sokoshop.hu

sokoshop.hu
Cégnév
Best Bangor Kft
Alapítás éve:
2014
Cím:
1117 Budapest, Budapest, Budafoki út 183 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 800 9803
1
0
0
0
0
6
Bemutatkozás
Étrendkiegészítők, bio termékek, kozmetikumok, állateledel, könyvek, órák.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) sokoshop.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Nagy csalódás. Sajnos a honlapon olyan tételek is szerepelnek, amik valójában nem is elérhetőek. A rendeléssel kapcsolatban(hogy pl mégsem tudják küldeni ezeket a tételeket, nem egyeztetnek, csak kiküldik a csomagot. Telefonon elérhetetlenek (2 különböző számon) , üzenetre nem válaszolnak.

 
Vásárlói vélemény

4 könyvet rendeltem. 2-5 munkanap lett vona a kiszállítás. 6. Nnapon írtam nekik e-mailt. Amire majdnem 12 órán belül válaszoltak is. Sajnos a beszállítojuk nem küldte, várni kell mèg pár napot. Várok. Másnap írnak hogy nem kaptak... lemondtam a rendelèst. Nem èrtem mièrt dugják homokba a fejüket, ha tudják hogy nincsen stb.. mièrt nem írnak egy sajnálkozó e mailt, monjuk 5 nappal előbb

 
Vásárlói vélemény

Ne rendeljenek és pláne ne fizessenek előre bankkártyával, mert a legtöbb terméket nem tudják beszerezni, de a honlapon szerepel. A Nyár a szigeten c. könyvet rendeltem meg, de sajnos nem beszerezhető, mégsem törlik a honlapról.

 
Vásárlói vélemény

Öt napon belül sem kaptam meg a megrendelt árut, a meg adott telefonszámot nem veszik fel !

 
Vásárlói vélemény

Akciós termékként van feltüntetve és fizikálisan megrendelhető terméket nem tudják mikor szállítják, mert az ügyfélszolgálat elmondása alapján a "a partnerüknél nincsen készleten"....

 
Vásárlói vélemény

Termék nem beszerezhető.... akkor miért tették fel, és még most is ott van a termék! ?