Zoofast.hu - A legolcsóbb állateledel áruház

Zoofast.hu - A legolcsóbb állateledel áruház
Cégnév
Zoofast.hu
Tel.:
06 1 255 0070
3.5
37
7
3
3
26
Bemutatkozás
Zoofast.hu - Garantáltan a legolcsóbb állateledel áruház!

Kínálatunkban megtalálhatóak a legnevesebb gyártók termékei, mindenki számára elérhető áron. Kutya- és macskatápok, kiegészítők, felszerelések, vitaminok, rágcsáló- és madáreledelek, akvarisztika, terrarisztika egyszóval minden, amire egy felelős állattartónak csak szüksége lehet. Folyamatos akciókkal és dinamikusan bővülő kínálatunkkal várjuk Kedves Vásárlóinkat.

Ingyenes házhoz szállítás minden 8900Ft feletti rendelés esetén! Utánvételes fizetési lehetőség!

Nézzen be hozzánk! Garantáljuk, hogy nem fogja megbánni!

Áruházunk rendszeresen küld támogatást a Misina Természet- és Állatvédő Egyesület-nek (www.misina.hu) kutya- illetve macskatáp formájában.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Zoofast.hu - A legolcsóbb állateledel áruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
48.7 %
9.2 %
3.9 %
3.9 %
34.2 %
Összes vélemény

Egy nagy nulla. Sokáig innen rendeltünk, de mintha már nem lenne magyar képviselet. Még automatikus visszaigazolást sem kaptam a rendelésről, amikor megtudakoltam ennek az okát e-mailen (már csak úgy lehet, telefonjuk sincs) , angol válasz jött, hogy hamarosan érkezik... már 4 hete.

 

Rendelésemet 1 hónap alatt nem sikerült kiszállítaniuk. Mikor elkedztem kérdezősködni, hogy mikorra várható, minden egyes alkalommal azt írták, hogy majd a következő héten, ami persze sosem történt meg.

Végül inkább visszakértem a termék árát. Soha többet nem foguk tőlük rendelni, egyáltalán nem segítökészek, nem tájékoztatnak, azóta sem tudom, hogy miért nem szállították a terméket.

 

Előre fizettem a megrendelt termékért 2-8 nap szállítást vállaltak. Nem érkezett termék 9 napon írt panaszomra automatikus válasz érkezett, hogy 24 órán belül kapok választ. Továbbra sem reagálnak, újabb levélre 2 hét után tájékoztatnak, hogy a termék nem elérhető. Jelenleg várom, hogy az ígéretükhöz híven visszautalják az összeget, termék és pénz nélkül már közel 3 hete. Nincs ügyfélszo

 

NEM JÖTT MEG AZ ELŐRE KIFIZETETT ÁRÚ TÖBB MINT 1 HÓNAPJA

 

Többször rendeltem korábban innen, a legutóbb, áprilisban megrendelt termék a mai napig nem érkezett meg. Most sajnos elkövettem azt a hibát, hogy előre kifizettem az ellenértéket, mivel korábban semmi probléma nem volt. Az ügyfélszolgálatot nehezen értem csak el. Leírták, hogy nem tudják kiszállítani a kért terméket, ezért küldenek mást. Én erre kértem a pénz visszafizetését, és nem vet

 

Előre kifizettem egy akvárium árát. Ami nagy nehezen, kb. 2, 5 hét alatt megérkezett. Ugyanakkor törött állapotban. Az ügyfélszolgálat azóta sem jelentkezik. Telefonon nem elérhetők. Vagyis egyelőre úgy fest, hogy átvertek 17 000 Ft-tal! Ez volt az utolsó rendelésem. Másoknak is csak saját felelősségre ajánlom a boltot! Amúgy régen tényleg jó volt, éveken át innen rendeltük a macskakaját

 

Régen jó volt, most viszont rettenetes, nem szállít, ha igen akkor meg nem jó áron! A telefonos ügyfélszolgálat megszűnt, email-ben meg össze vissza írogatnak értelmezhetetlenül. Borzalmas! !! !

 

Először rendeltem tőlük (utánvéttel) , minden rendben ment, hétfőn reggel leadtam a rendelést, szerdán már itt volt a csomag. Vízálló, levehető huzatú (kordura az anyaga) fekhelyet vettem, lengyel gyártmányt (Krakvet) és egyszerűen szuper minőség! Magyarországon ennyi pénzért ilyen minőségi cuccot sehol nem kapni, úgyhogy boldog vagyok, hogy hozzájutottam. : )

 

Ettől a bolttól már ne vásároljatok semmit!
Csak pénz leszedés!

 

Egy hónapja várom, hogy a rendelés megérkezzen. Ki lett fizetve. Jeleztem a fogyasztóvédelemnél.