TRGszereszám

TRGszereszám
Cégnév
TRG Kft
Alapítás éve:
2014
Cím:
Tel.:
20/203-80-29
5
9
0
0
0
0
Bemutatkozás
TRG szerszám áruház Bosch,DeWalt,Makita szerszámgépek,tartozékok értékesítésével foglalkozik. Célunk hogy a legjobb minőségű szerszámgépek a legjobb áron eljussanak a legjobb szakemberekhez.Vagy az otthon barkácsolni vágyó személyekhez. Kollégáink Hétfőtől-Péntekig 8-16:30-ig állnák a vásárlók rendelkezésére,Telefonon 0620 2038029 akár email-ben info@trgszerszam.hu
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) TRGszereszám boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Maximális megelégedettség!
Gyors rendelés menet, gyors kiszállítás!
Csak ajánlani tudom!

 

Minden nagyon rendesen alakult, amit rendeltem azt kaptam és nagyon szuper a hasító gép. Talán a szállításról érdemes volna küldeni emailt a megrendelőnek.

 

Maximálisan megvagyok elégedve az üzlet működésével kapcsolatban, ugy a kiszolgálással, az áruval, és a szállitással,

 

Végre! Egy normális cég, ahogy telefonon leadtam a rendelést úgy is volt minden. Egy fűnyírót és akkus fúrógépet rendeletem eddig tőlük, de biztos ezután is tőlük fogok. Ez nálam öt csillag!

 

Egy Scheppach HL 650-es rönkhasítót rendeltem, pár napot várni kellett mert németből jött a gép, minden rendben ment, bátran ajánlom a céget mindenkinek! +++

 

Telefonon vagy webshopon keresztül pár alkalommal már rendeltem tőlük dewalt termékeket, minden simán ment. Bátran merem ajánlani mindenkinek korrekt cég !

 

Gyorsak, korrektek voltak. Felhívtam őket és kérdeztem, hol tart a csomagom, azt mondták visszaszólnak. Kétszer is hívtak és minden alkalommal tájékoztattak, hogy hol jár a csomagom. Nyugodtan aludnék, ha ők intéznének minden rendelésemet. Jogos az 5 csillag! !!

 

Minden gond nélkül ment, utalással fizettem , a megbeszéltek szerint másnapra itt voltak a rendelt termékek. Köszönöm szépen.

 

Az ügyfélszolagalat nagyon segítőkész, Könnyű tájékozódás a honlapon.

 
Üzletek

Üzletek

TRGszereszám(hagyományos bolt)
Cím: 8600 Siófok, Vak Bottyán u. 30.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 20/203-80-29
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
TRGSZERESZÁM
8600 Siófok, Vak Bottyán u. 30.
^