APC Back-UPS Pro 1200VA (BR1200GI)

APC Back-UPS Pro 1200VA (BR1200GI)

89 900 Ft-tól 21 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

89 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
115 990 Ft
+ 1 715 Ft szállítási díj
3 napon belül
117 240 Ft
Ingyenes kiszállítás
Egy héten belül

Külföldi áfával forgalmazó boltok ajánlatai

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További APC termékek: APC Szünetmentes tápegység

Termékleírás
TípusOffline
Látszólagos teljesítmény1200 VA
Hatásos teljesítmény700 W
Teljesítmény faktor 0.6
Kimenő maximális feszültség230 V
Súly11.6 kg
Töltési idő8 óra

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Grafikus LCD-kijelző  Szövegek és magyarázó ábrák, melyek a használat módját, a rendszerparamétereket és a riasztásokat ismertetik.
Akkumulátorcsere szerszámok nélkül  Gyors és egyszerű akkumulátorcserét tesz lehetővé
Telefonvonalak túlfeszültség-védelme  Véd elmet nyújt a csatlakoztatott eszközöknek a telefonvonalon keresztül érkező tranziensekkel szemben.
Nullázható áramkör megszakító  A túlterhelések után könnyű az újbóli üzembe helyezés, nincs szükség olvadó biztosítékok cseréjére.
Boost és trim automatikus feszültségszabályozás (AVR)  Megszünteti az audiovizuális jel teljesítményének csökkenését okozó feszültségingadozást és a tápellátásra nehezedő nyomást.
Soros csatlakozási lehetőség  Home Automation hálózat használata esetén az S20 a saját RS-232 soros portján keresztül ellenőrizhető és vezérelhető. Az S20-szal való kommunikációról továbbiakat a 102-es APC Application Note-ban olvashat. A Crestron és AMX felhasználók látogassanak el a megfelelő webhelyekre az S20 integrációjával kapcsolatos további információkért.
Zöld üzemmód  Szabadalmaztatott működési mód, mellyel kikerüli azokat az elektromos komponenseket, amelyek jó tápellátás esetén nincsenek használatban, anélkül biztosítva ezáltal a nagyon magas működési hatékonyságot, hogy bármiféle védelemről le kellene mondani.
Leválasztott akkumulátor figyelmeztetője  Figyelmeztet, ha egy akkumulátor nem áll rendelkezésre tartalék tápforrásként.
Állítható feszültségérzékenység  Leh etővé teszi, hogy a szünetmentes tápegységet (UPS) a specifikus elektromos környezetnek vagy generátoralkalmazásnak megfelelő optimális teljesítményhez igazítsa.
Állítható feszültségátadási pontok  A bemenő feszültségtartomány szélesítésével, illetve a kimenő feszültségtartomány szűkítésével maximalizálja a cellák élettartamát.
Hangriasztások  É rtesítés a hálózati tápellátás és az UPS változó körülményeiről.
Automatikus önteszt  Az akkuk rendszeres önellenőrző tesztje lehetővé teszi a csere szükségességének korai előrejelzését.
Akkumulátorral és csak túlfeszültség ellen védett aljzatok  Fenntartja a tápkapacitást és a futásidőt a tartalék akkumulátort igénylő berendezésnél, míg a kevésbé kritikus berendezéseknél csak túlfeszültség elleni védelmet nyújt
Hidegindítási lehetőség  Ideiglenes tápellátást biztosít, ha a hálózati áramellátás kiesik.
Adatátviteli kábel átmeneti túlfeszültség védelme
 Adatvonal túlfeszültségvédelme

Üzem közben cserélhető akkumulátorok  Folyamatos, megszakítás nélküli tápellátást biztosít, mialatt az akkuk cseréje folyik
Értesítés az akkumulátor hibájáról  Az akkumulátorok időben küldött hibaelemzése lehetővé teszi a megelőző karbantartást
Biztonsági ügynökség által jóváhagyott  A termék biztonságos tesztelését és jóváhagyását biztosítja csatlakoztatott terhelésnél és eredeti környezetben.
Transzformátorral kiosztott aljzatok  Bemeneti transzformátorral védi a berendezést, a többi dugaszolóaljzat szabadon elérhető.
Soros csatlakozási lehetőség  A soros porton keresztül lehetőséget biztosít az UPS vezérlésére.
USB csatlakozás  USB-porton keresztül biztosítja az UPS felügyeletét.
Felhasználó által cserélhető akkumulátorok  Növeli a rendelkezésre állási időt, mivel lehetővé teszi a gyakorlott felhasználóknak, hogy az akkucseréket és frissítéseket végrehajtsa - csökkentve ezzel az átlagos javítási időtartamot (MTTR)
Áramtakarékos csatlakozók  Az árammegtakarítás érdekében automatikusan leválasztja az áramról az üzemen kívüli eszközöket.
Boost és trim automatikus feszültségszabályozás (AVR)  Nagyobb rendelkezésre állást biztosít az alkalmazások számára a túl alacsony vagy túl magas feszültségek akkumulátor használata nélküli korrekciójával.
Intelligens akkumulátor kezelés  Intelligens, precíziós töltés segítségével maximalizálja az akkumulátor teljesítményét, élettartamát és megbízhatóságát.
Védelem
Akkumulátor és tranziensek elleni védett aljzatok Óvja meg és lássa el árammal hardverét és adatait áramkimaradás, illetve feszültségingadozások és tranziensek esetén.
Adatátviteli kábel átmeneti túlfeszültség védelme Adatvonal túlfeszültségvédelme
Csak tranziensek elleni védett aljzatok Anélkül védi a másodlagos elektronikát a feszültségingadozásokkal és tranziensekkel szemben, hogy ezzel az áramkimaradások esetén az elsődleges elektronika fenntartására szolgáló akkumulátort fogyasztaná.
Elérhetőség
Energiamenedzsment funkció Az energiatakarékos funkció automatikusan kikapcsolja a perifériákat, amikor a központi eszköz (amely általában egy számítógép) hibernált vagy kikapcsolt állapotban van. A központi eszköz vissza- vagy bekapcsolásakor a perifériák is azonnal áramhoz jutnak.
Boost és trim automatikus feszültségszabályozás (AVR) Nagyobb rendelkezésre állást biztosít az alkalmazások számára a túl alacsony vagy túl magas feszültségek akkumulátor használata nélküli korrekciójával.
Zöld üzemmód Szabadalmaztatott működési mód, mellyel kikerüli azokat az elektromos komponenseket, amelyek jó tápellátás esetén nincsenek használatban, anélkül biztosítva ezáltal a nagyon magas működési hatékonyságot, hogy bármiféle védelemről le kellene mondani.
Testreszabható feszültségátadási pont Az áram minőségének (magas, közepes vagy alacsony érzékenység) függvényében vált az előre definiált feszültségátadási pontok között, maximalizálja az akkumulátor hasznos élettartamát, és megóvja az érzékeny elektronikát.
Intelligens akkumulátor kezelés Intelligens, precíziós töltés segítségével maximalizálja az akkumulátor teljesítményét, élettartamát és megbízhatóságát.
Hidegindítási lehetőség Ideiglenes tápellátást biztosít, ha a hálózati áramellátás kiesik.
Értesítés az akkumulátor hibájáról Az akkumulátorok időben küldött hibaelemzése lehetővé teszi a megelőző karbantartást
Automatikus önteszt Az akkuk rendszeres önellenőrző tesztje lehetővé teszi a csere szükségességének korai előrejelzését.
Transzformátorral kiosztott aljzatok Bemeneti transzformátorral védi a berendezést, a többi dugaszolóaljzat szabadon elérhető.
Karbantarthatóság
Nullázható áramkör megszakító A túlterhelések után könnyű az újbóli üzembe helyezés, nincs szükség olvadó biztosítékok cseréjére.
Egyszerű akkucsere Növelje meg a szünetmentes áramforrás rendelkezésre állását a gyors és könnyű akkucsere lehetővé tételével.
Kezelhetőség
USB-csatlakozás Sz Így is ismerheti: Back UPS Pro 1200 VA BR 1200 GI, BackUPSPro1200VABR1200GI, Back UPS Pro 1200VA (BR1200GI), Back-UPSPro1200VABR1200GI, Back-UPS Pro 1200VA (BR1200 GI)
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^