Szivarványmesekuckó

Szivarványmesekuckó
Cégnév
Kövi&Gumi Kft.
Alapítás éve:
2014
Cím:
1124 Budapest, Szendi árok 2-4 (Nem átvételi pont)
Tel.:
30-685-6101
Bemutatkozás
A KÖVI&GUMI kft. egy családi vállalkozásként jött létre. Első üzletének, a Szivárvány-mesekuckónak a Hegyvidék Bevásárlóközpont ad otthont. A játéküzlet megnyitásának ötletét az adta, hogy a játékpiacon eltöltött évek tapasztalatai alapján egy olyan üzletet nyissunk, ami még nincsen az országban. Üzletünkben törekszünk arra, hogy a gyermekek és a kedves szülők, sőt még akár a felnőttek is találjanak kedvükre való játékot otthonra, a szabadba, vagy utazás alatt az idő eltöltésére.
A Szivárványmesekuckó csapata folyamatosan fejleszti webáruházát, hogy mind közelebb kerüljön vásárlóihoz és minél szélesebb körben kínálja a megfelelő gyerekjátékokat és a gyerekek fejlődéséhez szükséges termékek elérését. Így a gyerekek számára a Szivárvány-mesekuckó, minden ami játék!

Üzletünkben is szeretettel várjuk Önöket:

Szivárvány-mesekuckó
Hegyvidék Bevásárlóközpont
1126 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12.

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek 10:00 – 20:00

Szombat: 10:00 - 19:00

Vasárnap: 10:00 - 14:00
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Szivarványmesekuckó boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
^