TRAM:HU

TRAM:HU
Cégnév
Nettrade Kft.
Alapítás éve:
1990
Cím:
1024 Budapest, Keleti Károly utca 8. (Átvételi pont)
Tel.:
309869511
1
0
0
0
0
3
Bemutatkozás
Tram.hu a Nettrade kft. által üzemeltetett sokoldalún színes áruház az egész család számára. Kiemelt kategóriák a könyv, baba-mama termékek, mobil kiegészítők, vagy a papír-írószer, irodai termékek. Ezen felül is minden kategóriában találsz valami olyat mely egészen biztosan érdekes lehet a számodra vagy meg tudod lepni vele szeretett családtagodat, barátodat. A TRAM.HU a KreatívJáték.hu közel 20 éves üzemeltetési tapasztalatával jött létre, és szinte minden népszerű kényelmi szolgáltatás, fizetési és szállítási mód elérhető. Csomagodat Budapesten kérheted személyes átvétellel, és élvezheted az akár egy éves kiterjesztett elállási jogot is. Várunk téged!

ÁSZF: https://www.tram.hu/shop_help.php?tab=terms
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Bankkártyás fizetés - Elmentett kártyával
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) TRAM:HU boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Nem korrekt az üzlet. Egy termékük ára olcsóbban volt feltüntetve, mint amit a kasszánál jelzett. Amíg nem jeleztem, addig korrekt módon válaszoltak minden kérdésemre, majd mikor jeleztem, hogy nem a megfelelő ár van a kasszánál, onnantól nem reagáltak. Úgy tudom az olcsóbb áron kellett volna tudnom megvenni. Inkább sunnyogtak és nem válaszolnak azóta sem.

 
Vásárlói vélemény

Ez egy kamu bolt!

Semmire nem reagálnak, a telefonszám nem létezik! A csomagot nem küldik, a levelekre nem válaszolnak, senki ne rendeljen tőlük semmit! !!

 
Vásárlói vélemény

Rendeltem tőlük egy telefon kijelzővédő fóliát. A termék megérkezett, a dobozán is a megfelelő típus volt feltüntetve, viszont maga a kijelzővédő egy nagyobb méretű, formálatlan üveg volt, amely így nem illeszkedett a telefonra.
Jeleztem az ügyfélszolgálatnak a problémát közel két hete, azóta választ sem kaptam.

 
Üzletek és átvételi pontok

Átvételi pontok

TRAM:HU(átvételi pont)
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca 8.
Telefon: 309869511