Vasi Agro-Center Kft.

Vasi Agro-Center Kft.
Cégnév
Vasi Agro-Center Kft.
Alapítás éve:
1993
Cím:
Tel.:
70-2-788-788
3.5
8
0
0
0
6
Bemutatkozás
A Vasi Agro-Center Kft. 1993-ban alakult és azóta töretlenül fejlődik. 1995-ben megnyitottuk kisgép-szervizünket.
Árukészletünket mindig a lehető legnagyobb gondossággal állítjuk össze, maximálisan figyelembe véve a vásárlói igényeket. Különösen nagy hangsúlyt kap a minőség és az elérhető ár. Termékpalettánk rendkívül széles és színes, hogy Ön mindent megtaláljon egy helyen, ami kertjéhez, munkájához szükséges.
Célunk megtalálni az arany középutat a drága márkák és az olcsó nagyáruházi márkák között. Kiemelt szakkereskedői vagyunk az MTD-nek, a Wolf Garten-nek, az AL-KO-nak, a Gardená-nak, az Oleo Mac-nak, McCulloch-nak, Substral-nak és a Hondának. Emellett számos termék hivatalos forgalmazói is vagyunk: Basf, Bayer, Briggs & Stration, Cub Cadet, Felco, Flymo, John Deere, Pedrollo, Solo, Substral, Syngenta, Yard-Man.
Az ajánlatunkban szereplő gépeknek szerződött szerviz partnerei vagyunk.
2011. április végén bővítve tevékenységi körünket: megnyitottuk WEBÁRUHÁZUNKAT. Így a termékek széles skáláját immár az egész ország számára kínáljuk. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük és folyamatos akciókkal szeretnénk kedveskedni a honlapunkra ellátogatóknak.
WEBÁRUHÁZUNKBAN való vásárlás előnye a kényelem, a hasznos tanácsok és a kihagyhatatlan akciók, amelyek igazi élménnyé teszik a vásárlást. Gyors szállítás és biztonságos fizetés; fizetés kizárólag a csomag átvételekor!
Válassza a szakkereskedést!

Az Önnek legmegfelelőbb gépet ajánljuk - figyelembe véve az Ön igényeit és lehetőségeit.
Tájékoztatjuk a termékek valódi előnyeiről és hátrányairól.
Szakszerű tanácsot adunk a használathoz.
A gépet összeszereljük és kérésére beüzemeljük.
Az általunk forgalmazott termékek hivatalos márkaszervize vagyunk - mi biztosítjuk a garanciát.

KERTJE VELÜNK TELJES LEHET!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Vasi Agro-Center Kft. boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
57.1 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
42.9 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Megbízhatatlan bolt! !! A 2019. augusztusi rendelést először visszaigazolták, majd értesítettek, hogy a szállítás egy kicsit csúszni fog. Ezután egy hónap elteltével egyszerűen törölték a rendelést a fiókból és erről nem is értesítettek. A telefont nem vették fel, emailekre nem válaszoltak. Ez volt utolsó próbálkozásom ezzel a bolttal.

 
Vásárlói vélemény

Másfél hónapja megrendeltem, azonnal visszaigazolta a rendszerük. Azóta többszöri kérdésemre kétszer valótlan választ kaptam, utána már sem emailre, sem a Weben feltett kérdéseimre, hogy mikor küldik, egyáltalán nincs válasz. A rendelésem azóta is "várakozó", illetve "kiszállításra vár".

A bolt úgy fejlődhetne, ha betartaná a szállítási határidőket, ha akadály van közölné, és persze

 
Vásárlói vélemény

Megbízhatatlan, link társaság. A rendelést követően jött egy visszaigazoló e-mail, ez volt az első, és az utolsó válasz az üzlettől. Hetente több alkalommal próbáltam hívni a webáruházat a vezetékes- és a mobilszámon is, egyiket sem vették fel sosem. Vissza sem hívtak, a küldött e-mailre sem válaszoltak.
A negyedik héten egy másik telefonszámot hívtam, ami az üzlethez tartozik. Az itt

 
Vásárlói vélemény

Több mint egy hete rendeltem, szerdára ígérték a kiszállítást.
Persze hogy nem jött meg. Délutáni érdeklődő telefonomra a válasz, még megjöhet.
Természetesen nem érkezett semmi és szerintem fogalmuk nincs róla amiről beszélnek.
Szánalmas társaság!

 
Vásárlói vélemény

A rendelésem pontosan, 4 nap alatt kiszállításra került.

 
Vásárlói vélemény

Tökéletesen meg vagyunk elégedve. A csomagolás gyönyörű és bomba biztos, Sümeghy Anna pontos, gyors és precíz munkája minden képzeletünket felül múlta. Legközelebb is csak ezt az áruházat választjuk.
Mert egy életünk egy halálunk : D

 
Vásárlói vélemény

Elégedett vagyok a termékkel, és az üzlettel is!
Korrekt tájékoztatás E-mailban személyesen ez személyesen, közvetlenül.
Egy GARDENA Comfort teleszkópos ágvágó olló 650 BT terméket rendeltem akciósan aminek ára 17. 900Ft volt, ezt 12. 900Ft-ért a többi áruházkor képes a legolcsóbban meg tudtam venni + GLS 9900Ft.
Mondhatom, másnapra megkaptam a terméket.

 
Vásárlói vélemény

Teljesen meg voltam elégedve. Gyors reagálás és még gyorsabb csomag feladás.

 
Vásárlói vélemény

Én már többször rendeltem Tőlük. Régebben nagyon megbízhatóak voltak. Aztán a párom születésnapja előtt hetekkel megrendelt termék nem érkezett volna meg időben, ezért lemondtam a rendelést. Előtte érdeklődtem a szállítás várható időpontjáról, ígéretek, jeleztem, hogy mikorra lesz mindenképp szükségem a termékre, semmi válasz. A bolt részéről töredelmes bocsánatkérések, stb. Sajnos megin

 
Vásárlói vélemény

Egy fűnyírót szeretem volna tőlük vásárolni, a rendelés leadása után rögtön visszajelzés a szállítás várható időpontjáról, és innentől kezdve elindult félremagyarázás, most nem szállítható, csak 2 hét múlva lesz raktáron... természetesen akkor sem volt. Telefonálgatás, email váltás több kevesebb sikerrel, végül kértem milyen hasonló terméket tudnának ajánlani? Ajánlottak egyet a mikor s

 

Vasi Agro-Center Kft. (3 éve)

Sajnos kedves Nagy Csaba arról nem tehetek, hogy a forgalmazó által jelzett időben a fűnyíró nem érkezett meg.....arról sem, hogy a megbeszélt időben nem tudtam Önt elérni. Sajnálom a kialakult helyzetet, és továbbra is tartom ajánlatomat a telefonon megbeszélt, készleten lévő fűnyíróra. Köszönöm, hogy nevesített a történetben.

Üzletek

Átvételi pontok

Vasi Agro-Center Kft.(átvételi pont)
Cím: 9700 Szombathely, Pálya u. 5.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 70-2-788-788
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
VASI AGRO-CENTER KFT.
9700 Szombathely, Pálya u. 5.