Tesco Bevásárlás

TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.
1
0
0
0
0
7
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Tesco Bevásárlás boltról!

1
         
2
3
4
Összes vélemény

Botrányos hogy hirdetik folyamatosan és nincs is meg! !!

 

Éppen indultam volna átvenni a visszaigazolt, kifizetett terméket (LEGO) , amikor kaptam egy SMS-t, hogy a termék átmenetileg nem elérhető, és törölték a rendelésemet. Azt hiszem ehhez többet nem lehet hozzáfűzni...

 

Mivel a mi városunkban nincsen házhoz szállítás, elmentem a dunaújvárosi Tescoba, ahol van, de 12ezer Ft-rt. Kinek van leárazva, mert ahogy látom, nem lehet ott sem hozzájutni, ahol van házhoz szállítás.
Nem kellene eltávolítani ezt a terméket a honlap kínálatából, ha nincs, és az áruházakban sincsen ennyiért? ?

 

A termék szállításának napján hívtak, hogy nincs raktáron és nem tudják mikor lesz. Most is meg tudnám rendelni, ezúttal még olcsóbban, de ezek után teljesen felesleges, mert nem létező terméket hirdetnek, megtévesztő módon.

 

A már több hete reklámozott termék ( még most is reklámozzák ) nem kapható sem a boltokban , sem online! !! !
Az egész egy megtévesztő reklám !

 

A Tesco online bevásárlás bolt nem való a webshopok közé, nem hasonlítható össze egyik bolttal sem. Ugyanazt a terméket rendeltem meg 3 különböző átvételi pontra, egyik helyen sem volt elérhető, ennek ellenére hirdetik a terméket, mint elérhető termék és engedi kiválasztani azt az átvételi pontot, ahol nem áll rendelkezésre a termék. Vicces kategória, hogy meg lehet rendelni, de nincs ké

 

Már másodjára jártam pórul, és még csak nem is értesítettek hogy ne menjek a termékért, minek hírdetnek valamit ha nincs is és akkor mért tudom megrendelni!
Felháborító!

 
^