Udvarias.hu

Udvarias.hu
Cégnév
Lion and Lion Consulting Kft
Alapítás éve:
1996
Cím:
1039 Budapest, Boglár utca 1 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36209997997
Bemutatkozás
Vállalatunk, a Lion & Lion Consulting, 1996 óta folyamatosan számítógép rendszerek tervezésével, szállításával, illetve komplex menedzsmentjével foglalkozik, jellemzően kis vállalatok és magánszemélyek részére.
Udvarias.hu

Az udvarias.hu webáruházat azzal a céllal hoztuk létre, hogy azok a felhasználók, akik nem szakértői az informatikának már egy előre szelektált, átlátható termékkínálatból választhassák ki a termékeket, ráadásul itt nem csak a terméked vásárolhatod meg, hanem szakértői segítséget is igénybe vehetsz akár a vásárlás előtt, akár a vásárlás után, legyen az szaktanácsadás, kiszállítás, beüzemelés, vagy karbantartás.
Csapatunk

A mély meggyőződés arról, hogy egy cég sikere vagy bukása egy adott iparágban az azt alkotó emberektől függ, azt eredményezi, hogy megfelelő kiválasztásukra mindig nagy figyelmet fordítunk. Szakembereink nem csak kitűnően ismerik a cégünk által értékesített termékeket, hanem önmaguk is erősen dolgoznak a jövőre vonatkozó új ajánlatok megteremtésén. Törekszünk szervezetünk folyamatos fejlesztésére. A képzések a termékek és a legújabb technológiák terén mindennapjaink elválaszthatatlan elemévé váltak, aminek eredménye a lehetőség, hogy ügyfeleinknek a szükséges tudást is ajánlhassuk.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Udvarias.hu boltról!

1
         
2
3
4
^