Venter Fotó

Venter Fotó
Cégnév
Montázs 2000 Kft
Alapítás éve:
1994
Tel.:
20/5738908
5
2
0
0
0
0
Bemutatkozás
VenterFotó

Fotószaküzletünket 1994-ben nyitottuk meg azzal a céllal, hogy modern, a kor technológiájának megfelelő fényképészeti szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Digitális fotólabor és fotószaküzlet formájában nyitottuk meg üzletünket, majd két év múlva elindítottuk műtermi szolgáltatásunkat is, így ettől kezdve ügyfeleink bármely, fényképezéssel, fotózással kapcsolatos igényét ki tudjuk elégíteni.

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, messzemenően figyelembe véve ügyfeleink igényeit.

Ha igazolványképre van szüksége, digitális fotóit szeretné előhívatni, régi papírképeiről szeretne reprodukciót nyugodtan fordulhat hozzánk, kifogástalan minőségben, rövid határidővel állunk rendelkezésére. Dokumentumait fekete-fehérben vagy kívánsága szerint színesben kinyomtatjuk, lamináljuk, spirálozzuk, illetve papír alapú dokumentumait digitalizáljuk. Bármilyen, fotózással, fényképezéssel kapcsolatos szolgáltatásra van szüksége mi vagyunk a megfelelő választás.Fotószaküzletünkben mindent megtalál, amire a fényképezéshez szüksége lehet. Fényképkeretek széles választéka, fotóalbumok, fényképes ajándéktárgyak , többek közt bögrék, hűtőmágnesek,órák.

Fényképezőgépek, kamerák széles választékával várjuk a fotózás iránt érdeklődőket, a megfelelő fényképezőgép kiválasztásában hosszú évek tapasztalata alapján segítséget nyújtunk, hogy a fényképezés öröm legyen, az Ön igényeinek legmegfelelőbb fényképezőgéppel. NIKON és FUJI márkájú fényképezőinkhez a kiegészítők teljes körét kínáljuk, legyen akár objektívre, akár fényképezőtáskára, vagy egyéb felszerelésre szüksége.
Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek 8-17 óráig
Szombat: 8-12 óráig
Vasárnap: Zárva
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Venter Fotó boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Nagyon meg vagyok elégedve a bolttal! Hétfőn 11 órakor utaltam a termék (Nikon D7500) árát, másnap 10 órára meg is érkezett! Ajánlom őket mindenkinek!

 

Nagyon meg vagyok elégedve a bolttal. Voltak félelmeim, mivel majd 300. 000 Ft előreutalni, minden időben necces.
A Bolt honlapján minden adat szerepel, így könnyen meg tudsz róla bizonyosodni kik ők. Venter Zsolt, nagyon kedves ember, bármikor hívtam készséggel segített. Nem bántam meg, hogy náluk vásároltam jó áron a gépvázamat. Lesznek még akcióik, biztos, hogy vásárolok még tőlük.

 
Üzletek

Üzletek

Venter Fotó(hagyományos bolt)
Cím: 4220 Hajdúböszörmény, Baltazár Dezső u.29.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 20/5738908
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 17:00
kedd 08:00 - 17:00
szerda 08:00 - 17:00
csütörtök 08:00 - 17:00
péntek 08:00 - 17:00
szombat 08:00 - 12:00
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
VENTER FOTÓ
4220 Hajdúböszörmény, Baltazár Dezső u.29.
^