WHEY-PROTEIN.HU

WHEY-PROTEIN.HU
Cégnév
Lógó József E.V
Alapítás éve:
2011
Cím:
6346 Sükösd, Deák utca 147 (Nem átvételi pont)
Tel.:
06202694331
4
9
0
0
2
1
Bemutatkozás
WHEY-PROTEIN.HU - Bodybuilding&Fitness Webáruház Táplálékkiegészítők nem csak testépítőknek! A Legnépszerűbb Táplálékkiegészítők Szuper Árakon! Ügyfélszolgálati Telefon: 06-20-269-43-31 H-P: 09:00-17:00 E-mail: info@whey-protein.hu Sikeres böngészést, vásárlást kívánunk! whey-protein.hu
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) WHEY-PROTEIN.HU boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
75.0 %
0.0 %
0.0 %
16.7 %
8.3 %
Összes vélemény

7 terméket rendeltem amiből meglepetésszerűen nem küldték el az egyiket. A pénzt jóváírták de egy webshopnak kéne jelzni mi van raktáron és mi nem, vagy legalább egy emailnek / telefonnak örültem volna hogy válasszak opcionálisan helyettesítő terméket.

 

Két hete rendeltem a bolttól. Ez hétfői nap volt. Elutaltam a pénzt Kedd hajnalban. Ezen az állapoton 2 napig ültek (legalábbis úgy tűnt, mivel még arról sem tájékoztattak, hogy megérkezett-e a pénz vagy sem) , majd miután (elég kemény hangvételűen, ami talán túlzás volt, de 20e+ ft elutalása után talán annyira mégse) rájuk szóltam fénysebességnél is gyorsabban összekapták magukat és rög

 

Jó áruház, korrekt kiszolgálással, jó termékekkel!

 

Korrekt csapat, gyors kiszállítás. Köszi szépen : )

 

Kedden d. u. én is rendeltem a cégtől. Aznap még megjött a bekérő amire utalhattam is volna, de sajna már banki időn túl voltam.
Másnap reggel érdeklődően rám írtak és újra elküldték hová mit utaljak.
Késöbb sms-ben rám kérdeztek , hogy az egyik kifogyott termék helyett választanék -e másikat.
A szerda d. u. utalásom megérkezése után nem sokkal már jött is a levél a feladásról és

 

Végül mindent megkaptunk, de akkor sem ajánlom. Sumákolnak! Szombaton leadtuk a rendelést csupa raktáron lévő dologra. Hétfő semmi. Kedden email, hogy összekészítették a rendelést, majd átadják a futárnak. Szerda semmi. Csütörtökön email, hogy feladták a rendelést és úton van. Pénteken nagyjából a futár érkezésével egy időben email, hogy az egyik termék nem érkezett be és nincs is benne

 

WHEY-PROTEIN.HU (2 éve)

A csomag feladása napján derült ki hogy a készletünk nem egyezik a gépivel, egy termék hiányzik a vevő rendeléséből, tudtuk hogy a termékből pár napon belül érkezik utánpótlás ezért jóhiszeműen a vevő tájékoztatása mellett/emailben/ elküldtük a csomagot. Ez a termék Szombati napon érkezett be igy csak Hétfőn tudtuk elküldeni. A vásárló semmilyen formában nem keresett minket emailre nem válaszolt, hogy ez igy ne felene meg neki. Ha jelezte volna,hogy nem szeretne rá várni akkor a kivánsága szerint tettünk volna....

Sajnos nekem csalódnom kellett a boltban : (
2016. február 25-én rendeltem több terméket, köztük a , ,FA Beef Protein 1, 8kg + Ajándék 1X Anticatabolix drink" tételt, de az ajándék Anticatabolic drink hiányzott a csomagból, pedig a honlapon megtekinthető rendelési összefoglalóban szerepel is a tétel.
Ezt követően próbáltam emailen keresztül kapcsolatot létesíteni (info@whey-protein. h

 

Többször rendeltem már ebből a webáruházból. Mindig gyorsan megkaptam a csomagom és mindig van valami meglepi a csomagban. : ) Bátran ajánlom mindenkinek!

 

Tegnap reggel 10 órakor adtam le a rendelésemet, ma reggel 8: 48-kor már nálam is volt a csomag.
10. 000 Ft felett rendeltem, így a szállítási költség 500 Ft volt.
Ráadásul ajándékba kaptam egy Master Bar creatin szeletet.
Korrekt volt a kommunikáció, a csomag állapotáról e-mailben is tájékoztattak.
Maximálisan meg vagyok elégedve, bátran ajánlom mindenkinek!

 

Árfekvésben szerintem a legjobb bolt. 10. 000 forint felett vásároltam, így 500 forintért kihozták + ajándékot (CARBORADE ENDURANCE BAR) is adtak.