Szatmári Webshop

Szatmári Webshop
Cégnév
Szatmári Kft.
Alapítás éve:
1993
Cím:
5100 Jászberény, Jásztelki út 73. (Nem átvételi pont)
Tel.:
06-57/500-807
1.5
1
0
0
0
11
Bemutatkozás
Szeretnénk, ha a Szatmári név Önnek is egyet jelentene a teljes körű megoldással.
Célunk megoldást nyújtani annak, aki építkezik, aki felújít, és annak is, aki szerel. Mindezt alacsony áron és jó minőségben.

Azon dolgozunk, hogy nálunk egyszerűen, gyorsan és kényelmesen rátaláljon a megoldásra, a SZATMÁRI-nál vásárolt készülékekkel, berendezésekkel olcsóbban tudjon fűteni, takarékosan bánhasson az energiával, alacsony költségvetésből is elegáns fürdőszobát, enteriőrt tudjon kialakítani. Döntéséhez természetesen igénybe veheti szakeladóink támogatását.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Szatmári Webshop boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
8.3 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
91.7 %
Összes vélemény

Senkinek nem ajánlom, hogy náluk vásároljon. Flegma, hozzá nem értő banda, mintha ők tennének szívességet nekem, hogy vásárolhatuk náluk. Igazi retró Keravill élmény. A helyszíni átvételért 3000 Ft-ot kell fizetni, épp egy kicsivel többet, mint a szállításért, azaz soha nem fogod annyiért megkapni a terméket, amilyen áron látod az oldalukon. Remélem, hamarosan eltűnnek a piacról.

 

Rendeltem egy Safho szifont Siófokon, hogy Zamárdiban az üdülőmben a Sapho kerámia tálcával beépítjük. 4 hét után telefonon értesítettek, hogy megjött az áru, mehetek érte. Én Debrecenben lakom , egyeztetve az ottani bolttal péntek délutánba egyeztünk meg, hogy felveszem. Leutaztam a burkolóval Debrecenből Siófokra, hogy elvégezzük a zuhanytálca cserét. Kiderült hogy a szifon ami megérke

 

2 hete rendeltem egy Fég konvektort tőlük mert csak náluk volt elérhető. (kéményes kivitelről van szó). Mielőtt leadtam a rendelést vagy 20 szór (nem túlzok) hívtam őket mire valaki felvette a telefont. Rá kérdeztem hogy tuti kapható e a termék, azt mondták nem lesz gond 1 max 2 hét és kézhez vehetem a terméket. Gondoltam belefér. Eltelt a 2 hét de semmi reakció. Gondoltam felhívom őket.

 

Hétfő délután rendeltük meg a Wamsler kandallót. Másnap már felhívtak, hogy szerdán meghozzák. Nagyon segítőkészek voltak. A kandallót a helyére is vitték, nem nekünk kellett cipekedni. A házhozszállítási ár is elfogadható volt, a többi céghez képest. Legjobb áron volt Náluk a kandalló, csak jót tudok írni Róluk ! !! : -)

 

Több mint 2 hete leadtam egy rendelést amire automata rendszerüzenetet kaptam. Azóta nem történt semmi.
Telefonon nem érhetők el, a honlapon feltett érdeklődésre nem válaszolnak.
Nem ajánlom a boltot.

 

Elképesztő lazasággal veszi semmibe a megrendelést. Pontosabban először minden jól ment, otthonról boldogan hívtak, hogy a Szaztmáris ügyintéző már a rendelés utáni második napon jelentkezett a szállítás egyeztetésére, és meg is állapodtak, hogy aznap 10 óra után megérkezik a termék. Sajnos hiába a várakozás, a 95 ezer forintos megrendelés nem érkezett meg. Hívni próbáltuk az ügyintéző

 

Ennél linkebb bolttal még nem volt dolgom, remélem nem is lesz.
Tapasztalatom alapján nem ajánlom senkinek. Értesítenek hogy mikor szállítják a megrendelt árut és azóta
is csak várjuk mert nem érkezik. Húsz darab telefonos próbálkozás, valamint e-mail küldés sem segített,
arra sem vették a fáradtságot hogy visszahívjanak.
"SOHA TÖBBET SZATMÁRI"

 

Vannak márkák, termékek, amik csak itt vannak, pl. Danfoss termosztát, úgyhogy 1 csillagot mindenképp megérdemelnek! A maradék 4 csillag az emberi hangnemre, a hozzáértésre, a kiszolgálás sebességére/minőségére, ill. a versenyképes árakra járt volna.
Ma 3-szorra sikerült az embernek felfogni, hogy nem 1/2, hanem 3/4-es szelep kell, és ő volt felháborodva, hogy megint a raktárba kell me

 

Vicc, hogy 2000 Forintot kell fizessek azért hogy elhozhatom magamnak haza. KEZELÉSI KÖLTSÉG? ! Mire? ? Arra hogy kitolják a raktárból? !? !

 

Ők pl a Westen Magyarországi képviselete / forgalmazója, mégis a legdrágább, és a kiszállítás is drága

 
^