilótának a repülés irányának beállítását lehetővé téve a Phantom 4 Pro elfordulását, vagy a gimbal dőlését igény szerint a repülési irány megváltoztatása nélkül. Jelenleg három TapFly mód érhető el.

Return to Home / Térj haza
A továbbfejlesztett Return to Home módban a Phantom 4 Pro automatikusan képes kiválasztani a legjobb útvonalat a hazatéréshez a környezeti viszonyoktól függően. Repülés közben rögzíti az útvonalat, lehetővé téve hogy ugyanazon az útvonalon térjen vissza, elkerülve az akadályokat, ha nem érzékeli a vezérlőjelet.
A jel elvesztésekor mért magasság alapján a Phantom 4 Pro képes módosítani a repülési útvonalat a repülés közben látott akadályok elkerülése érdekében. Felszállásnál a Phantom 4 Pro rögzíti az alatta lévő helyszínt, és leszálláskor azt összehasonlítja azzal, amit lát, hogy a pontosabb landoláshoz. A földet is képes érzékelni, hogy lássa, van-e megfelelő hely a leszálláshoz. Ha bármilyen akadályt érzékel, vagy víz van a földön, figyelmezteti a pilótát, és lebeg a megfelelő magasságban, segítve a még biztonságosabb leszállást.

Gesture Mode
Gesture ("kézzel jelző") módban könnyen készíthetők szelfik a távirányító nélkül. A fejlett számítógépes látótechnológia lehetővé teszi a Phantom 4 Pro számára, hogy ön utasításokat adjon kézmozdulatokkal. A tárgy egyszerűen felemeli a karját amikor a kamera felé néz, és a repülőgép felismeri ezt a mozdulatot, helyben marad, majd elhelyezi a tárgyat a kép közepén. Amikor felkészült a fotózásra, a tárgy kitárja a karjait, hogy jelezzen a repülőgépnek. Elkezdődik egy három másodperces visszaszámlálás, időt hagyva egy póz felvételére, majd elkészül a kép a távirányító nélkül.

Így is ismerheti: Phantom4Pro
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^