Drei Magier Spiele Elvarázsolt Labirintus

Drei Magier Spiele Elvarázsolt Labirintus

7 390 Ft-tól 36 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

7 904 Ft
+ 599 Ft szállítási díj
Raktáron
8 970 Ft
+ 890 Ft szállítási díj
Raktáron
Termékleírás
  • Ajánlott: fiúknak és lányoknak
  • Anyaga: fa + papír + műanyag
  • Életkor: 6-99 éves korig
  • Játékosok száma: 2-4
  • Játékidő: 20-30
  • Doboz mérete: 29,5 x 7 x 29,5
A játék tartalma: 1 db többszintes játéktábla (földalatti labirintussal és egy padlólemez-táblával), 1 db különleges kocka, 4 db varázsló, 24 db falszakasz, 24 db varázsjel, 1 db vászonzsák, 4 db fémgolyó, 1 db játékleírás A játék lényege

Puff, au! A kis varázsló meglepetten dörgöli a szemét! Kis rakott ide falat? És miért nem látom?
A varázstanoncok kíváncsian próbálják felfedezni az elvarázsolt labirintust. Fontos feladatuk van mára: meg kell keresniük a varázsjeleket! Mi sem lenne egyszerűbb, ha a nagy varázslók néhanapján nem tréfálnák meg a gyerekeket. Bizonyos útvonalak varázslatos módon zárva maradnak, míg máshol titkos átjárókra lelhetünk.
Minden játékos megpróbálja bejárni az elvarázsolt labirintust, és elsőként gyűjteni össze öt varázsjelet.

Előkészületek

Helyezzük a dobozt az asztal közepére, és tegyük bele a földalatti labirintust! Ezt követően helyezzük be a falszakaszokat! Az A (könnyű) és B (valamivel nehezebb) illusztrációk mutatnak példákat arra, hogyan helyezhetjük be ezeket a falakat, de saját verziókat is kitalálhatunk. A falak szabadon elhelyezhetők, de fontos, hogy minden mezőnek legyen legalább egy bejárata. Az esetleges fölös falszakaszokat félretesszük. Amikor elkészültünk a labirintussal, helyezzük tá a padlólemez-táblát! A varázsjelekkel teli zsákot a tábla mellé helyezzük! Húzzunk egy korongot a zsákból, és tegyük le képpel felfelé a tábla mellé, hogy mindenki láthassa! Ezt követően forgassuk meg többször a dobozt, és közbe mondjuk el a varázsigét: „Labirintus, pörögj-forogj, tűnjenek el a falak, megleljük az utakat!

A figurák elhelyezése
Minden játékos kiválaszt egy varázslót, és megfog egy fémgolyót is. Mindenki a hozzá legközelebb eső sarokból indul. Két játékos esetén válasszunk két, egymással átlósan szemben lévő sarkot! Helyezzük a varázslónkat a sarokban lévő startmezőre, majd óvatosan tegyük a padlólemez alatt a figura alá a fémgolyót, hogy a varázslóban levő mágnes megtartsa azt!

A játék menete

Az a játékos kezd, aki utoljára tévedt el valahol. A célunk mindig az, hogy elsőként érjünk el arra a mezőre, amelyiken a zsákból kihúzott korongon látható varázsjel van. Amelyik játékoson van a sor, dob egyet, majd annyit lép (fölfelé, lefelé, balra vagy jobbra, de nem átlósan) a varázslóval, amennyit a kocka mutat (vagy kevesebbet, ha nincs többre lehetőség). A varázslót a táblán csúsztatva, onnan fel nem emelve kell mozgatni. Az egyik mezőről a másikra fürgén kell áthaladni, tilos lassú mozgatással próbálgatni, van-e fal a két mező között. Mások varázslótanonca mellett elhaladhatunk, de nem állhatunk meg a körünk végén ugyanazon a mezőn, ahol a másik játékos áll.

Láthatatlan falak
Ha falnak ütközünk, a golyó leesik, és kigurul a doboz valamelyik sarkába. Innentől nem marad több lépésünk az adott körben. Vegyük ki a golyót, tegyük a varázslótanoncot a saját kezdőmezőnkre, majd tegyük alá a golyót!
Tipp : a sarokból úgy lehet a legkönnyebben kivenni a golyót, ha odatesszük a varázslót, és azzal húzzuk ki lassan, felfelé.
Ezután a tőlünk balra ülő játékos következik.

Varázsjelek
Amikor egy varázsló eljut a kívánt varázsjelig a labirintusban, elveheti a jelet tartalmazó korongot. Ezután húzni kell egy új jelet a zsákból, és letenni az asztalra, hogy mindenki lássa. Ha egy másik játékos éppen ezen a jelen áll, megkapja a korongot.

A játék vége

A játéknak akkor van vége, amikor egy varázslótanonc megszerzi az ötödik varázsjel-korongját is: ő a nyertes! Így is ismerheti: ElvarázsoltLabirintus
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^