Vasi Agro-Center Kft.

Vasi Agro-Center Kft.
Cégnév
Vasi Agro-Center Kft.
Alapítás éve:
1993
Cím:
Tel.:
70-2-788-788
3.5
8
0
0
0
4
Bemutatkozás
A Vasi Agro-Center Kft. 1993-ban alakult és azóta töretlenül fejlődik. 1995-ben megnyitottuk kisgép-szervizünket.
Árukészletünket mindig a lehető legnagyobb gondossággal állítjuk össze, maximálisan figyelembe véve a vásárlói igényeket. Különösen nagy hangsúlyt kap a minőség és az elérhető ár. Termékpalettánk rendkívül széles és színes, hogy Ön mindent megtaláljon egy helyen, ami kertjéhez, munkájához szükséges.
Célunk megtalálni az arany középutat a drága márkák és az olcsó nagyáruházi márkák között. Kiemelt szakkereskedői vagyunk az MTD-nek, a Wolf Garten-nek, az AL-KO-nak, a Gardená-nak, az Oleo Mac-nak, McCulloch-nak, Substral-nak és a Hondának. Emellett számos termék hivatalos forgalmazói is vagyunk: Basf, Bayer, Briggs & Stration, Cub Cadet, Felco, Flymo, John Deere, Pedrollo, Solo, Substral, Syngenta, Yard-Man.
Az ajánlatunkban szereplő gépeknek szerződött szerviz partnerei vagyunk.
2011. április végén bővítve tevékenységi körünket: megnyitottuk WEBÁRUHÁZUNKAT. Így a termékek széles skáláját immár az egész ország számára kínáljuk. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük és folyamatos akciókkal szeretnénk kedveskedni a honlapunkra ellátogatóknak.
WEBÁRUHÁZUNKBAN való vásárlás előnye a kényelem, a hasznos tanácsok és a kihagyhatatlan akciók, amelyek igazi élménnyé teszik a vásárlást. Gyors szállítás és biztonságos fizetés; fizetés kizárólag a csomag átvételekor!
Válassza a szakkereskedést!

Az Önnek legmegfelelőbb gépet ajánljuk - figyelembe véve az Ön igényeit és lehetőségeit.
Tájékoztatjuk a termékek valódi előnyeiről és hátrányairól.
Szakszerű tanácsot adunk a használathoz.
A gépet összeszereljük és kérésére beüzemeljük.
Az általunk forgalmazott termékek hivatalos márkaszervize vagyunk - mi biztosítjuk a garanciát.

KERTJE VELÜNK TELJES LEHET!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Vasi Agro-Center Kft. boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
66.7 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
33.3 %
Összes vélemény

Megbízhatatlan, link társaság. A rendelést követően jött egy visszaigazoló e-mail, ez volt az első, és az utolsó válasz az üzlettől. Hetente több alkalommal próbáltam hívni a webáruházat a vezetékes- és a mobilszámon is, egyiket sem vették fel sosem. Vissza sem hívtak, a küldött e-mailre sem válaszoltak.
A negyedik héten egy másik telefonszámot hívtam, ami az üzlethez tartozik. Az itt

 

Több mint egy hete rendeltem, szerdára ígérték a kiszállítást.
Persze hogy nem jött meg. Délutáni érdeklődő telefonomra a válasz, még megjöhet.
Természetesen nem érkezett semmi és szerintem fogalmuk nincs róla amiről beszélnek.
Szánalmas társaság!

 

A rendelésem pontosan, 4 nap alatt kiszállításra került.

 

Tökéletesen meg vagyunk elégedve. A csomagolás gyönyörű és bomba biztos, Sümeghy Anna pontos, gyors és precíz munkája minden képzeletünket felül múlta. Legközelebb is csak ezt az áruházat választjuk.
Mert egy életünk egy halálunk : D

 

Elégedett vagyok a termékkel, és az üzlettel is!
Korrekt tájékoztatás E-mailban személyesen ez személyesen, közvetlenül.
Egy GARDENA Comfort teleszkópos ágvágó olló 650 BT terméket rendeltem akciósan aminek ára 17. 900Ft volt, ezt 12. 900Ft-ért a többi áruházkor képes a legolcsóbban meg tudtam venni + GLS 9900Ft.
Mondhatom, másnapra megkaptam a terméket.

 

Teljesen meg voltam elégedve. Gyors reagálás és még gyorsabb csomag feladás.

 

Én már többször rendeltem Tőlük. Régebben nagyon megbízhatóak voltak. Aztán a párom születésnapja előtt hetekkel megrendelt termék nem érkezett volna meg időben, ezért lemondtam a rendelést. Előtte érdeklődtem a szállítás várható időpontjáról, ígéretek, jeleztem, hogy mikorra lesz mindenképp szükségem a termékre, semmi válasz. A bolt részéről töredelmes bocsánatkérések, stb. Sajnos megin

 

Egy fűnyírót szeretem volna tőlük vásárolni, a rendelés leadása után rögtön visszajelzés a szállítás várható időpontjáról, és innentől kezdve elindult félremagyarázás, most nem szállítható, csak 2 hét múlva lesz raktáron... természetesen akkor sem volt. Telefonálgatás, email váltás több kevesebb sikerrel, végül kértem milyen hasonló terméket tudnának ajánlani? Ajánlottak egyet a mikor s

 

Vasi Agro-Center Kft. (3 éve)

Sajnos kedves Nagy Csaba arról nem tehetek, hogy a forgalmazó által jelzett időben a fűnyíró nem érkezett meg.....arról sem, hogy a megbeszélt időben nem tudtam Önt elérni. Sajnálom a kialakult helyzetet, és továbbra is tartom ajánlatomat a telefonon megbeszélt, készleten lévő fűnyíróra. Köszönöm, hogy nevesített a történetben.

Ugyanazt mondhatom, mint az előttem szólók.
Gyors, pontos lebonyolítás, sőt utánvételi díjként még kevesebbet kellett fizetnem, mert azonnal megadták az ígért további kedvezményt. Mindenkinek ajánlom őket!

 

Csütörtökön ebéd után rendeltem meg ezt ADVANCE 53 SPKV HW önjáró fűnyíró. Az ügyfélszolgálatos hölgy nagyon kedves és segítőkész volt. Másnap kora délelőtt már hozta is a futárszolgálat (480 km-re lakom). És ekkor derült ki hogy, még 5% lejött az árból mivel előbb beregisztráltam. Ezt a gyorsaságot nehéz felül múlni. Igaz lemaradt a motorolaj de jeleztem és következő munkanapon már azt

 
Üzletek

Átvételi pontok

Vasi Agro-Center Kft.(átvételi pont)
Cím: 9700 Szombathely, Pálya u. 5.
Telefon: 70-2-788-788