SneakerStudio.hu

SneakerStudio.hu
Cégnév
Fashion Trends Group Sp.z o.o.
Alapítás éve:
2017
Tel.:
06-1-445-41-44
2.5
3
1
0
2
5
Bemutatkozás
Webáruházunk kizárólag elismert és megbízható márkákkal dolgozik együtt, aminek köszönhetően biztosítani tudjuk a választékunk folyamatos frissítését és a limitált kiadású termékekhez való hozzáférést. A készletünkön lévő termékek kiválasztása az üzletünk részéről nagyon pontos odafigyelést igényel, amely során figyelembe vesszük a cipők modern mintázatát, alkalmasságát, gyártói tulajdonságait és a gyártásuk során felhasznált természetes anyagokat. Nem jellemző ránk, hogy egy helyben üljünk, ezért folyamatosan új márkákkal és típusokkal bővítjük a készletünket. Fontos számunkra, hogy az általunk képviselt termékek mindig a legújabb trendet kövessék. Olyan híres és elismert márkák termékeit forgalmazzuk, mint az adidas, Nike, Reebok, Asics Tiger, Converse, New Balance, Puma, Jordan, New Balance, Saucony, Timberland, CAT, vagy a Diadora. Üzletünkben természetesen csak és kizárólag eredeti sneaker cipőket találsz.
Kellemes vásárlást kívánunk!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) SneakerStudio.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
27.3 %
9.1 %
0.0 %
18.2 %
45.5 %
Összes vélemény

Rendeltem egy cipőt, majd pár napon belül kaptam egy emailt, hogy leltározás miatt késhet a rendelés, gondoltam ez még nem probléma.

A gond ott kezdődik, hogy ezt a rendelést szeptember 23-án adtam le, a cipő azóta se érkezett meg.

Komolytalan.

 

A rendelésem hétfőn késő délután adtam le, a termék következő hétfőn érkezett postai futárszolgálattal. A termék hibátlan állapotú, jól csomagolt, eredeti, méret megegyezik a választottal.
A bolt ügyfélszolgálata problémas, nem hivatalos, nem tudtak információt nyújtani.
Ha esetleg gond lett volna, megnehezítette volna a dolgot, hogy a postás előtt nem nyithattam ki a dobozt, mert ni

 

Ma érkezett meg a cipő! Nagyon szuper!

 

Nem szoktam véleményezni üzleteket, mert eddig sose volt bajom egyel sem pedig nem 1-2 dolgot rendeltem eddig a netről de amit ez az oldal csinál az felháborító és nem akarok, hogy más is így járjon.
A temrék megrendelésével és kiszállításával semmi probléma nem volt. Azonban a rendelt cipő nagy volt emiatt megbeszéltem az üzlettel, hogy visszaveszik. Július 11-én küldtem vissza.. azót

 

Telefonon illetve e-mailben nem lehet őket elérni , semmire se reagálnak.
Se cipő se pénz , egy lehúzás az egész .
Mindenki kerülje ezt az oldalt ! !

 

Tisztelt Hölgyem/Uram! A kiszállítást érintő témával kapcsoltban kihez fordulhatok Önöknél? Június 23. -óta várom a megrendelésemet. Semmi visszajelzést nem kaptam. A telefonszám nem kapcsolható. Email-nem válaszolnak! Köszönöm! Várom a válaszukat!

 

Hibás méret miatt visszaküldtem a cipőt, addíg kedvesek és közlékenyek voltak. A visszaküldés óta eltelt két hét, azóta az emailekre sem hajlandóak válaszolni. Csaló cég, se cipő, se pénz! Rendőrségre fogok menni feljelentést tenni!
Senki ne vásároljon, mert hiába olcsó a cipő, ha pl. rossz a méret, elbúcsúzhat a pénzétől!

 

Sziasztok, én megvagyok elégedve a bottal!
A csomagom rendes azonosítót kapott, minden nap tudtam követni hol jár és igaz nem 5. hanem 6. nap hozták meg de egye fene.
Iniki I-5923 at rendeltem piros színben, EREDETI JÖTT! Eredeti dobozában sérülés nélkül. Érdemes nézni az akciókat mert kilehet fogni nagyon jókat!

 

SneakerStudio.hu (6 hónapja)

Kedves Dani!
Köszönjük a visszajelzésedet! Kívánjuk, hogy használd a cipőt egészséggel!
Üdvözlettel,
SneakerStudio

A rendelés folyamatával nem volt probléma, az algoritmus tette a dolgát akárcsak a raktári csomagolók. De egy bolt igaza mércéje a munkatársaik hozzáállása és az ügyfélszolgálati politikájuk, amiben a Sneakerstúdió katasztrófálisan teljesített.
Anyaghiba miatt visszaküldtem egy cipőt amit az ígért 2-3 hét helyett több mint egy hónapig intéztek. Amikor a 3 hét leteltével rájukírtam, azt

 

Minden rendben volt, a cipő szuper

 

SneakerStudio.hu (10 hónapja)

Kedves Verus!
Köszönjük a visszajelzésedet! Kívánjuk, hogy használd a cipőt egészséggel!
Üdvözlettel,
SneakerStudio