Topwheel.hu

Topwheel.hu
Cégnév
Topwheel.hu
Alapítás éve:
2018
1
0
0
0
0
2
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Topwheel.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

A számla nem érkezett meg e-mailben, egy másolatért1 hónapot könyörögtem, gyárilag hibás volt a hoverboard, egy sima cseregarancia 3 hónapnyi vitába került. A csúcs az volt, amikor rámcsapták a telefont. Utána már fel sem vették, ha a saját számomról hívtam őket. Végül a fogyasztóvedelem segítségével sikerült a garanciát érvényesítenem.
Hozzáállás, ügyintézés elégtelen...
Soha többé

 
Vásárlói vélemény

Rendelésig el sem jutottunk. Emailekre nem válaszolnak. A telefont néha felveszik, de semmilyen kérdést nem tudnak megválaszolni. Kérik, hogy inkább írjak emailt, de többszöri ígérgetések ellenére sem válaszolnak. Tőlük akartam hoverboardot rendelni, de így máshonnan fogom. Inkompetensek.

 

Topwheel.hu (7 hónapja)

Tisztelt érdeklődő!
Nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerült kapcsolatba lépnie velünk. Az e-mailekre igyekszünk a lehető leghamarább válaszolni. Amennyiben technikai kérdésről van szó a kompetens kollégák e-mailben elérhetőek, mivel ők vannak közvetlen kapcsolatba a termékekkel,ezért ők tudnak a legpontosabb információval szolgálni Önnek. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon hétköznaponként 8:00 és 16:00 között és megpróbálunk releváns választ adni kérdéseire.