Szerszám Birodalom Webáruház

Szerszám Birodalom Webáruház
Cégnév
Szerszám Birodalom Üzletház - Nábrádi József EV.
Alapítás éve:
2008
Tel.:
+36 30 570 5726
Fax:
+36 52 570 572
5
9
0
0
0
0
Bemutatkozás
Több, mint 20 éves múltra visszatekintő vállalkozásunk több mint 410 m2-en, folyamatosan bővülő árukészlettel, kellemes, klimatizált környezetben, akadálymentesített bejárattal, ingyenes parkolási lehetőséggel várja Önt is. A szerszambirodalom.hu webáruház meghatározó szerepet tölt be Magyarország szerszám, szerszámgép, kertészeti, gépalkatrész, csavaráru-kötőelem, autó felszerelés és ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán! A minőség mindig fontos szerepet játszott Üzletházunk életében, így áruházunk vevőpolitikája is egyértelműen a "minőségi árut megbízható partnerektől" való értékesítését jelenti.

Üzletházunk külföldi kapcsolatok révén importőrként is jelen van a magyar szerszám piacon, így még nagyobb hangsúlyt fektetve a legfontosabb célunkra a vevői elégedettség ápolására, hogy Ön is minél kedvezőbb árakon juthasson a szükséges szerszámokhoz.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Szerszám Birodalom Webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Minden rendben és gyorsan zajlott! E-mail-re azonnal reagáltak.

 

Ez volt az első alkalom hogy erről az oldalról rendeltem. Nagyon korrekt a kiszolgálás, előre meg tudták mondani hogy melyik nap fog megérkezni a csomag, így fel tudtam rá készülni. A csomagom 2 nap alatt meg érkezett, nagyon igényesen becsomagolva hogy a legkisebb sérülés se érje. Véleményem szerinte teljesen megbízható és korrekt. Ajánlom mindenkinek.

 

A rendelésem során semmi probléma nem merült fel. A kívánt termékeket 2 nap alatt megkaptam, és semmi probléma nincs velük. Most már bármi kell, biztos csak innen fogok rendelni!

 

Már többször rendeltem a webáruházból, és eddig egyszer sem volt probléma sem az áruval sem pedig a szállítással. Az ár teljesen korrekt. A termék mindig időben jött meg és sértetlenül. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 

Eddig 3x rendeltem a webáruházról, de semmi probléma nem volt. A termékek minősége nagyszerű, a kiszállítás gyors és probléma mentes.

 

Minden rendben ment. A csomagot amit rendeltem már a következő nap meg kaptam.
Az áruházban minden megtalálható.

 

Nagyon gyorsan megjött a csomag amit rendeltem, kedves ügyfélszolgálat! Ajánlani tudom csak.. Nagyon jó!

 

A megrendelt termékre 2-7 napos külső raktáron volt kiírva.
Meglepetésemre este kaptam az értesítőt, hogy másnap megérkezik a termék. Köszönöm a gyorsaságot. Én csak ajánlani tudom Mindenkinek.

 

Minden rendben ment, hamar megkaptam a csomagot! Rendelésem leadása után szinte azonnal tájékoztattak rendelésem állapotáról, a csomagom érkezéséről.

 
Üzletek

Üzletek

Szerszám Birodalom Üzletház - Webáruház(hagyományos bolt)
Cím: 4080 Hajdúnánás, Tiszavasvári út 2.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36 30 570 5726
Fax: +36 52 570 572
Nyitvatartás
hétfő 07:30 - 18:00
kedd 07:30 - 18:00
szerda 07:30 - 18:00
csütörtök 07:30 - 18:00
péntek 07:30 - 18:00
szombat 08:00 - 13:00
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
SZERSZÁM BIRODALOM ÜZLETHÁZ - WEBÁRUHÁZ
4080 Hajdúnánás, Tiszavasvári út 2.