VÍZ-GÁZ-FŰTÉS-KLÍMA-KONYHATECHNIKA

VÍZ-GÁZ-FŰTÉS-KLÍMA-KONYHATECHNIKA
Cégnév
Thermirális Kft.
Alapítás éve:
2005
Cím:
Tel.:
70/601-1639
3
24
1
0
0
30
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) VÍZ-GÁZ-FŰTÉS-KLÍMA-KONYHATECHNIKA boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
43.6 %
1.8 %
0.0 %
0.0 %
54.5 %
Összes vélemény

A leadott rendelésemre az automata válasza:
"Megrendelése beérkezett hozzánk, melynek feldolgozását munkatársaink megkezdték. Maximum egy munkanapon belül végleges visszaigazolást küldenek Önnek emailben. "
Azóta eltelt egy hét, semmi hír!
Hívtam telefonon a megadott számot, nem veszik fel, nem is hívnak vissza!
E-mailt írtam nekik, kértem, töröljék a megrendelésemet! Arra sem vál

 

Teljesen komolytalan cég. Két hete rendeltem tőlük egy szobatermosztátot. Két napra rá azt írták, hogy raktáron van, postázása folyamatban. Aztán telefonon azt mondták, hogy e hét elején érkezik. Aztán azt, hogy szerdán. Persze azóta sem érkezett meg. Csak hitegetnek, de nem szállítanak. Ez miért jó nekik? Nem ajánlom senkinek sem a boltot.

 

Minosithetetlen az uzlet. Email es telefonra sem valaszolnak. Mindenki kerulje ezt az uzletet.
Akkor minek van feltuntetve a telefon?

 

Állítólag rakzáron volt a termék, a rendelés szerint postázásra előkészítve. De napokig semmi sem történt. Emailre nem válaszolnak. Érdemes őket messze elkerülni, megbízhatatlanok.

 

Emailra, telefonra nem reagálnak. Látom nem vagyok egyedül. Előbb utóbb valaki feljelenti őket. Így nem lehet működtetni egy webáruházat. Amiket hirdetnek a fele nincs raktáron és csak akkor rendelik meg amikor valaki megrendeli tőlük. Ennyi erővel bárki nyithat egy ilyen web shop-ot.
Szégyen a minősítésük és még léteznek?

 

Új tulaj lehet a boltnál, mert nagyon pozitívak a tapasztalataim. WEB rendelésnél mikor átvettem az árút derült ki, hogy nem a megfelelő termosztátokat rendeltem le az eladó kolléga segítőkész volt végig és mindenben a segítségemre volt. Még a gyártót is fel akarta hívni hogy biztosan ne azt a terméket vigyem el ami nem kompatibilis Az INGRAM kazánnal.

 

Emailre nem válaszolnak, telefonon nem elérhetőek, az automatikus rendelési rendszer pedig nem működik. Nem érdemes rendeléssel próbálkozni.

 

250 ezer forint értékben rendeltem tőlük fürdőszobai cikkeket. Egy hónap elteltével e-mailben megkérdeztem, hogy akkor most mégis mi van, mert nem kaptam visszajelzést, hogy mi a beszerzés státusza, adjanak már életjelet. Onnantól számítva még két hetet ígértek.
Két hét múlva valóban ki is értesített az automatikus rendszerük, hogy fizessek és aztán menjek tüstént és vegyem át a rendel

 

Telefonon nem lehet őket elérni. Email-re nem válaszolnak. Megrendelt árut kb 1 hét alatt beszerezték, viszont még 3 hét múltán sem kaptam kézhez. 1 hónapig nem vagyok hajlandó várni a rendelésre. Töröltem a megrendelést és máshol rendeltem meg. Minősíthetetlen a hozzáállásuk!

 

300. 000 Ft értékben rendeltem volna radiátorokat és indirekt tárolót. Mielőtt véglegesítettem volna a megrendelést a kosár tartalmát képen átküldtem nekik emailben, hogy adjanak egy szállítási árajánlatot (Sződre). Meg is jött az írásos ajánlat emailben 7500Ft-ról. Ekkor véglegesítettem a megrendelést. Ezután napokig semmi, hívni ugye nem lehet őket a megadott számon mivel ki van kapcs

 
Üzletek

Üzletek

VÍZ-GÁZ-FŰTÉS-KLÍMA-KONYHATECHNIKA(hagyományos bolt)
Cím: 1107 Budapest, Üllői út 130.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 70/601-1639
Nyitvatartás
hétfő 07:00 - 17:00
kedd 07:00 - 17:00
szerda 07:00 - 17:00
csütörtök 07:00 - 17:00
péntek 07:00 - 16:00
szombat 08:00 - 12:00
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
VÍZ-GÁZ-FŰTÉS-KLÍMA-KONYHATECHNIKA
1107 Budapest, Üllői út 130.
^