Tapfutar.hu

Tapfutar.hu
Cégnév
Tápfutár Webátuház Zrt
Alapítás éve:
2009
Cím:
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 38-42. (Nem átvételi pont)
Skype:
Tel.:
06703444444
3.5
6
1
0
1
4
Bemutatkozás
Kutyatáp, macskaeledel, haltáp, jutalomfalatok, egyéb állateledel és kisállat felszerelés országos házhoz szállítása. Több ezer termék között böngészhet, híreket olvashat, nyereményjátékokban vehet részt.
www.tapfutar.hu
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Tapfutar.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
50.0 %
8.3 %
0.0 %
8.3 %
33.3 %
Összes vélemény

Az gondolom ennek a webshopnak hamarosan leáldozik. Két rendelést sem tudtak teljesíteni, az egyik helyett még felajánlottak egy másik terméket, azt ráfizetéssel el is küldték, a második után már nem volt kedvem cserélgetni, kértem hogy utalják vissza a pénzt és felejtsük el egymást egy életre.

 

2 db 15 l-es macskaalmot akartam rendelni, pontosabban én rendeltem is. Weboldal szerint raktáron volt a termék (mindig megnézem, mert nem akarok heteket várni rá). Ez október 16-án (kedden) volt. Volt ugyan egy 4 napos hosszú hétvége ebben, de csak következő szerdán (10. 24-én) tudták leközölni, hogy nincs. Elküldtem őket a fenébe, erre ma jön a levél a GLS-től, hogy összekészítették a

 

Hiába fizeti ki előre az ember online a rendelését ha nincs raktáron az áru semmilyen tájékoztatást sem kap. 5 napig vártam hátha történik valami aztán felvettem a kapcsolatot a vevőszolgálattal ahol közölték h beszerzés alatt van. Megjegyzem a webaruhaz felületen 2-5nap szállítási időt írnak ami netto a vásárló megtévesztése.. Maguktól annyit sem voltak képesek írni h ne haragudjon de k

 

A termék kiváló viszont a kiszállítással akadt némi problémám. 6 nap után telefonáltam hogy a táp még nem érkezett meg, és közölték hogy sajnos nincs raktáron, majd talán péntekre megérkezik a rendelésem. Sajnos a kutyáknak ezt nem tudom elmagyarázni hogy csak pénteken kapnak enni.

 

Korrekt webshop sok kedvezménnyel, gyors szállítással.

 

12kg-os bárány/lazac-os kutyatápot rendeltem de mindenféle egyeztetés nélkül egy más márkályú (olcsóbb) 15kg-os csirkés tápot küldtek amire a kutyám alergiás. Szerencsére viszonylag hamar kicserélték és küldtek egy másik tápot ami megint csak nem az volt amit rendeltem de legalább már nem csirkés volt így feladtam a további próbálkozást. Remélem megeszi a kutya, ha nem lesz 15 kg használ

 

Kutyatápot és bolhairtót vásároltam, maximálisan elégedett vagyok. Hiánytalanul megérkezett minden!

 

Kutyatápot és bolhairtót vásároltam, maximálisan elégedett vagyok. Hiánytalanul megérkezett minden!

 

Magával a bolttal teljes mértékben meg vagyok elégedve, többször is rendeltem tőlük. A szállító cégüket (GTR) azonban le kellene cserélni, "göröngyös" és kellemetlen volt az átvétel.

 

Az ünnepek miatt kicsit csúszott a határidő, de egyébként meg vagyok elégedve. Kedves, udvarias kiszolgálás. Ájánlom másnak is.