vigorshop

vigorshop
Cégnév
Vigor Life Kft.
Alapítás éve:
2019
Cím:
1107 Budapest, Száva u. 9. "D" ép. (Nem átvételi pont)
Tel.:
12194256
2.5
6
1
0
0
14
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) vigorshop boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
28.6 %
4.8 %
0.0 %
0.0 %
66.7 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

A szállítással minden rendben volt. A csomagolás az nem volt pozitív igy minimálisan sérült volt az áru ami mellett el is tekintettem de viszont borzalmas a minőség.

Amiben fejlődhetne ez a bolt

Nagyon, nagyon rossz minőség.

 
Vásárlói vélemény

Megrendelésről nincs visszajelzés, emailre napok elteltével válaszolnak, telefonhívás alatt nem segítőkészek. Nem érdemes tőlük rendelni, rendkívül alacsony szintű szolgáltatást nyújtanak.

 

vigorshop (4 hete)

Tisztelt Vásárló!
Rendelésének státuszáról, annak változásáról, a rendszer automatikusan küld értesítést (e-mailt), ez nem emberi tényező. Minden megkeresésre, legyen az e-mail vagy telefonos, igyekszünk tisztelettel, korrekt módon válaszolni, kérdés, probléma esetén segíteni. Természetesen minden jószándékunk ellenére sem tudunk mindenkire azonnal teagálni, de nem ez a jellemző. Sajnáljuk, ha a leírt dolgokat volt kénytelen megélni, de higgye el nem ez a "normális". Mindezzel együtt elnézést kérünk Öntől!
Üdvözlettel:
Ábrányi Attila
vigorshop.hu

Vásárlói vélemény

Nagyon meg vagyok elégedve, nem is gondoltam, hogy azok után, amiket itt írnak, a megrendelt terméket ilyen gyorsan és minőségben megkapom. Fiam megszerette a kerékpározást, és a "megbízhatóbb" kategóriákból valók szerelését már meguntam, mentek a kukába. Sajnáltam, így keresgélni kezdtem, és a csillagászati árú biciklik között feltűnt az oldal kínálata. Kíváncsi voltam, hogy tényleg bic

 
Vásárlói vélemény

Hétfőn találtam az oldalukon egy olyan szőnyeget, amit már régen kerestem.
Nagyon megörültem. Azonnal megrendeltem. A karácsony közelsége miatt csak a két ünnep között vártam, de ma megérkezett. A termék pont olyan mint amit szerettem volna. Nagyon köszönöm! Ez egy igazi karácsonyi meglepetés volt! Mégegyszer köszönöm!

 
Vásárlói vélemény

Csak a profit érdekli. A termékei kinai selejtek. NE VÁSÁROLJON INNEN AKI JÓT AKAR MAGÁNAK! !! !

 
Vásárlói vélemény

Egy kerti szerszámos házat rendeltünk... nem kellett volna.
Óriási szívás volt összerakni, kis lemezekbol áll és ráadásul mindre raolvadt a fólia (amit több meló volt leszedni, mint magát a házat összerakni) , ráadásul igyis jópár lemez meg volt karcolva...
A hab a tortán h a tető elemek elofuratai full rossz helyen voltak és a leírást követve is összeszerelhetetlen volt. Total más (

 
Vásárlói vélemény

Három munkanap alatt megkaptam a megrendelt árut.
Méretprobléma miatt visszaküldtem, és azonnal visszautalták az összeget.

 
Vásárlói vélemény

1 éve rendeltem egy Elektromos Rollert.
Kb. fél év múlva tönkre ment az aksija.
Több hetes levelezés után arra jutottunk, hogy küldjem vissza.
Februárba vissza küldtem a rollert.
Egyszer tudtam velük beszélni hogy mi van a rollerel. 3 hónapja írogatok nekik semmi válasz. A telefont fel se veszik. Kénytelen vagyok a fogyasztovédelemhez fordulni. SENKI NE RENDELJEN TÖLÜK.

 
Vásárlói vélemény

Egy fél honapja rendeltem a biciklim egy LauxJack b33 zöld biciklit. Féltem a negatív kommentektől de azt mondták egy 2 napja hogy jövőheten szerda csütörtök pénteken fogják hozni !

 
Vásárlói vélemény

Emagon keresztül rendeltem a Vigor Kft től egy edényszettet. Gyorsan megérkezett, de a minősége borzasztó volt. Visszaküldtem. Kaptam emailt, hogy átvették. Kaptam emailt május 20 án hogy a termék árát 17776 ft ot átutalták a számlámra. Ennek 5 hete a pénzem sehól. Kb 5 emailt írtam, nem válaszoltak, telefont nem veszik fel. Pár napot várok, ha nem kapok választ,
Úgy gondolom, az ügy m