WebÁruház Kft.

WebÁruház Kft.
Cégnév
WebÁruház Elektronikus Kereskedelmi Kft.
Alapítás éve:
1999
Cím:
Tel.:
061 422-0394
2
4
0
0
0
9
Bemutatkozás
Egyszerűen - Kényelmesen - Gyorsan, már 16 éve!
www.WebAruhaz.hu 1191 Bp., Szabó Ervin u. 29.
Nyitvatartás: H-P: 9-18
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) WebÁruház Kft. boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
30.8 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
69.2 %
Összes vélemény

Két héten tartó minősíthetetlen hangvételű levelezés. Első megrendelés - karácsonyi ajándék lett volna - törötten érkezett. Csere bő egy héttel később szintén törött. Ezek után én lettem kioktatva. Én még ilyen kommunikációt sehol, soha nem tapasztaltam. Gls jegyzőkönyvet kértek, pedig bizonyíthatóan az átvételt követő 2 percen belül, belső sértetlen csomagolással küldtem a fotókat mail

 

Kicsit nehezen ment a rendelés, de sikerült. Köszönöm. Kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánok.

 

Fogyasztóvédelem nekem adott igazat egy általuk hibásan kiszállított termékkel kapcsolatban, de ők válaszra sem méltatták, sem a Fogyasztóvédelmet, sem engem,.

 

WebÁruház Kft. (10 hónapja)

Tisztelt Uram,
Valóban hibáztunk (más, hasonló babát küldtünk tévedésből), ezért már számtalanszor elnézést kérünk Öntől, és felajánlottuk, hogy szívesen megtérítjük a termék árát (a terméket sem kérjük vissza), hiszen hibáztunk, és tudjuk, hogy ez Önnek csalódást okozott.
Ön azonban sem a termék árára nem tartott igényt, sem a "rossz" árura, aminek az egyetlen hibája az volt, hogy nem pontosan az a baba volt amit Ön rendelt, de amint jelezte az eltérést ELSŐ levelünkben is szóltunk, hogy nincs már ilyenünk, ennek ellenére Ön ragaszkodott hozzá.
Az eset óta eltelt 9 hónap, sajnálatos, hogy ennyi idő alatt nem tudta eldönteni, hogyan tudjuk Önt kárpótolni.
Továbbra is fenntartjuk az ajánlatunkat: szívesen megtérítjük Önnek a baba árát, és a babát sem kérjük vissza.
Mivel ez egy kifutó termék (azaz már nem forgalmazza a beszállítónk) mást, nem tudunk tenni, pedig örömmel tennénk.

Mosógépet, amit rendeltem 5 (munka) napra megkaptam hibátlanul! Szállítási napon hívtak, hogy hány órakor érkeznek és pontosan meg is érkeztek!

 

Karácsony előtt, december 13-án rendeltem meg tőlük egy párásító készüléket. Egy héttel később 20. -án este nyolckor kaptam tőlük egy e-mailt, amiben közölték, hogy a rendelésemet törölték:

"T. C. ,
Sajnos ez a termék már nem fog idén megérkezni, töröltük a rendelést. Amennyiben januárban érkezik (bizonytalan) ismét rendelhető lesz. Megértését köszönjük! "

Hogy ez vajon miért tar

 

A megrendelt Lenovo vibe S1 készülék elfogyott. Nem is lenne ezzel semmi baj, de a pénz a számlámról lement a vásárlásra. Másnap kaptam egy e-mailt hogy stornózták a vásárlást. Oké jön vissza a pénz, rendelem máshonnan. Na de a banki stornó nem történt meg, 3 telefonhívás és két e-mail után 7 nap elteltével történt meg a banki stornózás is. Na és még várhatom mikor jön meg a pénzem. Azót

 

WebÁruház Kft. (1 éve)

Ahogy jeleztük is a kártyás fizetés visszafordítása a BANK szerint 3-10 nap, ezt nem mi kérjük így, ez a banki standard eljárás. Ez ellen tenni sajnos nem tudunk mi sem.

Teljesen megbízgatatlan és udvariatlan szolgáltatás!

 

WebÁruház Kft. (1 éve)

Igazán kár, hogy még nem vásárolt nálunk :)
28 napja vár átvételre egy termék, melyet rendelt. Ezidáig 4 értesítést küldtünk, ahogy kérte emailban.
Ezen kívül sem rendelése sem vásárlása nem volt még Önnek.

Utángyártott tonert rendeltem, ehelyett egy használhatatlan újratöltöttet küldtek. A reklamációmra azt válaszolták, hogy utángyártottnál előfordul az ilyen. Nos ilyen nem fordulhat elő! !! Újratöltéssel is foglalkoznak, ami olcsóbb, mint az utángyártott. Ha én utángyártottat rendelek, akkor az azért van, mert nem akarok újratöltöttet. Sajnos már másodszor jártam így velük. Az első esetné

 

WebÁruház Kft. (1 éve)

Ahogy jeleztük is előre az oldalon, pontosan mit takar ezen toner esetében a foruse jelölés. A töltés az ő saját kellékének megtöltése, a foruse az valamely gyártó által felújított kellék (utóbbiról volt szó) minimum 20 éves gépbe (igen, 20 éves!) már sok a hibás kellék. Sokszor maga a gép is már elhasználódott. Ettől függetlenül garancia van a termékre, mely alapján -ha hibás- cseréljük, vagy visszafizetjük az árát kérés szerint.

A vásárolt Samsung tonert üresnek találta a nyomtató. Visszavittem, a hibát elvileg javították. A javított tónert azonban érvénytelennek találja a nyomtató.

 

A hirdetett termék kb. 20%-kal olcsóbban szerepel, mint máshol de szállítani nem tudnak ennyiért.

 
Üzletek

Üzletek

WebÁruház Kft.(hagyományos bolt)
Cím: 1191 Budapest, Szabó Ervin u. 29
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 061 422-0394
Nyitvatartás
hétfő 09:00 - 18:00
kedd 09:00 - 18:00
szerda 09:00 - 18:00
csütörtök 09:00 - 18:00
péntek 09:00 - 18:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
WEBÁRUHÁZ KFT.
1191 Budapest, Szabó Ervin u. 29
^