TRGszereszám

TRGszereszám
Cégnév
TRG Kft
Alapítás éve:
2014
Cím:
Tel.:
20/203-80-29
5
9
0
0
0
0
Bemutatkozás
TRG szerszám áruház Bosch,DeWalt,Makita szerszámgépek,tartozékok értékesítésével foglalkozik. Célunk hogy a legjobb minőségű szerszámgépek a legjobb áron eljussanak a legjobb szakemberekhez.Vagy az otthon barkácsolni vágyó személyekhez. Kollégáink Hétfőtől-Péntekig 8-16:30-ig állnák a vásárlók rendelkezésére,Telefonon 0620 2038029 akár email-ben info@trgszerszam.hu
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) TRGszereszám boltról!

1
         
2
3
4
Összes vélemény

Maximális megelégedettség!
Gyors rendelés menet, gyors kiszállítás!
Csak ajánlani tudom!

 

Minden nagyon rendesen alakult, amit rendeltem azt kaptam és nagyon szuper a hasító gép. Talán a szállításról érdemes volna küldeni emailt a megrendelőnek.

 

Maximálisan megvagyok elégedve az üzlet működésével kapcsolatban, ugy a kiszolgálással, az áruval, és a szállitással,

 

Végre! Egy normális cég, ahogy telefonon leadtam a rendelést úgy is volt minden. Egy fűnyírót és akkus fúrógépet rendeletem eddig tőlük, de biztos ezután is tőlük fogok. Ez nálam öt csillag!

 

Egy Scheppach HL 650-es rönkhasítót rendeltem, pár napot várni kellett mert németből jött a gép, minden rendben ment, bátran ajánlom a céget mindenkinek! +++

 

Telefonon vagy webshopon keresztül pár alkalommal már rendeltem tőlük dewalt termékeket, minden simán ment. Bátran merem ajánlani mindenkinek korrekt cég !

 

Gyorsak, korrektek voltak. Felhívtam őket és kérdeztem, hol tart a csomagom, azt mondták visszaszólnak. Kétszer is hívtak és minden alkalommal tájékoztattak, hogy hol jár a csomagom. Nyugodtan aludnék, ha ők intéznének minden rendelésemet. Jogos az 5 csillag! !!

 

Minden gond nélkül ment, utalással fizettem , a megbeszéltek szerint másnapra itt voltak a rendelt termékek. Köszönöm szépen.

 

Az ügyfélszolagalat nagyon segítőkész, Könnyű tájékozódás a honlapon.

 
Üzletek

Üzletek

TRGszereszám(hagyományos bolt)
Cím: 8600 Siófok, Vak Bottyán u. 30.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 20/203-80-29
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
TRGSZERESZÁM
8600 Siófok, Vak Bottyán u. 30.
^