Sony Központi Szalon

Sony Központi Szalon
Cégnév
H.G. Sonitron Kft.
Alapítás éve:
1995
Cím:
Tel.:
361317-4974
Fax:
3613174974
5
36
0
0
0
0
Bemutatkozás
Üzletünk 1995 óta áll a tisztelt vásárlók rendelkezésére a SONY szórakoztatóelektronikai termékeinek lehető legszélesebb választékával. Weboldalunk segítségével Ön már nem csak személyesen vásárolhatja meg kedvenc termékét, hanem néhány egérkattintással interaktívan, online is megteheti ezt. Reméljük honlapunk kellőképpen informatív és áttekinthető ahhoz, hogy könnyűvé tegye az Ön számára a választást, és eléggé könnyen kezelhető ahhoz, hogy megrendelését egyszerűen, zökkenőmentesen eljuttathassa hozzánk. Természetesen emellett üzletünk továbbra is nyitva tart, és szeretettel várja régi és leendő új vásárlóit személyesen is.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Sony Központi Szalon boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
100.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
Összes vélemény

Minden a legnagyobb rendben ment. Bár a termék épp nem volt raktáron rendeléskor, egy héten belül beszerezték és átvehettem. A boltban készségesek voltak és látszott, hogy értenek ahhoz, amit árulnak. Biztos, hogy fogok még náluk vásárolni, mert árban és vásárlói elégedettségben is jól teljesítettek nálam.

 

Nagyobb értékű Tv-t vásároltam Tőlük webshopból. Tényleges és nagy mértékű akció volt náluk, nem előtte pár héttel felvitt árat, akcióztak le. Szerdán este rendeltem, el is utaltam a pénzt. Csütörtök délelőtt meg is kapták az összeget és azonnal fel is adták a küldeményt. Pénteken kora délután pedig már át is vehettem sértetlenül a TV-t. Emailben és telefonon is egyeztettünk.
Nagyon ko

 

A legkorrektebb hely ahol eddig vásároltam. Egy sony rx100m4-es kompakt fényképezőt vettem tőlük. Rendkívül készségesek voltak, nem csak a műszaki tájékoztatásban, hanem a napokkal későbbi leárazásra is felhívták a figyelmem aminek következtében 279 000 ezer forint helyett 229 000 ért megkaptam a gépet. Egyébként a sony márka szalonokban 300 000 most is. Csak szuperlatívuszokban tudok be

 

SONY HT-CT80 hangprojektort vettem mert náluk volt a legolcsóbb. Szombaton megrendeltem és kértem, hogy értesítsenek ha aznap átvehetem, fél órára rá udvariasan felhívtak, átvehettem.

Aki kocsival akarja megközelíteni, a bolt előtt lehetetlen a parkolás hétvégén is mert szűk az utca és a parkolók mind foglaltak.

 

5. 2 csatornás AV-erősítő SONY STR-DH550 - Kiállított darab volt, amit az eladó közölt velem a rendelés véglegesítésénél, és nem újként adták el nekem. Természetesen az erősítő hibátlan, bolti állapotban van.

5 csatornás hangsugárzó-rendszer
SONY SS-CS310RC

Bármilyen kérdéssel fordultam eddig hozzájuk, mindig segítőkészek voltak, és mindig a megbeszéltek alapján történt minden.

 

Csak pozitív véleményt tudok írni a szalonról és annak munkatársairól. Kedves, hozzáértő és korrekt értékesítőkkel találkoztam, a termék a megrendelést követő napon meg is érkezett a számomra megfelelő időben (ingyenes kiszállítással) , sőt még segítettek is felhozni a TV-t az emeletre. Mikor még csak érdeklődtem a termék után, akkor is zárásig volt velem az eladó és minden kérdésem körü

 

Korrekt, gyors kiszolgálás, a bolt árai huzamosan az átlag alatt vannak, nem is kicsit. A csomagolásra nagy hangsúlyt fektettek, nem sérült a termék.

Dec 26-án délutáni órákban rendeltem a terméket (Sony MDR-XB950AP) , 27-én a délelőtt 10 órai nyitásra rá másfél órával kaptam a visszaigazoló telefonhívást a végtelenül kedves és segítőkész fiatalembertől, aki címet és árat egyeztetett

 

Gyors és pontos szállítás , segítőkész csapat.

 

Telefonon kértem információ. Korrekt, profi felvilágosítás a termékről (Sony Tv KD-49X8309C ) kérésemre eltették a készüléket, a személyes találkozásnál, szintén a profizmus, a vevő központú üzletpolitikával szembesültem. A készülékről teljes, minden feltett kérdésemre korrekt, érthető választ kaptam. Meg is vásároltam a Tv-t
Profi bolt, profi eladókkal. Köszönöm.

 

Sziasztok! Üzenetet kaptam a megrendelésemről, telefonon felhívtak a pontos egyeztetés miatt és másnap megkaptam a terméket! Sony=minőség! Teljesen elégedett vagyok a vásárlás menetével, illetve a termékkel is!

 
Üzletek

Üzletek

Sony Központi Szalon(hagyományos bolt)
Cím: 1053 Budapest, Kecskeméti u. 4.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 361317-4974
Fax: 3613174974
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 21:00
kedd 10:00 - 21:00
szerda 10:00 - 21:00
csütörtök 10:00 - 21:00
péntek 10:00 - 21:00
szombat 10:00 - 14:00
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
SONY KÖZPONTI SZALON
1053 Budapest, Kecskeméti u. 4.
^