APC Back-UPS Pro 550VA (BR550GI)

APC Back-UPS Pro 550VA (BR550GI)

41 210 Ft-tól 31 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

41 210 Ft
+ 1 715 Ft szállítási díj
3 napon belül
42 460 Ft
+ 1 990 Ft szállítási díj
Egy héten belül
45 990 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
47 340 Ft
+ 1 300 Ft szállítási díj
3 napon belül
48 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron

Külföldi áfával forgalmazó boltok ajánlatai

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További APC termékek: APC Szünetmentes tápegység

Termékleírás
TípusOffline
Látszólagos teljesítmény550 VA
Hatásos teljesítmény330 W
Teljesítmény faktor 0.6
Kimenő maximális feszültség230 V
Súly6.5 kg
Töltési idő12 óra

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Tulajdonságok:

Automatikus feszültségszabályozás (AVR) - Az alacsony feszültségeket automatikusan növeli, a magasakat pedig csökkenti, így biztosítva állandó feszültségszintet a berendezésnek.
Adatátviteli kábel átmeneti túlfeszültség védelme - Adatvonal túlfeszültségvédelme.
Grafikus LCD-kijelzõ - Szövegek és magyarázó ábrák, melyek a használat módját, a rendszerparamétereket és a riasztásokat ismertetik. .
Akkumulátorcsere szerszámok nélkül - Gyors és egyszerű akkumulátorcserét tesz lehetõvé
Üzem közben cserélhetõ akkumulátorok - Folyamatos, megszakítás nélküli tápellátást biztosít, mialatt az akkuk cseréje folyik
Áramtakarékos csatlakozók - Az árammegtakarítás érdekében automatikusan leválasztja az áramról az üzemen kívüli eszközöket.
USB csatlakozás - USB-porton keresztül biztosítja az UPS felügyeletét.
Felhasználó által cserélhetõ akkumulátorok - Növeli a rendelkezésre állási idõt, mivel lehetõvé teszi a gyakorlott felhasználóknak, hogy az akkucseréket és frissítéseket végrehajtsa - csökkentve ezzel az átlagos javítási idõtartamot (MTTR)
Kezelhetõség:

Leválasztott akkumulátor figyelmeztetõje - Figyelmeztet, ha egy akkumulátor nem áll rendelkezésre tartalék tápforrásként.
Hangriasztások - Értesítés a hálózati tápellátás és az UPS változó körülményeirõl.
USB-csatlakozás - Számítógépe segítségével UPS-e számára további áramvédelmi és kezelési szolgáltatásokhoz férhet hozzá az USB-aljzaton keresztül.
LCD állapotkijelzõ - A szünetmentes áramforrás állapotának áttekintése egy pillantással. Több állapotjelzés, a terhelést és az akkumulátort jelzõ grafikonnal.
Elérhetõség:

Testreszabható feszültségérzékenység - Az áram minõségének (magas, közepes vagy alacsony érzékenység) függvényében vált az elõre definiált feszültségátadási pontok között, maximalizálja az akkumulátor hasznos élettartamát, és megóvja az érzékeny elektronikát.
Transzformátorral kiosztott aljzatok - Bemeneti transzformátorral védi a berendezést, a többi dugaszolóaljzat szabadon elérhetõ.
Energiamenedzsment funkció - Az energiatakarékos funkció automatikusan kikapcsolja a perifériákat, amikor a központi eszköz (amely általában egy számítógép) hibernált vagy kikapcsolt állapotban van. A központi eszköz vissza- vagy bekapcsolásakor a perifériák is azonnal áramhoz jutnak.
Hidegindítási lehetõség - Ideiglenes tápellátást biztosít, ha a hálózati áramellátás kiesik.
Intelligens akkumulátor kezelés - Intelligens, precíziós töltés segítségével maximalizálja az akkumulátor teljesítményét, élettartamát és megbízhatóságát.
Értesítés az akkumulátor hibájáról - Az akkumulátorok idõben küldött hibaelemzése lehetõvé teszi a megelõzõ karbantartást
Automatikus önteszt - Az akkuk rendszeres önellenõrzõ tesztje lehetõvé teszi a csere szükségességének korai elõrejelzését.
Marketingjellemzõk:

LCD állapotkijelzõ - A szünetmentes áramforrás állapotának áttekintése egy pillantással. Több állapotjelzés, a terhelést és az akkumulátort jelzõ grafikonnal.
Zöld üzemmód - Szabadalmaztatott működési mód, mellyel kikerüli azokat az elektromos komponenseket, amelyek jó tápellátás esetén nincsenek használatban, anélkül biztosítva ezáltal a nagyon magas működési hatékonyságot, hogy bármiféle védelemrõl le kellene mondani.
Energiamenedzsment funkció - Az energiatakarékos funkció automatikusan kikapcsolja a perifériákat, amikor a központi eszköz (amely általában egy számítógép) hibernált vagy kikapcsolt állapotban van. A központi eszköz vissza- vagy bekapcsolásakor a perifériák is azonnal áramhoz jutnak.
Akkumulátorral és csak túlfeszültség ellen védett aljzatok - Fenntartja a tápkapacitást és a futásidõt a tartalék akkumulátort igénylõ berendezésnél, míg a kevésbé kritikus berendezéseknél csak túlfeszültség elleni védelmet nyújt
Boost automatikus feszültségszabályozás (AVR) - Az alacsony feszültségállapotok javításával az akkumulátor lemerülését elkerülve növeli az akkumulátor élettartamát és a futásidõt.
Biztonság:

Biztonsági ügynökség által jóváhagyott - A termék biztonságos tesztelését és jóváhagyását biztosítja csatlakoztatott terhelésnél és eredeti környezetben.
Védelem:

Akkumulátor és tranziensek elleni védett aljzatok - Óvja meg és lássa el árammal hardverét és adatait áramkimaradás, illetve feszültségingadozások és tranziensek esetén.
Adatátviteli kábel átmeneti túlfeszültség védelme - Adatvonal túlfeszültségvédelme
Csak tranziensek elleni védett aljzatok - Anélkül védi a másodlagos elektronikát a feszültségingadozásokkal és tranziensekkel szemben, hogy ezzel az áramkimaradások esetén az elsõdleges elektronika fenntartására szolgáló akkumulátort fogyasztaná.
Karbantarthatósáág:

Nullázható áramkör megszakító - A túlterhelések után könnyű az újbóli üzembe helyezés, nincs szükség olvadó biztosítékok cseréjére.
Egyszerű akkucsere - Növelje meg a szünetmentes áramforrás rendelkezésre állását a gyors és könnyű akkucsere lehetõvé tételével.

Műszaki információk:

Kimeneti teljesítménykapacitás: 330Watt / 550VA
Max. konfigurálható teljesítmény (Wattban): 330Watt / 550VA
Névleges kimeneti feszültség: 230V
Kimeneti frekvencia (fõ tápellátó hálózattal szinkronizálva): 50Hz
Topológia: Vonalinteraktív
A hullámforma típusa: Lépésenkénti közelítés egy szinuszhullámhoz
Kimeneti csatlakozások: (3) IEC 320 C13 (selector_surgetitle); (3) IEC 320 C13 (Akkumulátoros tartalék); (2) IEC Jumpers (Akkumulátoros tartalék)
Átviteli idõ: 6ms typical : 10ms maximum
Névleges bemeneti feszültség: 230V
Bemeneti frekvencia: 50/60 Hz +/- 3 Hz (automatikus érzékelés)
Bemeneti csatlakozás típusa: IEC-320 C14
Bemeneti feszültségtartomány a fõ műveletekre: 176 - 282V
Akkumulátor típusa: Lepecsételt, karbantartást nem igénylõ ólom-sav akkumulátor, felfüggesztett elektrolittel: szivárgásmentes
Jellemzõ újratöltési idõ: 12 óra
Csereakkumulátor: APCRBC110
Várható akkumulátor-élettartam (év): 3 - 5
Csereakkumulátorok száma: 1
Akkumulátor kapacitás Volt-Amp-órában kifejezve: 66
Vezérlõpult: Multifunkciós folyadékkristályos kijelzõ (LCD) állapotjelzésekkel és vezérlõ funkcióval
Riasztási funkciók: Vészjelzés, amikor akkumulátoron : megkülönböztetõ "Akkumulátor lemerülõfélben" vészjelzés : folyamatos "Túlterhelés" vészjelzés
Interfész port: opcionális RS232, USB
Adatvonal védelem: Network csatlakozó - 10/100/1000 Base-T Ethernet (RJ-45 csatlakozó)
Maximális magasság-méretek: 190mm , 19.0cm
Maximális szélességek: 91mm , 9.1cm
Maximális mélység méretek: 310mm , 31cm
Tömeg: 6.53 kg
//www. apc. com/hu/hu/tools/ups_selector/index. cfm?ISOCountryCode=hu Így is ismerheti: Back UPS Pro 550 VA BR 550 GI, BackUPSPro550VABR550GI, Back UPS Pro 550VA (BR550GI), Back-UPSPro550VABR550GI, Back-UPS Pro 550VA (BR550 GI)
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^