Sony Központi Szalon

Sony Központi Szalon
Cégnév
H.G. Sonitron Kft.
Alapítás éve:
1995
Cím:
Tel.:
361317-4974
Fax:
3613174974
5
40
0
0
0
2
Bemutatkozás
Üzletünk 1995 óta áll a tisztelt vásárlók rendelkezésére a SONY szórakoztatóelektronikai termékeinek lehető legszélesebb választékával. Weboldalunk segítségével Ön már nem csak személyesen vásárolhatja meg kedvenc termékét, hanem néhány egérkattintással interaktívan, online is megteheti ezt. Reméljük honlapunk kellőképpen informatív és áttekinthető ahhoz, hogy könnyűvé tegye az Ön számára a választást, és eléggé könnyen kezelhető ahhoz, hogy megrendelését egyszerűen, zökkenőmentesen eljuttathassa hozzánk. Természetesen emellett üzletünk továbbra is nyitva tart, és szeretettel várja régi és leendő új vásárlóit személyesen is.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Sony Központi Szalon boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
95.2 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
4.8 %
Összes vélemény

A Sony Szalon weboldalán rendeltem egy TV készüléket, a megjegyzés rovatban 7 napos halasztott kiszállítást kértem.

A megrendelésre érkezett egy automata levél, melyben arról tájékoztatnak, hogy ez nem minősül visszaigazolásnak. Ennek ellenére az Sony Szalon kollégája telefonon felhívott, a rendelés részleteivel kapcsolatban.
Érdeklődött a megjegyzés rovatban feltüntetett halasztot

 

Érdeklődtem, segítőkészek voltak, részletesen tájékoztattak, jót beszélgettünk, megrendeltem a terméket, másnapra megjött. Röviden.

 

Többször vásároltam már többféle terméket tőlük. Messze a legjobb és legprecízebb kiszolgálást itt kaptam. Napra készek a technológiák világában. Csak ajánlani tudom az üzletet!

 

Törzsvásárlóként , "raktáron" megjelölt terméket nem kaptam meg (4K videókamera) ,tekintve, hogy időrendben szolgálnak ki. Azaz: Blackfriday = nem foglalkozunk azokkal akik rendszeresen vásárolnak és raktáron levőnek jelöljük azt is, ami nincs raktáron, hogy a rendelés oda fusson be és mire a vásárló észreveszi, hogy nem jön visszaigazolás, akkor már a többi üzlet akciójáról is lecsúszot

 

Telefonos felvilágosítás után a neten rendeltem egy 55 coll-os tv-t. A segítőkész kereskedő hozzáállása, és szaktudása a SONY márkához méltó.
A tízórai nyitáskor rendelt tévét másnap fél 12-kor már be is kapcsolhattam a gyors szállításnak köszönhetően.
Hozzáértő, profi csapat, csak javasolni tudom.

 

Kb. már egy hete, hogy rendeltem tőlük egy (mdr-rf895rk típusú) vezeték nélküli fejhallgatót és eddig hozza a jól megszokott Sony minőséget. Stabil jelerősség, relatív jó hangminőség jellemzi, valamint hosszú távon sem kényelmetlen (egyéni tapasztalat alapján) a viselete. Ami a kiszállítást illeti, gyorsan ideért a termék, már a megrendelést követő 2 munkanapon belül kézhez kaptam, sérte

 

Minden a legnagyobb rendben ment. Bár a termék épp nem volt raktáron rendeléskor, egy héten belül beszerezték és átvehettem. A boltban készségesek voltak és látszott, hogy értenek ahhoz, amit árulnak. Biztos, hogy fogok még náluk vásárolni, mert árban és vásárlói elégedettségben is jól teljesítettek nálam.

 

Nagyobb értékű Tv-t vásároltam Tőlük webshopból. Tényleges és nagy mértékű akció volt náluk, nem előtte pár héttel felvitt árat, akcióztak le. Szerdán este rendeltem, el is utaltam a pénzt. Csütörtök délelőtt meg is kapták az összeget és azonnal fel is adták a küldeményt. Pénteken kora délután pedig már át is vehettem sértetlenül a TV-t. Emailben és telefonon is egyeztettünk.
Nagyon ko

 

A legkorrektebb hely ahol eddig vásároltam. Egy sony rx100m4-es kompakt fényképezőt vettem tőlük. Rendkívül készségesek voltak, nem csak a műszaki tájékoztatásban, hanem a napokkal későbbi leárazásra is felhívták a figyelmem aminek következtében 279 000 ezer forint helyett 229 000 ért megkaptam a gépet. Egyébként a sony márka szalonokban 300 000 most is. Csak szuperlatívuszokban tudok be

 

SONY HT-CT80 hangprojektort vettem mert náluk volt a legolcsóbb. Szombaton megrendeltem és kértem, hogy értesítsenek ha aznap átvehetem, fél órára rá udvariasan felhívtak, átvehettem.

Aki kocsival akarja megközelíteni, a bolt előtt lehetetlen a parkolás hétvégén is mert szűk az utca és a parkolók mind foglaltak.

 
Üzletek

Üzletek

Sony Központi Szalon(hagyományos bolt)
Cím: 1053 Budapest, Kecskeméti u. 4.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 361317-4974
Fax: 3613174974
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 21:00
kedd 10:00 - 21:00
szerda 10:00 - 21:00
csütörtök 10:00 - 21:00
péntek 10:00 - 21:00
szombat 10:00 - 14:00
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
SONY KÖZPONTI SZALON
1053 Budapest, Kecskeméti u. 4.