Shoppi.hu

Shoppi.hu
Cégnév
Tóth Attila E.V.
Alapítás éve:
2013
Cím:
7677 Orfű, Széchenyi tér 24 (Nem átvételi pont)
Tel.:
06212620404
3.5
2
0
0
0
1
Bemutatkozás
Üdv a Shoppinál!

Nálunk kizárólag magas minőségű, általunk is kedvelt és megbízható termékeket találsz. Gondosan válogatjuk őket egyenként, beszállítóink többezres kínálatából, majd alapos tesztelésnek vetjük alá egytől-egyig mindegyiket. Így garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek valóban az elvárásoknak megfelelőek legyenek és hogy megkíméljünk Téged és magunkat a kellemetlen csalódásoktól. Minden forgalmazott termékünk készleten van, így akár már holnap nálad lehet és kipróbálhatod!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Shoppi.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Minden rendben, ajánlom

 

Shoppi.hu (1 hete)

Kedves Chrys, köszönjük a visszajelzést, várunk vissza!

Lehet, hogy szuper termékeket adnak, szuper áron, de nevetséges a kiszállítási díjuk!
A kényelmes házhoz szállítás pont ugyanannyiba kerül, mint ha érte kell menni! : )) )

 

Shoppi.hu (2 hete)

Kedves Hölgyem! Úgy látjuk az egész napos emailes zaklatás nem volt elég Önnek és további fórumokon próbál bennünket negatívan beállítani. Szívesen elmagyarázzuk mégegyszer, mert látjuk az emailes kommunikációból nem sikerült teljesen megértenie a dolgot. Legfőbb célunk minőségi termékek, megfizethető áron történő értkesítése és ehhez optimalizálnunk kell egyéb költségeinket. Ha jól értjük Önnek az 1290 Ft-os házhozszállítási díjjal, valamint az ugyanennyibe kerülő postaponttal van gondja. Szívesen ajánlok olyan webshopokat, ahol jóval több a szállítási díj. Azt is tudjuk, hogy sok helyen a postapont olcsbb mint a házhozszállítás. De egy dolgot nem vett figyelembe: nálunk több száz, sőt néha több ezer forinttal olcsóbban hozzájuthat minőségi termékekhez. Örömmel látjuk vevőink között, hogy Ön is spóroljon többet mint pár száz forint........

A termék raktáron van ki volt írva, és ott is volt, 3. -án szombaton rendeltem 6. -án meg is kaptam postán maradóra, előzőleg telefonáltak hogy mehetek érte.
Egy INKIL T1100 ROVARÖLŐ LÁMPA készüléket rendeltem, eddig jól működik és külön papírdobozba jött!
Garancia levelet nem találtam, de gondolom a számla egyben az is, sokaknál így van.
A garanciális dolgok esetleges intézéséről,

 

Shoppi.hu (1 hónapja)

Kedves Dezső! Köszönjük a visszajelzést. Keressen bennünket, ha bármi gond van a termékkel . Ahhoz a számla sem szükséges :-) Üdv. Shoppi.hu