uni-max.hu

uni-max.hu
Cégnév
uni-max
1
0
0
0
0
5
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) uni-max.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

A megrendelt termék "raktárkészleten" szerepelt. Több nap után érdeklődtem és kiderült, hogy azt már nem gyártják, csak még nem vették le a listáról. A helyettesítő termékről nem tudtak semmit, illetve csak azt, hogy az is raktáron van. Kértem egy visszajelzést a várható szállításról. Nem kaptam semmilyen jelzést, de a rendelésemet egyeztetés nélkül módosították, viszont azt sem teljesít

 

A három negatív vélemény ellenére úgy gondoltam adok egy esélyt ennek a webshopnak.
Írtam nekik e-mailt , egy termék után érdeklődtem.
Szerintem nem volt benne olyan kérdés, hogy napokat kellene várnom a válaszra.

"E-mailjére munkaidőben 120 percen belül reagálunk. Ha olyan üzenetet kapunk, amely tartalmára való tekintettel szakember reakcióját igényli, válaszunkra 2 munka

 

A rendelt árumat nem kaptam meg határidőre, a kérdéseimre nem kaptam választ, feltették a kezeiket, hogy Ők csak e-mailezni tudnak telefonálni nem hajlandóak, mert annak nincsen nyoma. Miután világossá vált számomra ha meg akarom kapni az előre kifizetett árut akkor magamnak kell utána járnom, 2 óra alatt megtaláltam és egyeztettem a szállítmányozóval, hogy hova is kéne azt kiszállítani.

 

A rendelés meg érkezett, de nem azt küldték amit kértem. Tisztító polírozó készlet / 7 db-os/ 150 mm. helyett 100 mm-es érkezett. A cserére már nem akarok több pénzt költeni, legközelebb nem rendelek, de másnak sem ajánlom.

 

uni-max.hu (3 hónapja)

Tisztelt Kasza Imre Úr!
Elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért!
A kivizsgálás érdekében kérjük legyen szíves és küldje el felénk e-mailben a számla fénymásolatát és jól láthatóan lefotózva a terméket.
Együttműködését köszönjük szépen!
További felmerülő kérdés esetén, kérjük forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a
06 1/766-4599-es telefonszámon, hivatalos munkanapokon 08:00-17:00 között, vagy írjon e-mailt az ertekesites@uni-max.hu címre.

Hiányos csomag, sérült csomagolás, elírt telefonszám, hiányos címzés.
Lehetőség szerint Ne innen rendeljetek.

 

uni-max.hu (7 hónapja)

Tisztelt Ügyfelünk!
Elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért! A következő szállítmánnyal küldjük Önnek az új terméket.
Együttműködését köszönjük szépen!
További felmerülő kérdés esetén, kérjük forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a
06 1/766-4599-es telefonszámon, hivatalos munkanapokon 08:00-17:00 között, vagy írjon e-mailt az ertekesites@uni-max.hu címre.