WATCHSALE.HU

WATCHSALE.HU
Cégnév
BRODEX INTERNATIONAL K.F.T.
Alapítás éve:
2000
Tel.:
0036702217659
4
17
4
0
1
7
Bemutatkozás
Kelet-Európa legnagyobb eredeti karóra online áruháza
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) WATCHSALE.HU boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
58.6 %
13.8 %
0.0 %
3.4 %
24.1 %
Összes vélemény

Nem lehet mobiltelefonon elérni a boltot!

 

WATCHSALE.HU (3 hónapja)

Tisztelt Németh úr!
Az ügyfélszolgálatos munkatárs 2 napos szabadságon volt, emiatt nem volt telefonon elérhető a webbolt. Utólag egyeztettünk Önnel a rendelésével kapcsolatban.

Ma kaptam meg az órát , szebb, mint a képen . Köszönöm

 

A bolti árnál jóval kedvezőbben lehet vásárolni, ez feltétlenül pozitív. Két órát is rendeltünk. A fizetési módnál szerepel, hogy futárnál (csak készpénz, vagy kártya is? nem derült ki) , vagy másik opcióként bankkártyás vagy paypal. Ezt eddig még csak külön lehetőségként láttam, egyben nem, ezért kicsit aggódtam is, de mivel azt írták, hogy bankkártyás fizetésnél nem kell regisztrálni,

 

A többi kereskedéshez viszonyított rendkívül kedvező ár miatt voltak félelmeim, de a megrendelt óra a megadott időben, sérülés mentesen érkezett meg. Már most nagyon szeretem! Készségesen tájékoztattak telefonon és email-ben is a kiszállítás és a számlázás kapcsán minden esetben. Csak ajánlani tudom a boltot annak aki jó áron jó minőségű terméket szeretne vásárolni.

 

Kicsit óvakodtam a rendeléstől, mert a kinézett óra a többi boltban 66 ezer volt, itt pedig 35 ezer, de minden rendben volt. Megkaptam az órát és elégedett vagyok mind az órával, mind a rendelés menetével.

 

Gyors, precíz kapcsolattartás. Online rendelést követően telefonon felhívtak és közölték, hogy a rendelt termék van raktáron. Valamint közölték melyik napon érkezik meg az órám. Egyetlen negatívum ami hanyagolható, ha az? Az eredeti Seiko karórám (megnéztem, tényleg az) egy no name dobozban érkezett. Ez annak figyelembe vételével, hogy a 101000. Ft-os karórát (Magyarországi hivatalos Sei

 

Teljesen megbizhatóak komunativak, az áraik teljesen korrektek, tényleg jó minőségüek!
Jó véleményt tudok csak írni!
Többször is rendeltem tőlük csak ajánlani tudom bátran mindenkinek!

 

Nézegettem a watchsale oldalát, azon belül is a fossil karórákat, és rendeltem is egyet. Ezt követően a rendelés után 2 nappal lemondtam a rendelést, mert egy másik karóra jobban elnyerte a tetszésemet. Felhívtam őket, hogy ez és ez a helyzet, egy másik órát szeretnék rendelni. Természetesen nem csináltak belőle problémát, a kért terméket időben sérülésmentesen eredeti csomagolásban kih

 

Elhittem, hogy a hazai boltoknál sokkal olcsóbban tudok vásárolni ebből a boltból, de kár volt.

Egy karórát rendeltem (életemben először és valószínűleg utoljára előre utalással) még a rendelés napján felhívtak, hogy nincs készleten az órából ezért a rendelésemet törlik. A pénzem után azóta is futok, de eddig csak igéreteket kaptam.

Senkinek nem ajánlom, webshopnak vicc, bűnbandá

 

WATCHSALE.HU (1 éve)

A szóban forgó összeg visszautalásra került.
Üdvözlettel,
watchsale.hu

Megkövetem a boltot, a reklamációt követően másnap itt volt a futár az órával. Kaptam egy emailt, miszerint az ügyfélszolgálatos munkatárs szabadsága miatt késett a kiszállítás. Elfogadom, de a jövőben több figyelmet is szentelhetnének a vásárlókra, ezért csak 4 csillag. A kiszállított óra kiválóan megfelelt, azt kaptam, amit rendeltem, hibátlanul működik.

 
Üzletek

Átvételi pontok

WATCHSALE.HU(átvételi pont)
Cím: 031281 Bukarest, Calea Vitan (Vitan út) 23/C
Telefon: 0036702217659
^