vidaXL 91444 Szobakerékpár

vidaXL 91444 Szobakerékpár

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2021-08-16): 124410.00

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Szobakerékpár

HMS M2005 Szobakerékpár 73 590 Ft-tól HMS M2005 HMS M9239V Szobakerékpár 78 340 Ft-tól HMS M9239V BH Fitness Artic (H673) Szobakerékpár 179 000 Ft-tól BH Fitness Artic (H673) BROTHER BC51 Szobakerékpár 76 690 Ft-tól BROTHER BC51

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Típus Ülő szobakerékpár
Maximális terhelhetőség 120 kg
Lendkerék tömege 12 kg
Pulzusmérő Van
Kijelző Van
Ellenállási fokozatok 8
Kijelzőn megjelenő információk
Idő
Sebesség
Távolság
Elégetett kalória

Méretek

Méretek 97 x 57 x 130 cm
Tömeg 27 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ez a robusztus és extra nagy szobakerékpár nagyszerű választás otthoni edzéshez. 5 kg-os lendkerékkel, 8 választható ellenállási szinttel, LCD-kijelzővel és állítható nyereggel rendelkezik, melyeknek köszönhetően a szobakerékpár hatékony edzést tesz lehetővé. Teljesítményét az LCD-kijelzőn követheti nyomon, mely az eltelt időre, a pillanatnyi sebességre, a megtett távolságra, az elégetett kalóriák számára, az odométerre és a pulzusra vonatkozó adatokat mutat. A kijelző egy táblagéptartóval van ellátva, így edzés közben akár filmet is nézhet tabletjén. A szobakerékpár ergonomikus kialakítással bír. A nyereg vízszintes és függőleges irányban is állítható. A csúszásmentes pedálok optimális erőátvitelt biztosítanak a lába és a pedálok között, a pedálszíjak pedig meggátolják, hogy lába lecsússzon. A mágneses ellenálláson alapuló rendszer és a precíziós kiegyensúlyozású lendkerék garantálja a zökkenőmentes, csendes, karbantartásmentes használatot. A görgők segítségével a szobakerékpár könnyedén mozgatható, a vízszintezők pedig még stabilabbá teszik az eszközt. Könnyen összeszerelhető.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.