VÍZ-GÁZ-FŰTÉS-KLÍMA-KONYHATECHNIKA

VÍZ-GÁZ-FŰTÉS-KLÍMA-KONYHATECHNIKA
Cégnév
Thermirális Kft.
Alapítás éve:
2005
Cím:
Tel.:
70/601-1639
3
24
1
0
0
26
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) VÍZ-GÁZ-FŰTÉS-KLÍMA-KONYHATECHNIKA boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
47.1 %
2.0 %
0.0 %
0.0 %
51.0 %
Összes vélemény

Emailra, telefonra nem reagálnak. Látom nem vagyok egyedül. Előbb utóbb valaki feljelenti őket. Így nem lehet működtetni egy webáruházat. Amiket hirdetnek a fele nincs raktáron és csak akkor rendelik meg amikor valaki megrendeli tőlük. Ennyi erővel bárki nyithat egy ilyen web shop-ot.
Szégyen a minősítésük és még léteznek?

 

Új tulaj lehet a boltnál, mert nagyon pozitívak a tapasztalataim. WEB rendelésnél mikor átvettem az árút derült ki, hogy nem a megfelelő termosztátokat rendeltem le az eladó kolléga segítőkész volt végig és mindenben a segítségemre volt. Még a gyártót is fel akarta hívni hogy biztosan ne azt a terméket vigyem el ami nem kompatibilis Az INGRAM kazánnal.

 

Emailre nem válaszolnak, telefonon nem elérhetőek, az automatikus rendelési rendszer pedig nem működik. Nem érdemes rendeléssel próbálkozni.

 

250 ezer forint értékben rendeltem tőlük fürdőszobai cikkeket. Egy hónap elteltével e-mailben megkérdeztem, hogy akkor most mégis mi van, mert nem kaptam visszajelzést, hogy mi a beszerzés státusza, adjanak már életjelet. Onnantól számítva még két hetet ígértek.
Két hét múlva valóban ki is értesített az automatikus rendszerük, hogy fizessek és aztán menjek tüstént és vegyem át a rendel

 

Telefonon nem lehet őket elérni. Email-re nem válaszolnak. Megrendelt árut kb 1 hét alatt beszerezték, viszont még 3 hét múltán sem kaptam kézhez. 1 hónapig nem vagyok hajlandó várni a rendelésre. Töröltem a megrendelést és máshol rendeltem meg. Minősíthetetlen a hozzáállásuk!

 

300. 000 Ft értékben rendeltem volna radiátorokat és indirekt tárolót. Mielőtt véglegesítettem volna a megrendelést a kosár tartalmát képen átküldtem nekik emailben, hogy adjanak egy szállítási árajánlatot (Sződre). Meg is jött az írásos ajánlat emailben 7500Ft-ról. Ekkor véglegesítettem a megrendelést. Ezután napokig semmi, hívni ugye nem lehet őket a megadott számon mivel ki van kapcs

 

Ennél gyorsabban nem lehet teljesíteni a megrendelést, korrekt áron kiváló szolgáltatás!
Plusz pont a csomagautomatás átvételi lehetőségért!

 

Idő szűkében voltunk, a beszerelési időpont már megvolt.
Jó áron megrendeltünk egy kondenzációs kazánt, bízva abban, hogy ha a webshopban elérhető a termék, akkor az úgy is van.
Vissza sem igazolták a megrendelést, csak 1 automata mail jött.
Másnap hívtam őket, nem elérhető.
Harmadnap hívtam őket, kicseng, nem veszi fel senki, vissza sem hívnak.
4. napon érkezik egy email, hogy

 

A bolt telefonon nem elérhető, emailre nem válaszolnak. Mindenkit óvok tőlük. Remélem a fogyasztóvédelem megtalálja őket

 

Építkezünk, többször is rendeltem termékeket, mindennel elégedett vagyok, az árak pedig messze a legjobbak. Személyes átvételnél maximálisan segítőkészek és gyorsak, ahhoz képest, hogy mekkora forgalmat bonyolítanak. Mivel ez egy webáruház, e-mailen gyorsan és hatékonyan lehet kommunikálni velük, gyakorlatilag azonnal válaszolnak, a telefont érdemes mellőzni.

 
Üzletek

Üzletek

VÍZ-GÁZ-FŰTÉS-KLÍMA-KONYHATECHNIKA(hagyományos bolt)
Cím: 1107 Budapest, Üllői út 130.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 70/601-1639
Nyitvatartás
hétfő 07:00 - 17:00
kedd 07:00 - 17:00
szerda 07:00 - 17:00
csütörtök 07:00 - 17:00
péntek 07:00 - 16:00
szombat 08:00 - 12:00
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
VÍZ-GÁZ-FŰTÉS-KLÍMA-KONYHATECHNIKA
1107 Budapest, Üllői út 130.
^