TRGszereszám

TRGszereszám
Cégnév
TRG Kft
Alapítás éve:
2014
Cím:
Tel.:
20/203-80-29
4
12
1
0
1
3
Bemutatkozás
TRG szerszám áruház Bosch,DeWalt,Makita szerszámgépek,tartozékok értékesítésével foglalkozik. Célunk hogy a legjobb minőségű szerszámgépek a legjobb áron eljussanak a legjobb szakemberekhez.Vagy az otthon barkácsolni vágyó személyekhez. Kollégáink Hétfőtől-Péntekig 8-16:30-ig állnák a vásárlók rendelkezésére,Telefonon 0620 2038029 akár email-ben info@trgszerszam.hu
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) TRGszereszám boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
70.6 %
5.9 %
0.0 %
5.9 %
17.6 %
Összes vélemény

Rönkhasítót vásároltam tőlük. Melyet az árgépen találtam. Telefonos egyeztetés alapján mentem érte személyesen. Az általuk hirdetett raktárkészlet, kézen fogható, és valós! !! Nem úgy mint sajnos más Webáruháznál.

 

Egy Makita sarokcsiszolót rendeltem. Nem volt raktáron, de egy hét alatt megérkezett hozzám. A géppel tökéletesen meg vagyok elégedve.

 

A rendeléstől a kiszállításig minden rendben volt. Egy rönkhasítót rendeltem, ami épp állapotban megérkezett. Köszönet a futárszolgálatnak a cipekedésérért.

 

Nullát adnék ha lenne ilyen opció.
Telefonon előzetesen egyeztettünk. Majd leadtuk a rendelést. Személyes átvételt választottunk. Elmentünk a megrendelt termékért majd sajnos az üzletben nem találtuk a közös nevezőt... amit mégegyszer leírom: előzetesen egyeztettünk.
Sajnos a vásárlás meghiúsult.
Köszönjük a kedvességet!

 

Készleten nem levő terméket hírdet "Raktáron szállítás 1 munkanap" megjelöléssel. Három munkanap elteltével érdeklődtem az előre kifizetett termék szállításáról, mire válasz nélkül visszautalták a pénzem.

 

2 het utan sem jott meg a megrendelt es elore elutalt 2 db tetel

 

A megrendelt termék időben megérkezett, viszont a csomagból hiányzott egy alkatrész. Ezt természetesen jeleztem. Kértem őket szerezzék be a hiányzó, és általam kifizetett alkatrészt. Először a válasz az volt hogy én járjak utána ennél, és annál, mire közöltem velük hogy én a TRG-től vásároltam, és kaptam meg hiányosan, igy az ő kötelességük ezt pótolni. Erre az volt a reakció, hogy rendb

 

Minden rendben zajlott, és gyorsan. Hiánytalanul érkezett a rendelés.
Ha másra is szükségem lesz, elsőnek keresem fel a boltot.

 

Maximális megelégedettség!
Gyors rendelés menet, gyors kiszállítás!
Csak ajánlani tudom!

 

Minden nagyon rendesen alakult, amit rendeltem azt kaptam és nagyon szuper a hasító gép. Talán a szállításról érdemes volna küldeni emailt a megrendelőnek.

 
Üzletek

Üzletek

TRGszereszám(hagyományos bolt)
Cím: 8600 Siófok, Vak Bottyán u. 30.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 20/203-80-29
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
TRGSZERESZÁM
8600 Siófok, Vak Bottyán u. 30.